Thermo Soles fűthető kabát terepszínű - L - Tennofoto.hu

Thermo Soles fűthető kabát terepszínű - L

86 000 Ft
Thermo Soles

Fotóznál, de a hideg visszatart? Többé nem kell fáznod, a Thermo Soles termékei közül megtalálod a számodra legkedvezőbbet, hogy télen is hódolhass kedvenc hobbidnak, vagy a munkavégzés se legyen gyötrelmes a fagyokban!

  • Thermo Soles fűthető kabát terepszínű - L

     

    Ha hiányzik a fotózás, de a hideg időben nem szívesen mozdulsz ki, nálunk van a megoldás a problémára!

    Fűthető alsóruházat, felsőruházat, zokni és talpbetét is megtalálható kínálatunkban melyek ergonómikus kialakításuknak köszönhetően elviselhetővé, komfortossá teszi a sokszor csontig hatoló hideget, így viselője maximálisan a hobbijára, vagy épp munkájára koncentrálhat!

    Hidegben, a szabadtéren eltöltött óráinkat megkeseríti a csontig hatoló hideg. Hosszútávon ez nem csak a komfortérzetünket, hanem az egészségünket is negatívan befolyásolja.

    Akár fotózni, akár vadászni szeretnénk a fagyos hidegben, a Thermo Soles fűthető kabát rendkívül jó választás lesz ezen alkalmakra. Anyaga szél és cseppálló softshell anyag, a fűtőbetét a hát közepét és a mellrészt fűti. Ideális választás őszi/téli időszakban,  a "Camo" mintázat jól beleolvad a környezetbe, cserkeléskor jó álcát biztosít.

    - 3 fűtési fokozat

    - akár 5 óra fűtési idő

    -2700 mAh-s akkumulátor

    Az aláöltözet kézzel mosható.

  • Thermo Soles fűthető kabát terepszínű - L

    Akkumulátor

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS