Fujifilm Instax Mini Link fotónyomtató -Nintendo Switch Edition -Ash White (Red&Blue) - Tennofoto.hu

Fujifilm Instax Mini Link fotónyomtató -Nintendo Switch Edition -Ash White (Red&Blue)

Fujifilm

A Fujifilm új applikációt dobott piacra az ’instax mini Link’-hez, ezzel új módon élvezhetjük a “Nintendo Switch™” konzolt és az “instax mini Link”-et: nyomtathatunk különböző játékokból, mint például az Animal Crossing: New Horizons, a Super Mario és a New Pokémon Snap.

Előrendelési igényedet elküldheted a tennofotomalompark@gmail.com email címre!

Jelenleg nem kapható!
  • A Fujifilm Corporation (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelentette be, hogy 2021. április 30-án kerül forgalomba az “instax mini Link for Nintendo Switch” okostelefon alkalmazás, amely a Nintendo minden “Nintendo Switch”játékából nyomtatni tud az “instax mini Link” okostelefon nyomtatóval. Ezzel az új nyomtatási élménnyel különböző játékvilágok megannyi karakterét kinyomtathatod.

    Sok emlékezetes jelenet van a játékokban, melyekről remek képek készíthetők.

    Azzal, hogy a képeket és vieókat a Nintendo Switch rögzíti/felveszi, és a Link-kel egyből nyomtatást készíthetünk az okostelefon alkalmazáson keresztül, rendszerezhetjük őket, mint egy gyűjteményt, vagy díszítheted őket a szobádban, a játékvilág és karakterei már nyomtatott fényképeken is élvezhetők.

    A Link egy okostelefon nyomtató, mellyel a telefonon lévő képeket nyomtathatjuk ki magas minőségű instax képekké Bluetooth kapcsolaton keresztül az alkalmazásból. A képek aztán szerkeszthetők és különböző keretekkel társíthatók, és a videók legjobb képei is kivághatók és kinyomtathatók az alkalmazással.

    A 2019. októberi megjelenése óta igazán jó fogadtatásnak örvend a vásárók részéről ez a kicsi, könnyű (körülbelül 200 grammot nyom a tenyeredben) és remekül hordozható eszköz. Így bárhol jól érezheted magad anélkül, hogy bármilyen lehetőségről is lemaradnál.

    A Link nyomtató általános felhasználási módja mellett az új “instax mini Link for Nintendo Switch” okostelefon alkalmazással most a játékokból képernyőképeket nyomtathatsz (képről vagy videóból is). Amikor kiválasztasz egy Nintendo Swith-re mentett képet, a QR kód megjelenik a Nintendo Switch képernyőjén, és amikor leolvasod az okostelefon alkalmazással, a kép átkerül az okostelefonodra és megjelenik az alkalmazáson. A képet ki lehet nyomtatni úgy, ahogy van, vagy levágva. Az alkalmazás képernyő dizájnja a népszerű játékokból választható: Animal Crossing: New Horizons, Super Mario és a New Pokémon Snap – ez utóbbi egyébként 2021. április 30-án jelenik meg. Ráadásul a “Frame Print”-tet, amely az egyik legnépszerűbb funkciója a Link-nek, és amellyel különböző dizájnokkal nyomtathatsz fotókat, most már a három újonnan hozzáadott játék elemeivel is használhatod. A kedvenc játékod dizájn keretével teheted élvezetessé a nyomtatást. Az alkalmazás ingyenesen letölthető.

     

    Keret dizájn minták:

    Az okostelefon alkalmazás megjelenésével együtt egy új szín, az “Ash White (Red&Blue)” is megjelenik a Link felhozatalában. Ennél az alapszín hamu-fehér, míg vörös/piros színt alkalmaznak a nyomtató azon részén, ahol kijön a kép, és kéket a bekapcsoló gomb körül a nyomtató elején.

    instax mini Link Ash White (Red&Blue), valamint speciális dizájnú Pikachu szilikon tok (csak speciális csomagban/készletben elérhető)

    Az Instax® Mini Link okostelefon-nyomtató egy szórakoztató, kompakt, interaktív vezeték nélküli nyomtató, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal fényképeket nyomtassanak az Instax mini filmre, bármilyen okostelefonról vagy táblagépről. A mozgásérzékelővel a nyomtató intuitív és zökkenőmentesen kapcsolódik az alkalmazáshoz Bluetooth-on keresztül. Sokkal több, mint egy nyomtató! A Mini Link alkalmazás számos szórakoztató funkciót tartalmaz. 

     

    Műszaki jellemzők:

    Felvételi módszer: Háromszínes OLED fotónyomtatás
    Kompatibilis filmtípus: FUJIFILM INSTAX Mini azonnali film (külön megvásárolható); Filmek száma 10 film / csomag; Filmméret 86 mm x 54 mm; Képméret 62 mm x 46 mm / 2,4" X 1,8"
    Támogatott képméret 800 × 600 pont
    Nyomtatási felbontás 12,5 pont / mm (318 dpi, 80 μm pontmagasság)
    Nyomtatási szintek 256 szín / szín (RGB)
    Felület Szabványmegfelelőség: Bluetooth Ver. 4,2 (BLE)
    Támogatott képformátum JPEG, PNG, HEIF
    Nyomtatási idő: (kép rögzítésétől a fénykép kiadásáig eltelt idő): ~12 másodperc
    Nyomtatási kapacitás körülbelül 100 nyomat (a teljes töltés után)
    * A nyomatok száma a felhasználási feltételektől függ.
    Tápegység: Lítium-ion akkumulátor (nem eltávolítható, USB porton keresztül tölthető)
    Töltési idő: ~ 80–120 perc (a töltési idő a hőmérséklettől és az akkumulátor töltöttségi szintjétől függ)
    Energiafogyasztás: ˇ~3 W
    Készülék méretei: 90,3 mm x 34,6 mm x 124,5 mm
    Készülék súlya: 209 gramm
    Mellékelt tartozék: USB kábel

    Színvariációk:  Ash White

     

     

     

  • Fujifilm Instax Mini Link fotónyomtató -Nintendo Switch Edition -Ash White (Red&Blue)

    Garancia

    Használati utasítás

    USB kábel

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS