Canon PowerShot SX70 HS digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Canon PowerShot SX70 HS digitális fényképezőgép

299 900 Ft
Canon
3071C002AA

Külső készleten, Várható: december 30.

- 65-szörös optikai zoom
- 7,5 cm-es, változtatható képszögű LCD
- 20,3 megapixel CMOS
- 4K videó

  • Canon PowerShot SX70 HS digitális fényképezőgép


    A fekete színű Canon PowerShot SX70 HS fényképezőgép egy külsőre DSLR-re hasonlító, valójában bridge típusú fényképezőgép.  Főbb jellemzői közé tartozik a 7,5 cm-es változtatható szögű LCD-képernyő, 20,3 MP-es érzékelő és 4K Ultra High Definition videókészítési lehetőség. Ez a rugalmas kamera minden típusú felvételi forgatókönyv esetén megállja a helyét anélkül, hogy több objektívet kellene magával vinnie. A PowerShot SX70 HS 65-szörös optikai zoomja lenyűgöző 2730 mm-es gyújtótávolságig terjed. A Canon ZoomPlus funkciója kiválóan alkalmas nagyobb távolságú témák rögzítésére. Egy ilyen erőteljes gyújtótávolsággal a kamera minden feladatra felkészült – legyen szó koncertről, diplomaosztó ünnepségről vagy akár egy távoli síkon egy adott témáról. A makró mód kiváló közeli felvételeket tesz lehetővé nulla centiméteres távolságból, gyakorlatilag az objektív érintésével. A Zoom Frame Assist Lock funkció segít megőrizni a keretezést szuper-telefotós képek készítésekor, amely alkalmas gyorsan mozgó sportok vagy vadon élő állatok megörökítésére. A Canon PowerShot SX70 HS teljesítménye az ultramodern és hihetetlenül gyors DIGIC 8 processzorban rejlik, amely nagy felbontású képeket, 4K Ultra High Definition videót és 10 képkocka/másodperc sebességű sorozatfelvételt készít. Az autofókusz rendkívül érzékeny és alkalmazkodó, még gyenge fényviszonyok között is lehetséges, és 5,7 képkocka/mp-es sebességgel készíthető folyamatos automatikus élességállítás, ami lehetővé teszi a spontán pillanatok könnyű megörökítését. A Canon PowerShot SX70 HS továbbfejlesztett, 20,3 MP-es 1/2,3 típusú CMOS érzékelője 20,3 megapixeles felbontást biztosít – 25 százalékos növekedést elődjéhez, a PowerShot SX60 HS-hez (16,1 MP) képest, új részletgazdagságot és élénkséget biztosítva. képeket.


    Tulajdonságok

     

    - Prémium, 65-szörös zoommal ellátott multifunkciós fényképezőgép, amely egy DSLR-készülék külsejét és stílusát ötvözi a sokoldalú és továbbfejlesztett, csúcsmodern funkciókkal. Kibővíti felvételkészítési lehetőségeidet a RAW-formátum, a 4K-videó, a Bluetooth® a Wi-Fi, továbbá a távoli élőképes nézet támogatásával.

    - Multifunkciós fényképezőgép egy DSLR külsejével és egy rögzített objektíves készülék súlyával és rugalmasságával. Örökíts meg mindent a távoli részletektől kezdve a makrófelvételekig, az objektívek cseréje nélkül.

    - Utómunkát végezhetsz RAW-formátumú állóképeken, valamint éles JPEG-képeket érhetsz el közvetlenül a fényképezőgépből. Készíts lélegzetelállító videofelvételeket 4K ultranagy felbontásban, kiváló minőségű mikrofonbemenettel.

    - A PowerShot SX70 HS megbízható autofókusz-funkciója segítségével könnyedén elválaszthatod az előteret és a hátteret. Folyamatos autofókusz-opció a múlékony pillanatok részletgazdag megörökítéséhez.

    - Egy kompakt multifunkciós fényképezőgép, amely intelligens módon, pillanatok alatt optimalizálja az adott fotóhoz szükséges beállításokat.

    - Mentsd le azonnal fényképeid az automatikus képátviteli funkció* segítségével. A távoli élőképes nézet lehetővé teszi, hogy mobileszközöd segítségével fotózz, megtekintsd a fényképezőgép által megjelenített képet és hozzáférhess a beállításokhoz.

     

    Fizikai méretek:

    Súly: Kb. 610 g (akkumulátorral/elemekkel és memóriakártyával)

    Méret: 127×90,9×116,6 mm

    Üzemi feltételek: 0–40 °C, 10–90% páratartalom

     

  • Garancia:1 év
    Típus:Ultrazoom/Bridge
    Jellemzők:65x-ös optikai zoom; AF segédfény; arcfelismerő AF; automatikus témamód választás; Célkereső AF; egyszerű kezelőfelület; GPS; HDMI kimenet; hisztogram; magyar menü; MP4 teljes formátumú videó felvételek; optikai stabilizátor; Wi-Fi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:20 megapixel
    Iso értékek:100-3200
    Képstabilizátor:Objektív-eltolásos
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:9 pontos; arcfelismeréssel; TTL AF
    Makró:1 cm
    Kereső:0,39
    Fehéregyensúly:auto; manuális
    Szenzor típusa:1/2.3'' CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/2000 - 15 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:kiértékelő; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:LP-E12 lítiumion-akkumulátor
    Videokimenet:van
    USB:van
  • PowerShot SX70 HS digitális fényképezőgép

    Canon LC-E12E akkumulátortöltő

    Canon LP-E12 akkumulátor

    Hálózati kábel

    Objektívsapka

    Nyakpánt

    Felhasználóikézikönyv-készlet

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS