Olympus TG-6 vízálló fényképezőgép - Tennofoto.hu

Olympus TG-6 vízálló fényképezőgép

159 900 Ft
Olympus
OLYGKD069

- Rendkívül tartós kialakítás: Fagyálló -10 C-ig, vízálló 15 mélységig, ütésálló 2,1 m magasságig, Porálló, IP6X besorolással védi a kamera belső elemeit

 •  

  Fedezd fel a világot új Tough fényképezőgépünkkel!


  Csak ragadd meg a TG-6 modellünket és kezdj bele a kalandba! Ez a gép ideális segítőtársad lehet az utazásaid legnagyszerűbb pillanatainak megörökítésében - a környezettől függetlenül. A Tough-élményt a kiegészítők széles választékával fokozhatjuk - és a legnagyobb kihívást jelentő kalandokra is készen állhatunk!
  A TG-6 vízálló 15 méter vízmélységig, ütésálló akár 2,1 méter magasból történő leejtés esetén is, valamint porálló, fagyálló -10°C hőmérsékletig, törésálló - és rendelkezik párásodásmentes lencsevédő-bevonattal is, mely igazán kalandállóvá varázsolja.

   

  Tökéletes egyensúly


  A TG-6 a bonyolult fényviszonyok megoldására is képes - akár a fényes és sötét részek közötti nagy különbség ellenére is: a HDR üzemmód négy különböző expozícióval készült felvétel kombinálásával készíti el a képet, a képrészek megfelelő fényesítése, illetve sötétítése mellett. Ezzel a funkcióval szabadon használhatjuk a fényes és sötét képrészek által kínált drámai hangulatot - ehhez a tökéletes kontraszt és a fehér és fekete egyensúlya rendelkezésre áll

   

  Field Sensor System


  Mindig tudhatod, hogy hol és milyen körülmények között készültek a képeid - a beépített Field Sensor System funkciónak köszönhetően, mely automatikusan naplózza a mozgásodat és extra információkat rögzít az emlékeidhez: az OI.Track alkalmazással a GPS, iránytű, nyomásmérő és hőmérsékletmérő adatai kerülnek mentésre a fotók és videók rögzítésekor.

   

  Oszd meg élményeidet barátaiddal!

  Növeld a felvételek felhasználásának lehetőségeit: az OI.Share App segítségével nem csak távirányítóként használhatod okostelefonod, de a beépített Wi-Fi funkcióval kiegészülve az élményeket azonnal továbbíthatod is!

   

  Az emlékeid nem is lehetnének ragyogóbbak


  Keltsd újra életre a történéseket a legnagyszerűbb pillanatok megörökítésével. A 4K videó funkcióval lélegzetelállító felvételek készíthetők - Full HD felbontással, másodpercenként akár 120 képkocka sebességű felvétellel.

   

  Merülj el a TG-6 víz alatti világában


  Fedezd fel, mi lehet a vízfelszín alatt. A vízzáró tömítésrendszerrel ellátott TG-6 akár 15 méter vízmélységig is gondtalanul, bármilyen kiegészítő felszerelés igénye nélkül használható.

   

  Menj még mélyebbre!


  Többet szeretnél? A TG-6 a PT-059 búvártokkal felszerelve akár 45 méter vízmélységig is elkísérhet. De ez még nem minden: a fényképezőgépedet és a felhasználás lehetőségeit a kiegészítők óriási választékával bővítheted.

   

  Víz alatti HDR felvétel


  Az Underwater HDR tökéletes egyensúlyba hozza a kép fényes és sötét részeit úgy, hogy enyhíti a fekete és fehér színek között fellépő túl nagy különbségeket. Az eredmény: látványos víz alatti felvételek nagy dinamikatartomány mellett.

   

  Tedd a legkisebb szépséget is láthatóvá


  Lépj túl a szem korlátain! A Microscope felvételi mód segítségével a téma a frontlencsétől mindössze 1 cm távolságban is megörökíthető. Élvezd az akár 44,4x nagyítás által kínált előnyöket - a sokoldalú felvételi lehetőségeket biztosító zoomkar használatával együtt. Az LG-1 fényvezetővel, illetve az FD-1 vakudiffúzorral felszerelve a TG-6 még inkább alkalmas lélegzetelállító makrófotók megörökítésére.

   

  Fókuszálj a legfontosabb részletekre


  A TG-6 segítségével szabadon választhatjuk ki, hogy az adott szituációban melyik képrészletre szeretnénk fókuszálni. A Focus Stacking és Focus Bracketing funkciókkal a fényképezőgép két olyan nagyteljesítményű felvételi módot kínál, melyekkel a teljes kép élessé tehető - illetve több részletre fókuszálva készült felvételekből választható ki később a legjobban sikerült verzió.

   

  Tedd tökéletessé az utazás emlékét


  Szeretnéd a megörökített pillanatot a lehető legtökéletesebb módon megőrizni? A RAW felvételek az Olympus Workspace szoftver segítségével szerkeszthetők, valamint kézzel fogható képként kinyomtathatók – így az élményeid teljes mértékben, mindörökké élvezhetők.

   

  Különféle expozíció módok és egyéni beállítások


  A már jól ismert rekesz prioritás és további program módok mellett a módválasztó tárcsával egyszerűen elérhetjük a videofelvétel módot, mely többféle felvételi stílusnak megfelelő beállítási lehetőségeket kínál.

   

  Biztos tartás


  A TG-6 elülső részén található markolat segít a biztos fogásban - a vízben, vagy akár a hegyi túrákon is.

   

   

 • Garancia:2 év
  Gyújtótávolság:4,5–18 mm
  Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép; Kompakt
  LCD:3,0"
  Pixelszám:12 megapixel
  Iso értékek:100-1600; auto; kiterjesztett: 100–12800
  Beépített vaku:van
  Vaku opciók:automata; lassú szinkron; vaku ki; vörösszem-hatás csökkentő
  Digitális zoom:2x
  Szenzor típusa:CMOS
  Zársebesség-tartomány:1/2000 - 1/2 másodperc; 1/2000 - 4 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
  Távkioldó:nincs
  Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc
  Belső memória:nincs
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Energiaforrás:LI‑92B Lítium-ion
  USB:van
 • TG-6 fényképezőgép (fekete)
  LI-92B Lítium-ion akkumulátor
  F-5AC Hálózati adapter
  CB-USB12 USB kábel
  Csuklópánt
  Jótállási jegy
  Használati útmutató

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS