Sigma Mount objektív adapter MC-11 - Tennofoto.hu

Sigma Mount objektív adapter MC-11

99 800 Ft
Sigma
s89E965

Az új MC-11 mount adapter lehetővé teszi, hogy a SIGMA SA vagy SIGMA EOS bajonettes objektívjeit a Sony E-bajonettes fényképezőgépeken használja.

 • Sigma Mount objektív adapter MC-11

   

  Az  MC-11 MOUNT objektív adapter ideális eszköz olyan profik számára, akik a fotózási szituációtól függően különböző fényképezőgép rendszereket használnak, de hasznos lehet olyan amatőröknek is, akik több fényképezőgép rendszer előnyeit is szeretnék kihasználni. Az objektívek rendszerek közötti kompatibilitásának megteremtése értékesebbé teszi az eszközöket, mint bármikor korábban. Mindezeken túl azonnal megnő a Sony E-bajonettes fényképezőgép vázakon használható objektívek száma.

  Eddig számtalan megoldást láthattunk arra, hogy egy objektívet egy másik rendszert támogató fényképezőgépen lehessen használni. A digitális korban azonban a fényképezőgép rendszerek sokkal bonyolultabbak lettek, ami megnehezíti az objektívhez illetve a vázhoz mechanikaileg és szoftveresen is jól illeszkedő bajonett konverter készítését. Egy olyan konverter elkészítése, ami tükörreflexes fényképezőgépekhez tervezett objektívek használatát teszi lehetővé tükör nélküli rendszervázakon még ennél is nagyobb kihívás. Nem elég, ha a konverter csak a megfelelő bázistávolságot biztosítja, ma a piac ennél már többet vár el egy ilyen terméktől.
  Az MC-11 MOUNT objektív adapter minden digitális adatot felhasznál, hogy gyors és finom automatikus élességállítást biztosítson az ezt támogató objektívekkel. Ezen felül biztosítja az optikai képstabilizátor működését, és segíti a vázat a periférikus sötétedés, a kromatikus aberráció és más torzítások korrekciójában.
  Ezen felül, mivel a Sony E-bajonettes vázak nem mechanikus úton vezérlik az objektívek rekeszét, a MOUNT CONVERTER MC-11 teljes kompatibilitást biztosít a SIGMA SA és a SIGMA EOS bajonettes objektívek és a Sony E bajonettes fényképezőgépek között az automatikus expozícióállítás során.

   

  A meglévő objektívpark sokoldalúbb felhasználása

  Az MC-11 MOUNT objektív adapter segítségével a SIGMA és Canon vázakhoz* gyártott SIGMA objektívek (SIGMA SA és SIGMA EOS bajonett) tulajdonosai használhatják az objektíveket a Sony E-bajonettes vázakon. A többféle bajonettet használó fotósok élvezhetik az értékes felszerelésük kínálta lehetőségeket.

   

  Jelenleg 44 féle SIGMA objektív érhető el Sony E-bajonettes fényképezőgép vázakhoz

  Az MC-11 MOUNT objektív adapter lehetővé teszi, hogy a Sony E-bajonettes fényképezőgépek tulajdonosai a 44 SIGMA objektív bármelyikét feltegyék a fényképezőgépükre. Az automatikus területbeállításhoz szükséges kompatibilitásnak köszönhetően az APS-C méretű szenzorokhoz készített SIGMA DC objektívek külön beállítás nélkül is használhatók a teljes képkocka méretű szenzorral szerelt fényképezőgépeken. Így a kompatibilis SIGMA DC objektívek is szabadon használhatók a Sony E-bajonettes fényképezőgépekkel.* Még meg nem jelent termékekkel együtt.

   

  Gyors és finom automatikus élességállítás teljesítménye

  A Fast Hybrid AF, AF-S módokkal kompatibilis fényképezőgépekkel használva rendkívül gyors és finom automatikus élességállítást biztosít. Más fényképezőgépekkel használva a kontraszt érzékelésen alapuló AF nagyon precíz automatikus élességállítást nyújt.**R észleteket a lenti kompatibilitási táblázatban talál.

   

  Egyszerűen használható kezelőfelület

  Az MC-11 MOUNT objektív adapteren lévő visszajelző LED mindig mutatja, hogy az éppen használt objektív kompatibilis-e vagy sem, illetve hogy az adott objektív használatához szükséges-e a bajonett konverter frissítése.

   

  Rendelkezik a megfelelő adatokkal

  A MOUNT CONVERTER MC-11 rendelkezik minden szükséges adattal a kompatibilis objektívekről, hogy optimalizálja az AF működését, a rekeszvezérlést és a többi funkciót. Kompatibilis a fényképezőgép azon funkcióival, amelyek a feriférikus sötétedést, a kromatikus aberrációt, torzítást és egyéb hibákat korrigálják. Az újabb kompatibilis fényképezőgépek megjelenésekor a MOUNT CONVERTER MC-11 szoftverének vezérlő adatai egy számítógép segítségével frissíthetőek.

  Megjegyzés: Az objektív adatok frissítéséhez telepítenie kell a legfrissebb SIGMA Optimization Pro szoftvert a számítógépére.

   

  Egyéb jellemzők

   

  Kompatibilis az objektívek és a fényképezőgép vázak képstabilizátoraival

  A MOUNT CONVERTER MC-11 objektívek és vázak képstabilizátor funkcióival való kompatibilitása biztosítja a remegésből és egyéb stabilitási okokból adódó bemozdulások lehető legjobb korrekcióját. A képstabilizátor funkcióval rendelkező fényképezőgépeken használva a MOUNT CONVERTER MC-11 engedélyezi a szög elmozdulás korrekciót az objektívben a magasabb fokú korrekció érdekében.

   

  A tubus belső felületének bevonata segít elkerülni a belső tükröződéseket

  A MOUNT CONVERTER MC-11 belső felületén található bevonat segít meggátolni az objektív teljesítményét lerontó belső tükröződéseket.

   

  Az Exif adatokkal való kompatibilitás

  Az objektív típusa, gyújtótávolsága, rekeszértéke és egyéb adatai bekerülnek az elmentett kép Exif adatai közé.

   

  Mount Converter MC-11: támogatott objektívek

  Full Frame/Art

  12-24mm F4 DG HSM 

  14-24mm F2.8 DG HSM 

  24-35 F2 DG HSM 

  24-70mm F2.8 DG OS HSM 

  24-105mm F4 DG OS HSM

  14mm F1.8 DG HSM

  20mm F1.4 DG HSM

  24mm F1.4 DG HSM

  28mm F1.4 DG HSM

  35mm F1.4 DG HSM

  40mm F1.4 DG HSM

  50mm F1.4 DG HSM

  70mm F2.8 DG MACRO

  85mm F1.4 DG HSM

  105mm F1.4 DG HSM

  135mm F1.8 DG HSM

   

  Full Frame/ Contemporary

  100-400mm F5-6.3 DG OS HSM

  150-600mm F5-6.3 DG OS HSM

   

  Full Frame/Sports

  60-600mm F4.5-6.3 DG OS HSM

  70-200mm F2.8 DG OS HSM

  120-300mm F2.8 DG OS HSM

  150-600mm F5-6.3 DG OS HSM

  500mm F4 DG OS HSM

  APS-C/Art

  18-35mm F1.8 DC HSM

  50-100mm F1.8 DC HSM

  30mm F1.4 DC HSM

  APS-/Contemporary

  17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM

  18-200mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

  18-300mm F3.5-6.3 DC MACRO OS HSM

 • Sigma Mount konverter MC-11

  Garancia

  Használati útmutató

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS