Digitális fotózás műhelytitkai - Streetfotózás - Tennofoto.hu

Digitális fotózás műhelytitkai - Streetfotózás

Rainbow-Slide Kiadó

Mi a streetfotózás? A streetfotós nem egyszerűen az utca látványosságait örökíti meg, hanem a város életérzését rögzíti.

Jelenleg nem kapható!
  •  Őszinte életképeket fényképez, a városlakók mindennapjait, szellemes és abszurd pillanatait kapja lencsevégre a másodperc századrésze alatt. Ezeken a felvételeken életre kel a metropolisz, és hamisítatlanul őszinte történetek születnek. Talán pontosan ez az eredetiség az oka annak, hogy a streetfotózás ma fénykorát éli. Nemcsak a fotóművészek között népszerű, hanem ez lett az amatőr fotósok egyik legkedveltebb terepe. Milliós felszerelés vagy óriási technikai tudás sem kell hozzá, ráadásul egy rövid séta alatt is számtalan humoros, izgalmas pillanatot örökíthetünk meg. A hatásos felvételekhez azonban ismerni kell a streetfotósok jól bevált trükkjeit!
    Ez a kiadvány sokkal több, mint egy átlagos fotós kézikönyv. Merőben új szemléletet, módszereket mutat be, miközben megismerhetjük a világ legkiválóbb fotósainak látásmódját. A könyv szerzője David Gibson, a világ egyik legjobb streetfotósa, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy az „utca művészete” elismertté és népszerűvé váljon.Legyen azonban bármilyen modern és különleges a felszerelés, a felvételek sikere továbbra is a fotós szemén, lényeglátásán, szépérzékén múlik. Pontosan ezért szenteltünk külön fejezetet a kompozíciónak, e nélkül a legfejlettebb géppel sem tudunk valóban értékes képeket készíteni. A Digitális fotózás tükörreflexes és MILC géppel című könyv hatodik kiadása a legújabb gépekkel, objektívekkel frissült.

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS