Olympus Pen Lite E-PL9 Pancake Zoom Kit: M.Zuiko Digital ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake objektívvel - Tennofoto.hu

Olympus Pen Lite E-PL9 Pancake Zoom Kit: M.Zuiko Digital ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake objektívvel

Olympus
OLYNHP225

Lenyűgöző építési minőség
Érintőkijelzővel vezérelhető, kreatív használat
A felvételek egyszerű megoszthatósága

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus Pen Lite E-PL9 - Jobb fotók gond nélkül 


    Jobb fotók gond nélkül, mindez egy gyönyörű kivitelű fényképezőgépben, amit mindenhová magunkkal akarunk vinni - ez az E-PL9 lényege. Ez a fényképezőgép mindazoknak tökéletes, akik komolyan szeretnének fotózással foglalkozni, de egyszerűen szeretnék kezdeni. A teljesen automatikus beállításoktól a teljesen manuális vezérlésig eljuthatunk az intuitív érintőkijelző és az AP (Advanced Photo) üzemmód segítségével. A ténylegesen szemet gyönyörködtető E-PL9 kisebb és könnyebb, ráadásul sokkal menőbb, mint a hagyományos rendszerfényképezőgépek legnagyobb része - és még a barátainkat is lenyűgözhetjük az általa készült felvételekkel. A legújabb, minden Olympus MFT objektívvel kompatibilis OLYMPUS PEN az a fényképezőgép, amit mindig, mindenhová magunkkal szeretnénk vinni! 

     

    KREATIVITÁS - SZABADON
    Azt mondták, kreatív vagyok és kell nekem egy olyan fényképezőgép, amivel kifejezhetem az érzéseimet. Imádom az E-PL9 intuitivitását, mely a magabiztos fejlődés lehetőségét adja nekem. Az automata üzemmód tökéletes volt a kezdéshez, hiszen a gép kifejezetten okos - de már az érintőkijelzőn keresztül használom a számtalan kreatív funkciót. Nagyméretű nyomtatásokat is készíthetek a képeimről, mivel a minőség az ehhez szükséges - korábban csak nagydarab gépekkel elérhető - szintet is bőven meglépi.

     


    TÖKÉLETES HARMÓNIA
    Nem számít, mennyire szép egy outfit - ha nem érzed magad jól benne, az nem neked való. Ugyanez érvényes a fényképezőgépekre is! Szemügyre véve a részleteket felfedeztem, hogy a bőr tapintású anyagok micsoda harmóniában illeszkednek a gép stílusához - így letisztult, kifinomult megjelenésben gyönyörködhetünk. A letisztultság később tovább folytatódik: a kijelzőt megérintve magától értetődő egyszerűséggel fókuszálhatunk - vagy akár el is készíthetjük a képet. A minden funkciójával kézre álló E-PL9 ráadásul a kedvenc színeimben választható.

     

    EXPRESS YOURSELF
    Szeretem, hogy többet tudhatok meg arról, mi is kell egy igazán jó képhez - ebben segít az E-PL9. Ami egyébként a menürendszerbe van zárva, az AP móddal most mindössze egy érintésre van - például az álom éjszakai felvételekhez szükséges beállítások. A különféle objektívek segítenek igazán kiemelkedőt alkotni. A portréim most olyan profi háttér-életlenítéssel készülnek, ami a telefonommal készült képekhez képest sokkal autentikusabb - külön köszönet a 45mm F1.8 objektívnek. Sőt! "Hogyan csináljuk" videókat érhetünk el az OI.Share App-pel!

     

    OSZD MEG AZ ÉLETED PILLANATAIT
    Ha egy nagyszerű fotót sikerül készítenem, mindig késztetést érzek, hogy azonnal megosszam. Ez minden eddiginél egyszerűbb az E-PL9 és az okostelefonom közötti WiFi kapcsolatnak köszönhetően. Sőt, még akkor is le tudom szedni a felvételeimet a fényképezőgépről, ha az éppen a hátizsákomban van - és már posztolhatom is az ingyenes alkalmazás segítségével. Az elképesztő képminőség ráadásul nagyban segítette a blogom és az Instagram oldalam népszerűségének növekedését!

     

    TANULD MEG SZERETNI AZ OBJEKTÍVEKET!
    Csinálj meg mindent a fényképezőgépeddel, amiről a telefonod csak álmodni tud - például a legkisebb részletek közeli megörökítését a 30mm F3.5 Macro objektívvel, vagy a legszebb portréfotókat lenyűgöző bokeh-val a 45mm F1.8 segítségével. A megfelelően kiválasztott objektív a perspektíva megváltoztatásával "kiegyenesítheti" az arcokat, így a sok telefonnal lőtt selfie-nél látott torzítással ellentétben sokkal valósághűbb lehet.

     

    A VAKU A BARÁTOD!
    A vakuknak jellemzően kifejezetten rossz hírük van - pedig akár igen hasznos segítséget is kaphatunk tőlük kihívást jelentő fényviszonyok esetén. Az ablaknál szeretnél valakit lefotózni - ellenfényben? Használd a derítő vakut, így az arc kontúrjai is szépen megjelennek a képen. Vaku használatával olyan esetekben is megörökíthetjük a pillanatot, amikor a környezet túl sötét nagyobb zársebesség használatához - vagy szeretnénk kiemelni a témát a sötét háttérből. Az E-PL9 segít a vakuerősség pontos beállításában, így mindig a megfelelő eredményt kaphatjuk.
     

    M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektív

    Az Olympus M.ZUIKhoO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ a világ leglaposabb „pancake” típusú zoom objektívje*, amely egyúttal elképesztően éles képminőséget biztosít a teljes képterületen. Ha ezt az objektívet Olympus OM-D/PEN vázhoz csatlakoztatjuk, máris élvezhetjük egy olyan kimagaslóan jó rendszer fényképezőgép minőségét, ami a tenyerünkben elfér. Az ezüstmetál és fekete színekben kapható M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ igen figyelemre méltó, 3x optikai zoomja támogatja a sokoldalú alkalmazást. Az M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektív széles gyújtótávolság-tartománya 35mm megfelelője 28- 84mm. Az elektronikus zoom mechanika még azt is lehetővé teszi, hogy okostelefonon keresztül vezéreljük a zoom funkciót. A kivételesen gyors és csendes autofókusz rendszer gondoskodik a könnyed, feszültségmentes fotózásról és videofelvétel-készítésről. Mindemellett a manuális élességállító mechanika elég érzékeny, és éppen elegendő csillapító erőt biztosít a finom és precíz működéshez. Az elképesztően pici objektív ugyanakkor lélegzetállító képminőséget garantál. Soha többé nem kell fényképezőgép nélkül elindulnia otthonról – mostantól mindig mindent megörökíthet! Az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm 1:3.5-5.6 EZ objektívvel minden megváltozik.
    *2013. decemberi adatok szerint.          


    Tulajdonságok


    • Gyújtótávolság: 14-42mm
    • Gyújtótávolság 35 mm-es megfelelője: 24-84 mm
    • Látószög: 75-29°
    • Élességállítás legrövidebb távolsága: 0.2 m
    • Aszferikus üveglencsék: 3
    • Maximális nagyítás 0.23x (Mikro-NégyHarmad) / 0.46x (35 mm-es formátum)
    • Lamellák száma: 5 A kerek formájú fényrekesz
      természetes hatással életleníti a hátteret
    • Maximális rekesznyílás: 1:3.5
    • Minimális rekesznyílás: 1:22
    • Méret: 60,6 mm Ø, 22,5 mm
    • Szűrő átmérő: 37 mm
    • Súly: 93 g

     

     


    Hivatalos Olympus terméktájékoztató


    Olympus Pen E-PL 9 adatlapja

  • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:350 kép egy feltöltéssel; belső pormentesítő rendszer; dönthető kijelző; érintőpaneles kijelző; művészi szűrők; többszörös expozíció; TruePic VIII processzor
    LCD:3,0"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:200-25600; Auto/ISO
    Képstabilizátor:Szenzor eltolás
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:TTL kontraszt érzékelős
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:auto; kézi színhőmérséklet állítás; manuális
    Szenzor típusa:LiveMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 60 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3, 1/2 vagy 1 lépésközzel
    Fénymérés:csúcsfény; digitális ESP; középre súlyozott; shadow; szpot; többmintás
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:fémváz
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    •  E‑PL9 Váz 
    •  M.Zuiko Digital ED 14‑42mm 1:3.5‑5.6 EZ Pancake
    •  BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
    •  BCS‑5 Akkumulátortöltő
    •  Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
    •  Vállpánt
    •  CB‑USB12 USB kábel
    •  Használati útmutató
    •  Jótállási jegy
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS