Olympus OM-D E-M5 Mark III digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Olympus OM-D E-M5 Mark III digitális fényképezőgép váz + M. Zuiko Digital 12 mm objektív Vlogger KIT

729 900 Ft
Olympus
OLYNHM105

Pixelszám: 20,4 millió
Érzékelő: 4/3" Live MOS
Váz: Magnéziumötvözet váz
Objektív foglalat: Micro Four Thirds
Stabilizátor: 5 irányú, szenzor eltolásos
Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter
Képprocesszor: TruePic VIII
WiFi: Van
Bluetooth®: Van

 • Olympus OM-D E-M5 Mark III digitális fényképezőgép váz

   

  E-M5 Mark III - nincsenek határok


  Városi dzsungel... fent a magasban, lent az utcákon, ragyogó napfényben, vagy éjszakai fényekkel, esőben, vagy eső nélkül - az E-M5 Mark III mindenre felkészült. Gyakorlatilag nincsenek határok, bármerre is indulnál! A kompakt méretű és könnyű kivitelnek köszönhetően megszabadulhatsz a nehéz felszerelés béklyóitól. A fotózást még magasabb szintre emelheted – ehhez a tökéletesre csiszolt design, a magas szintű technológia és a "must-have" funkcionalitás is hozzájárul. Röviden: minden, amire szükséged van - hogy felfedezhess, bárhol és bármikor.
  Az E-M5 Mark III stílusos, kompakt méretbe csomagolt technológiai erőmű és olyan funkciók tárháza, melyek messze kiemelik vetélytársai közül.

   

  20M Live MOS szenzor

  Tiszta és részletgazdag felvételek akár útközben, vagy sötét helyeken – az E-M5 Mark III nagyteljesítményű szenzora kifejezetten arra készült, hogy a hatékony képstabilizátorral együttműködve készítsen lenyűgöző minőségű felvételeket. A tükröződésmentesítő bevonat közvetlenül az érzékelő felületén csökkenti a becsillanás és a szellemkép kockázatát.

   

  TruePic VIII képprocesszor

  A 20M Live MOS érzékelőt tökéletesen kiegészíti a kifinomult képprocesszor. Dupla négymagos felépítése és különálló AF számításokat végző áramköre biztosítja azt a teljesítményt, mely a szupergyors autofókusz és a ragyogó képminőség alappillére.

   

  Vázba épített képstabilizátor

  Az E-M5 Mark III képstabilizátora akár 5,5 EV korrekcióra képes* - tehát semmi sem állíthat meg abban, hogy nekiindulj és megörökítsd akár az egész világot, annak bármely pillanatát. Ráadásul, mivel a képstabilizátort a vázba építve találod, az kézből kitartva, bármely objektívvel tiszta eredményt garantál. Ha kompatibilis - például M.Zuiko Digital ED 12–100mm F4 IS PRO - objektívet használsz, a Sync IS funkció biztosítja, hogy a fényképezőgép és az objektív tökéletesen együtt dolgozzon, akár 6,5 fényérték-lépés korrekció lehetőségével.
  *M.Zuiko Digital ED 12–40mm F2.8 PRO objektívvel, 40mm beállítással használva

   

  Az M.Zuiko Digital objektívek teljes választéka

  A több mint húszféle objektív választékának köszönhetően az E-M5 Mark III mindent átfogó rendszerével kiélheted kreativitásod, megvalósíthatod különleges elképzeléseidet, és gond nélkül alkalmazhatod saját fotós stílusod. Makró, halszem, ultra-telefotó… nincsenek határok, bármerre is indulj!
  "Az éjszakai felvételek jelentik a legnagyobb kihívást. A megfelelő gradáció, a tiszta kontúrok, a nagyszerű meleg lámpafény. Az E-M5 Mark III mindezt biztosítja - sőt, még ennél is többet. Olyan megbízható társ, amire mindig számíthatok."

   

  E-M5 Mark III felvételkészítés-technológia

  Annak érdekében, hogy a fotózást még magasabb szintre emelhesd, az E-M5 Mark III kompakt méretű és könnyű váza nagy teljesítményű szenzort, fejlett képprocesszort és az Olympus által fejlesztett funkciók garmadáját kínálja.
  "Egy könnyű és kompakt méretű fényképezőgép nagyon nagy előnyt jelent az utazó fotósok számára. Nekem az új E-M5 Mark III, ami a legjobban hozza ezt a különbséget. Szinte bárhová elmehetek és mindig, minden nálam van, amire csak szükségem lehet."

   

  Filmkészítésre termett

  Válts "fotósról" "videósra" bárhol és bármikor. Az E-M5 Mark III ideális filmkészítésre is - tiszta képminőséget és dinamikus, mozifilm-szerű élményt kínál.
  "Az E-M5 Mark III biztosítja azt, hogy érzelmeket ébresszek a nézőben. A természet a saját látószögemből, valamint a nagy teljesítményű és precíz autofókusz tökéletes kombinációjának eredménye az a bokeh, amelyre szükségem van a téma kiemeléséhez."

  Az E-M5 Mark III úgy készült, hogy használója fotós feladatait minél inkább megkönnyítse. A kényelmet biztosító funkciók és jellemzők által az OM-D fényképezőgép használata színtiszta élvezet - így szabadon, bármilyen fotós stílusban gondtalan fotózást biztosít.

   

  FŐBB JELLEMZŐK:

  -Rendkívül kompakt és könnyű kialakítás a lehető legszabadabb felvételkészítés érdekében

  -Az Olympus híres időjárásálló - por-, csepp- és fagyálló – kivitelt biztosító tömítésrendszere

  -20,4 MP Live MOS szenzor az élvonalat képviselő SSWF pormentesítő technológiával

  -kompakt kivitelű, vázba épített 5-tengelyes képstabilizátor egység akár 6,5 FÉ lépés korrekcióval4

  -TruePic VIII képprocesszor a nagysebességű képalkotás és különleges felvételi módok biztosításával

  -121 kereszt típusú, szenzorba épített fáziskülönbség-érzékelő AF rendszer többféle AF terület móddal és beállítással

  -Ikonikus design, kiváló ergonómiát biztosító kezelőszervekkel

  -Méretek: Sz 125,3mm x Ma 85,2mm x Mé 49,7mm

  -Tömeg: kb. 366g (csak váz), 414g (akkumulátorral és SD kártyával)

   

  SOKOLDALÚ FELVÉTEL-FUNKCIÓK:

  -“OM-D Movie” videofelvétel: 4K és C4K, több szintre beállítható képstabilizátor, nagysebességű (120 fps) felvételkészítés FullHD formátumban, mikrofoncsatlakozó

  -Különleges Live Composite üzemmód a fénycsíkok és csillagjárás megörökítésére

  -Pro Capture mód a másodperc törtrészéig tartó pillanatok megörökítéséhez (14 kép mentése a kioldó lenyomásáig)

  -Tripod High-Res Shot funkció 50MP méretű, rendkívül nagyfelbontású képek készítéséhez

  -Focus Bracketing és Focus Stacking funkció közelképekhez

   

  TOVÁBBI JELLEMZŐK:

  -Nagyméretű kereső kiváló optikai jellemzőkkel

  -1/8000 mp záridőre képes mechanikus zár

  -Egyéni üzemmód a rendszeresen használt beállítások gyors kiválasztására

  -Felvételek küldése okostelefonra Wi-Fi-n keresztül, Bluetooth csatlakozással

  -USB töltéssel

  -Anti-flicker shooting és Flicker scan funkciók

  -Téma üzemmódok és Művészi szűrők az egyszerű és kreatív felvételkészítéshez

   

  Teljes gyártó specifikáció (magyar nyelvű)

   

  Olympus M.ZUIKO PREMIUM DIGITAL ED 12mm 1:2.0 objektív 


  A kiváló minőségű, igényes fém házba zárt objektív ideális irigylésre méltó nagylátószögű felvételek készítéséhez sokféle beállítással. Amellett, hogy alkalmas optikailag tiszta és pontos tájképek készítésére, kiválóan alkalmazható gyenge fényviszonyok mellett, vagy akár olyan helyeken, ahol tilos vagy nem praktikus a vaku- vagy állványhasználat. Kompakt mérete ellenére kifinomult képminőség és 1:2.0 maximális rekesznyílás jellemzi. A pillanatfotózás rajongói is imádni fogják ezt az objektívet. A pillanatkép mechanika a fókuszgyűrű visszahúzásával aktiválható, a beépített mélységélesség és távolság indikátoroknak hála, az élességállítás a kijelzőre pillantás nélkül is végezhető. Az indikátorokkal a manuális üzemmódban játszhatunk. Amint a téma élessége megfelelő, a fókuszgyűrű visszahúzható és a fényképezőgép készen áll a kép elkészítésére. Másik előnyös újítás a ZERO (ZUIKO Extra-low Reflection Optical) bevonat, ami a hagyományos bevonatokhoz képest felére csökkenti a zavaró és nem kívánt fényvisszaverődéseket.

   

  Tulajdonságok

  Pillanatfotó-fókusz mechanika
  Sokoldalú nagylátószögű, fix gyújtótávolságú objektív
  Magas szintű előírásoknak megfelelő konstrukció fém házzal
  Ideális minőségi tájképek készítéséhez
  Kiváló képminőség
  Új többrétegű bevonat
  Nagysebességű AF MSC technológiával

   

   

  Olympus LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő - Magas szintű hangminőség. Kisméretű fájlok.


  Magas szintű hangminőség, kis fájlméret
  Az LS-P4 az első lineáris PCM hangrögzítők egyike, amely FLAC formátum felvételére alkalmas. A közel tökéletes 96kHz/24-bit hangrögzítés a CD-minőségnél is jobb - de a fájlméret akár 30%-kal kisebb, mint PCM/WAV formátum használatakor.

  A te hangrögzítőd, a te igényeid szerint
  Az LS-P4 hangrögzítő "Hi-Res" zenelejátszóként is használható FLAC formátumú fájlok meghallgatásához, de WAV és MP3 formátumhoz is. A USER mód ekvalizerének köszönhetően a lejátszás egyéni igényeinkre szabható. A Hi-Res minőségű hanganyagok terjesztésével foglalkozó weboldalakról letöltött dalok hallgatása igazi élvezet!


  Természetes hang, finom felvételek
  Az LS-P4 az első olyan PCM hangrögzítők egyike, amely fade-in/fade-out funkciót kínál. Ez a funkció a hangrögzítés első másodpercében nulláról fokozatosan a megfelelő szintre emeli a hangerőt, illetve az utolsó másodpercben fokozatosan teljesen lecsökkenti. Ezáltal a hangfelvétel finoman indul és végződik, kiküszöbölve a korábban jellemző nem túl kellemes kattanó hangot


  Kreatív felvételkészítés, különleges hangzás
  Élvezd az egyszerű overdubbing funkciót LS-P4 hangrögzítőddel. Vedd fel a zenédet úgy, hogy hallgatod az elsőként rögzített hangsávot és közben játszod a másodikat. Például felveheted a dobot, majd azt lejátszva a ritmust és a basszust, végül ráénekelve készítheted el a végleges dalt.


  Tökéletes segítőtárs
  Vékony és kompakt hangrögzítő, mely mindig nálad lehet: az LS-P4 egy funkciókkal teli, kiváló hangminőség felvételére képes hangrögzítő és zenelejátszó egyben. A kiváló hangminőség és a lehető legegyszerűbb használhatóság ötvözete. Tiszta, dinamikus videó hangok és zene felvételére is optimális választás!


  Reflektorfényben: a hang
  Adj főszerepet a hangnak és máris kész a kasszasiker. Nézd meg, mit ad a nagyszerű - LS-P4 hangrögzítővel készült - hangfelvétel a videókhoz. Vörös szőnyeget az LS-P4-nek és az OM-D E-M1 Mark II-nek!


  A nagyszerű hang akár 51%-ban is hozzájárulhat a videó tökéletességéhez!
  Ha egy videós kipróbálja a szuper-kompakt és könnyű LS-P4 hangrögzítőt - szinte már nem is tud élni nélküle! Rögzíts mindent Hi-Res hangminőségben, bárhol és bármikor - akár útközben is!


  Kompakt eszköz hatalmas kreatív tudással
  A kézbe simuló kis LS-P4 Hi-Res Audio hangrögzítő a kreatív hangfelvételi lehetőségek teljesen új világát tárja elénk. A számtalan kiválóan alkalmazható funkció zene a hangspecialisták füleinek!


  Tökéletes az OM-D fényképezőgépekhez
  Egy digitális fényképezőgéphez - például egy OM-D-hez - csatlakoztatott LS-P4 hangrögzítő precízebben és tisztábban rögzíti a hangokat filmkészítés közben, mint a fényképezőgépbe épített mikrofon.

   

  SM2 Shock Mount adapter

  Érd el a tökéletesen tiszta hangzást videofelvételek készítésekor! A kamera működési zajának és vibrációinak kioltásához az SM2 Shock Mount adapter jelent tökéletes megoldást. A masszív kivitelű SM2 a fényképezőgép vakusarujához rögzíthető és bármilyen 1/4" menettel rendelkező külső mikrofon, vagy hangrögzítő csatlakoztatásához optimális.

   

   

   

  JOBY GORILLAPOD 500 

  Leírás:

  Új méret! A GorillaPod 325-os nagy testvére, a GorillaPod 500 prémium minőségű ABS műanyagból készül. A beépített gömbfej könnyen dönthető akár 90 fokba a porté fotókhoz. Könnyű és kis méretű, mégis megerősített tulajdonságainak köszönhetően megtart nagyobb kamerákat is (max. terhelhetőség 500 gramm), mint például a Sony RX100 vagy Canon Powershot G sorozat.

 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:4/3' Live MOS szenzor; Bluetooth; FullHD videófelvétel; HDMI kimenet; Wi-Fi
  Pixelszám:20,4 megapixel
  Iso értékek:Automatikus (testre szabható, alapértelmezett ISO LOW - 6400); manuális: ISO LOW - 25600 1/3 vagy 1 FÉ ISO lépésenként
  Képstabilizátor:automatikus; Szenzor eltolás; vízszintes és függőleges aktiválás
  Vaku opciók:automata; automatikus TTL-vakuzás; derítés; hosszú záridő; vaku ki; vörösszem-hatás csökkentő
  Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer
  Kereső:dioptria korrekció; elektronikus
  Fehéregyensúly:7 előre beállított; Kelvin értéken hangolható
  Szenzor típusa:4/3'' LiveMOS
  Zársebesség-tartomány:1/8000 - 60 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3, 1/2 vagy 1 lépésközzel
  Fénymérés:324 mérőmező, Többpontos érzékelő rendszer; csúcsfény; digitális ESP; shadow; szpot; TTL nyitott rekeszes fénymérés
  Rekesz-elõválasztás:van
  Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
  Memóriakártya foglalat:SDHC; SDXC; UHS-I támogatás; UHS-II támogatás
  Burkolat anyaga:Magnéziumötvözet
  Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
 • E-M5 Mark III váz (fekete)
  M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm F2 (fekete)
  LS-P4 diktafon
  Audiokábel 3,5mm ‑ 3,5mm 90° csatlakozóval
  SM2 Shock Mount adapter
  Joby GorillaPod 500
  H‑48 napellenző
  FL‑LM3 Vaku
  BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
  BCS‑5 Akkumulátortöltő
  Vállpánt
  Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  CB‑USB12 USB kábel
  Használati útmutató
  Jótállási jegy

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS