Digitális mikroszkóp 7 colos LCD kijelzővel, távkioldóval - Tennofoto.hu

Digitális mikroszkóp 7 colos LCD kijelzővel, távkioldóval

46 900 Ft

7"-os kijelző
- termékellenőrzésre is használható, elektronikai panelek rejtett hibáinak feltárásában,
- oktatásban
- érme restaulására
- modellezésre

  • Digitális mikroszkóp 7 colos LCD kijelzővel

     

    Kiváncsi szemeknek áldás egy ilyen eszköz birtokában lenni. Nagyon sok területen használható, akár munkaeszközként oktatásban, minőségbiztosításban termékellenőrzésre, de akár hobbicélra, modellezéshez is kiváló választás. 

    A 7 colos kijelző szinte egy tablet méretével büszkélkedhet így HD felbontásban is szépen kivehetőek a részletek. Ahhoz, hogy ne csupán az élőképet lássuk, az alapcsomag tartalmaz egy 32 gb-os mikroSD kártyát, amelyre a hétféle videó méretet, akár 1080 FullHD méretben is, AVI formátumban menthetjük, vagy az állóképeket JPG formátumban 2 megapixeltől 16 megapixeles méretig (1920×1080-tól 4608×3456 pixel). A mikroszkóp számítógépre is köthető és az élőkép megtekinthető ily módon is. 

    Ez a Digitális mikroszkóp 7 colos kijelzővel egyesíti magában a sztereó mikroszkópok kis közepes nagyítását, a biológiai mikroszkópok nagyobb sejtszintű használatával. Nagyon sok területen használható, ahol fontos, hogy egy kijelzőn egyszerre többen is láthassák a vizsgálat tárgyát, termék ellenőrzéseken, például elektronikai panelek rejtett hibáinak feltárásában, oktatásban, érme restauráláskor, rovar meghatározásokhoz,  vagy akár egyéb hobbi célra is alkalmas, mint például a modellezés. Biológiai vizsgálatoknál  főleg a nagyobb, nem átlátszó életformák jöhetnek számításba vizsgálatainknál Pl: vízibolha.

    Bár a masszív fém talpazatú, és fém mozgató mechanika jól megtartja a kijelzővel egybeépített digitális mikroszkópot, azonban nagyobb nagyításnál fogunk csak igazán örülni, hogy ehhez a mikroszkóphoz bizony távkioldó is jár! A távkioldóval nem csupán fotókat és videókat indíthatunk, hanem a logikusan felépített menübe is könnyedén navigálhatunk vele.

    Ha szükséges a 7 colos kijelző a függőleges állásból majdnem vízszintes helyzetig is dönthető. Annak érdekében, hogy méréseket is végezhessünk, a csomag tartalmaz egy igen hasznos áttetsző bankkártya méretű kalibrációs kártyát, melyre többek között mikrométer beosztású skálákat rögzítettek.

    Az érmék szerelmeseinek külön örömére fog szolgálni, hogy a 8 ledes fő megvilágító egységen kívül kettő darab hattyúnyakas ledvilágítás is rendelkezésünkre áll, ezáltal szabadon irányítható fényforrásokhoz jutunk, amelyeknek a fényerejét is tetszőlegesen állíthatjuk az asztalba épített potméter állításával .

    A nagy kijelző és a három megvilágítási egység tápellátására a készülékben (is) tölthető 18650 típusú elterjedt akkumulátort találunk a gyári csomag részeként, de opcionálisan külső töltővel is tölthető és könnyen pótolható akkumulátor fajta.

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS