Leica C-Lux fényképezőgép - Tennofoto.hu

Leica C-Lux fényképezőgép

Leica
19125

20 MP, akár 10 kép / mp, 4K videó
15-szörös optikai zoom
érintőképernyő, megosztás egyetlen mozdulattal
vezeték nélküli csatlakozás okostelefonokhoz (Wi-Fi, Bluetooth)
rendkívül gyors autófókusz, könnyű kezelhetőség

Jelenleg nem kapható!
  • Leica  C-Lux - Kerülj közelebb szeretteidhez!

    A Leica C-Lux mind világos arany, mind éjkék színben valóságosan vonzza a szemet, ugyanakkor belül is meggyőző a nagy teljesítményű, 20 megapixeles képérzékelővel és a sorozatban 10 kép/másodperces fénykép felvételi sebességgel. Alkotórészei tökéletesen illenek egymáshoz a szenzortól egészen az objektívig.

     

    Szeretteink közelében

    Még közelebb hoz minket a C-Lux és 15-szörös optikai zoomja. Izgalmas pillanatainkat megoszthatjuk akár az egész világgal. Egyetlen mozdulat az érintőképernyőn, és képeink eljutnak családunkhoz és barátainkhoz. A C-Lux egyszerűen és kényelmesen, vezeték nélkül csatlakozik okostelefonunkhoz. Leljük örömünket a 20 megapixeles szenzor, a 4K videófelbontás, valamint a 10 képkocka/másodperc sorozatfelvétel teljesítményű rendszer precizitásában – a fényképezőgép minden része, még a legigényesebb esztétikai részletek is a Leica mérnökeinek alkotása.

     

    Közeli és távoli emlékek, 15-szörös optikai zoom

    A Leica C-Lux minden helyzethez villámgyorsan alkalmazkodik, így fantasztikus képeinket könnyedén elkészíthetjük még távoli téma esetén is. A 15-szörös optikai zoom olyan közel hozza kedvenc témáinkat, hogy könnyen megragadhatjuk és megörökíthetjük azokat az örökkévalóság számára.
    A Leica C-Lux DC Vario-Elmar 8.8–132 mm f/3.3–6.4 ASPH. objektívje nem ismer megalkuvást. A 15-szörös optikai zoom a 35 milliméteres formátumhoz viszonyítva 24 és 360 mm közötti fókusztávolság tartományt tesz lehetővé az alkotás minden lehetőségével, például akkor is, amikor a Montmartretől az Eiffel toronyig és azok között bármit is fotózunk.

     

    A legfelsőbb kategória
    1” képérzékelő

    A Leica C-Lux 1” (hüvelyk) méretű képérzékelője kiemelkedő képminőséget nyújt, kategóriájának egyértelmű nyertese. A 20 megapixeles felbontás RAW és JPG formátumokban egyaránt ragyogó képeket ad. A C-Lux képminősége még egészen nagy méretekben kinyomtatva is elbűvölő. A nagy felbontással és a kategóriájának csúcsát képviselő, ISO 25.600-ig beállítható fényérzékenységgel a fényképezőgép valamennyi elképzelhető fényviszonynál ideális eszköz.

     

    Mindig a legjobb pillanatban
    Önműködő élességállítás - azonnal

    A tökéletes pillanat megörökítése biztos kezet és gyorsaságot igényel. Az azonnal működésbe lépő autofókusz élességállítással és az arcfelismeréssel a Leica C-Lux teljes mértékben alkalmas a váratlan helyzetekben történő képrögzítéshez. A 49 mérőmezős autofókusznak köszönhetően a téma élesre állítása késedelem nélküli; a 10 kép/másodperces felvételi sebességgel soha nem maradunk le még a leggyorsabb fotótémáról sem.

    Az intuitív módon kiválasztható jelenet módok értékes segítséget nyújtanak a tájképek, portrék, éjszakai témák fotózásánál, így kellő szabadsággal kizárólag fotótémánkra összpontosíthatunk.

     

    Mindenre kiterjedő figyelem és beállítás
    Beépített digitális képkereső

    A beépített digitális képkereső révén rögtön a látóterünkbe kerülő és megörökítendő fotótémánk részeseivé válunk. A kereső 2,33 millió képpontos felbontása révén a keresőkép mindig tiszta, kontrasztos és remek rajzolatú még egészen nagy környezeti fényben is. A keresőkép határai 100%-ban megegyeznek a rögzített kép széleivel, ez nagyon pontos képbeállításra és tökéletes képkompozícióra ad lehetőséget. A C-Lux természetesen dioptria kompenzációval is rendelkezik, így a szemüvegeseknek is akadálymentes a képkereső használata.

     

    Egyszerű. Csodaszép. Megosztható.

    Mindössze egy érintés szükséges, hogy a világot képekben ragadjuk meg. A Leica C-Lux 3” méretű érintőképernyőjével a képek elkészítése olyan könnyű, mint az okostelefonokkal. A szennyeződést taszító különleges bevonat miatt a kijelző felületére kerülő ujjlenyomat is már a múlté. Mindazok, akik a közösségi hálózatokon spontán módon szeretik megosztani fotóikat és videóikat, az 1,240 ezer képpontos, TFT LCD kijelzőn kiválasztott fájlokat Wi-Fi vagy bluetooth révén az ingyenes „Leica C-Lux App” segítségével oszthatják meg.

     

    Mozivarázs - Nagy felbontással, 4K minőségben

    A csodás pillanatokat gyakran videó felvételekkel örökíthetjük meg a legjobban. Pont erre hozták létre a C-Lux gépet: nagy felbontású, 4K minőségű videók készítéséhez. A full-HD-nél négyszer nagyobb, kivételes felbontással és a 30 képkocka / másodperc, 100 Mbit teljesítményű MP4 formátummal a C-Lux rövidfilmjeink elkészítéséhez valamennyi feltétellel rendelkezik.

    Ezen kívül még a 4K-fotó funkcióval közvetlenül a videó felvételekből állóképeket emelhetünk ki és menthetünk el 8 megapixel felbontásig.

  • Típus:Kompakt
    Jellemzők:15x optikai zoom; 4k videófelvétel 30 kép/mp frissítéssel; 5 tengelyes képstabilizátor; arcfelismerő AF; Bluetooth; HDMI kimenet; sztereó mikrofon; WiFi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:20 megapixel
    Iso értékek:ISO125-12800 1/3 Fé lépésekben; kiterjeszthető ISO80, ISO100, ISO25600-ra
    Képstabilizátor:5 tengelyes hibrid stabilizátor; optikai kompenzációs rendszer fotó és videó felvételekhez
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:felpattintható vaku; lassú szinkron; vörösszem-hatás csökkentő
    Digitális zoom:4x
    Autófókusz:49 ponton
    Makró:3 cm
    Szenzor típusa:1" MOS
    Zársebesség-tartomány:T (legfeljebb kb. 120 s), 60 - 1/2000 s (mechanikus redőnyrel) 1 - 1/16000 s (elektronikus redőnyrel)
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    USB:van
  • Leica C-Lux fényképezőgép

    Használati útmutató

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS