Olympus Pen E-PL8 digitális fényképezőgép, M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R objektívvel - Tennofoto.hu

Olympus Pen E-PL8 digitális fényképezőgép, M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R objektívvel

Olympus
OLYNHP228

Pixelszám: 16,1 millió
Érzékelő: 4/3'' Live MOS
Váz: Fém
Objektív foglalat: Micro Four Thirds

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus Pen E-PL8 - Divatikon a fényképezés világában


    Az OLYMPUS PEN E-PL8 a 2016-os év leginkább vágyott fényképezőgépe, hiszen segítségével egy szempillantás alatt megoszthatja élményeit és emlékeit a világgal. A modern vonalak és a bőr érzetét keltő külső elegáns hatást kölcsönöz a fényképezőgépnek. A fényképezőgép praktikus funkciói, mint például a tökéletesített szelfi üzemmód és a klipkészítési lehetőségek kiváló eszközzé varázsolják a készüléket. Egy kiegészítő, amit imádni fog - mások pedig vágyni fognak rá. 

    Igazi  "IT PIECE"
    A stílusos barna és további klasszikus színek által ez a fényképezőgép igazi "IT Piece"! A modern design, az egyszerű kezelhetőség, valamint a klasszikus vonalak, a bőr felületek és a minőségi fém elemek kontrasztjával együtt az E-PL8 egyszerűen ragyogó - csakúgy, mint te. A Fashion Accessory kollekciónk színben harmonizáló vállszíjaival ez a profi gép ellenállhatatlanul vonzó megjelenést kölcsönöz.

    Express yourself
    Egyszerűen szeretjük a selfie-ket! De mindenki, aki próbált már igazán jót fotózni, tudja: a selfiekészítés önmagában egy külön művészeti ág - és bizony nehéz igazán jót készíteni. Az új OLYMPUS 
    PEN E-PL8 által az önarcképek már az első próbálkozástól kezdve ragyogóan néznek ki. Csak hajtsd le az érintőkijelzőt és a tükör nélküli fényképezőgép automatikusan selfie módra kapcsol. Helló gyönyörűség, viszlát gyenge minőség! 

    Ha egész alakos selfie-t szeretnénk - például az aktuális outfit-ről - ezt minden eddiginél egyszerűbben oldhatjuk meg. Csatlakoztassuk rendszerfényképezőgépünket okostelefonhoz és máris rendelkezésünkre áll egy lenyűgöző képességű fotós asszisztens, melynek köszönhetően távirányítással is elkészíthetjük a kívánt felvételt.

    Élj a szenvedélynek
    Lágy fények a remek kompozícióba állt tárgyakon; egy csésze kávé, mely hirtelen művészeti alkotássá válik; általunk készített, igazán különleges ételek, amiket a PEN generációval és a világon mindenkivel meg akarunk osztani. Az OLYMPUS PEN E-PL8 segítségével gondtalanul élhetünk szenvedélyünknek: az élet lenyűgöző pillanatai megörökítésének és megosztásának. Számtalan PEN géppel készült kép mutatja, hogyan is tegyük ezt. Hagyd, hogy a különféle Művészi szűrők inspirálják kreativitásod és felturbózzák felvételeidet valóban egyéni hangulattal. Ráadásul a Művészi szűrők a Live View által már a felvétel elkészítése előtt megmutatják hatásaikat - így egyszerűbben választhatjuk ki a leginkább megfelelőt.

    Mozgásban
    Néha egy fotó többet mond ezer szónál. Néha viszont egy rövidke videó többet mond ezer fotónál is. Van olyan pillanat, amit csak a hozzá tartozó mozgás megjelenítésével lehet életre kelteni. A fényképezőgép videoklip felvételi módjának köszönhetően akár HD minőségben is készíthetünk filmeket - valamint összefűzhetünk több rövidebb klippet, esetleg hozzáadhatunk egy kis zenei aláfestést, majd az egészet az okostelefonunkra küldhetjük.
     

    Share beautifully
    A különleges pillanatokat még nagyobb élménnyé varázsolhatjuk, ha megosztjuk másokkal is. Ez az OLYMPUS PEN fényképezőgép beépített Wi-Fi-vel és az OLYMPUS Image Share alkalmazással felszerelve áll rendelkezésünkre, hogy a legkedvesebb emlékeinket és hangulatainkat bárhol és bármikor, egyszerű módon osszuk meg barátainkkal, követőinkkel. A csúcsminőségű felvételek a Facebook, illetve Instagram profilt is egy csapásra látványos, új szintre emelik.

    Tulajdonságok

    • Modern kialakítás
    • Kiváló minőségű anyagok
    • A Művészi szűrők hatásai Live View módban az érintőkijelzőn láthatók
    • Intelligens filmfelvételi funkciók
    • Automatikus selfie-mód és lehajtható LCD-kijelző a tökéletes önarcképek készítéséhez
    • A ház színéhez illő pántok
    • Kompakt és könnyű 



    M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R objektív
    Az ultra-kompakt M.Zuiko Digital 14–42mm 1:3.5-5.6 II R (28–84mm*) zoom objektív nagyszerű 3x zoom teljesítményt kínál megújult köntösben. Az új kivitelben MSC technológiát találunk, mely nagyszerű fotók készítését teszi lehetővé rendkívül nagy sebesség és szinte teljesen halk autofókusz mellett. Mindegy, milyen gyors a témánk és mindegy, milyen messze van - ez az objektív speciális tulajdonságaival minden feladathoz felnőtt és lenyűgöző eredmény lehetőségét kínálja.

    *35mm fényképezőgépre vonatkoztatva
    Valamennyi M.Zuiko objektív kompatibilis az Olympus PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.

    Igazi fotós mindenes
    A továbbfejlesztett M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R nagyszerűen helyt áll szinte minden fotós helyzetben - lenyűgözően sokoldalú használhatóságának és kiváló, 3x mechanikus zoom funkciójának köszönhetően. Igencsak kedvező ára tovább növeli attraktivitását.


    Nagyszerű képminőség
    Csakúgy, mint a pancake objektív, a klasszikus M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R is magától értetődően kínál kiváló képminőséget - mely széltől szélig látványos, lenyűgözően éles felvételeket jelent. Ráadásként tökéletesen illik minden OLYMPUS OM‑D, illetve PEN fényképezőgépre.


    Gyors AF - alacsony szintű képzaj
    Az MSC (Movie & Still Compatible) mechanizmus gyors és finom működésű élességállítást kínál, mely a nagypontosságú tervezés és kivitelezés által egyszerre csendes és precíz. Az élességállításért felelős lencsetag fém vezetősínen forogva mozog - ezzel a rendszerrel pedig különösen halk zoom funkció érhető el.




     

     

     

     

  • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:350 kép egy feltöltéssel; belső pormentesítő rendszer; dönthető kijelző; e-Portrait bőrretus; érintőpaneles kijelző; HDR képalkotási mód; művészi szűrők; többszörös expozíció; TruePic VII processzor
    LCD:3,0"
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:200-25600; Auto/ISO
    Képstabilizátor:Szenzor eltolás
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Digitális zoom:nincs
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:2 kézi beszabályozás; auto; kézi színhőmérséklet állítás; manuális
    Szenzor típusa:LiveMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 60 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3, 1/2, vagy 1 lépésközzel
    Fénymérés:digitális ESP; középre súlyozott; szpot; többmintás
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:fémváz
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Olympus Pen E-PL8 váz
    • M.ZUIKO DIGITAL 14‑42mm 1:3.5‑5.6 II R 
    • FL‑LM2 (fekete)
    • BLS‑50
    • BCS‑5 Akkumulátortöltő
    • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
    • Vállpánt
    • CB‑USB6 USB kábel
    • Olympus Viewer szoftver
    • Kezelési útmutató
    • Jótállási jegy
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS