Olympus OM-D E-M10 Mark III 12-200 KIT, M.ZUIKO DIGITAL ED 12-200mm F3.5-6.3 objektívvel

389 990 Ft
Olympus
OLYNHM087

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-200mm F3.5--6.3 objektívvel

 • OM-D E-M10 Mark III  - A tökéletes útitárs


  Tapasztalja meg az E-M10 Mark III tiszta és elmosódásmentes képeinek és a kézből rögzítve is tűéles filmfelvételeinek szépségét. Ezt az 5 tengelyes képstabilizátor-rendszer teszi lehetővé az Ön számára.
   

  A legjobb látószögek
  Ne csupán egy látószögből rögzítse a tökéletes témát. A felvételt bármilyen trükkös szögből könnyedén elkészítheti a dönthető érintőképernyős LCD-kijelzővel, amelynek segítségével a felvételek megtekintése mellett kreatívan vezérelheti is a készülékét.
   

  Megfelelő megvilágítás
  Bárhol van, mindig útra kész: a beépített vaku kiegészítő fényforrást biztosít az Ön számára a kevés fényű, illetve sötét felvételkészítési feltételek esetén. Csak állítsa át a kapcsolót, és a vaku automatikusan előugrik.
   

  Tökéletes látószög
  Az elektronikus keresővel mindig gyorsan megtalálhatja a legmegfelelőbb témát. Az automatikus fényerő-beállítás és a teljesen kreatív vezérlés pedig biztosítja, hogy a felvételei kiválóak legyenek.
   

  A kényelmes érintés
  Trükkös helyzetekben felvételeket készítve néha egyszerűbb az érintőkijelző használata. Az érintéssel vezérelhető Touch AF kioldó használatakor csak válassza ki az élességállítás helyét a kijelzőn, majd érintse meg újra a tökéletes kép elkészítéséhez.
   

  A kompakt társ
  Csak helyezze vállára az E-M10 Mark III pántját, és bárhová magával viheti. A fényképezőgép belesimul a tenyerébe és annyira kis tömegű, hogy szinte el fogja felejteni, hogy egy fényképezőgép van Önnél.
   


  M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3 - Nagyteljesítményű telezoom objektív 


  M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3 telezoom objektív

  A 16,6x zoomteljesítménnyel büszkélkedő M.Zuiko Digital ED 12–200mm F3.5–6.3 (24–400mm*) kiválóan alkalmas a témák és beállítások lehetőségeinek teljes kihasználásához – a nagylátószögtől a telefotókig. Nagylátószög használatakor a munkatávolság mindössze 10cm lehet, tele beállításnál pedig akár 50cm. Sőt, ez a zoom objektív lenyűgözően kisméretű és könnyű ahhoz, hogy bárhová, nyaralásra és fotós túrákra is gond nélkül magunkkal vihessük. A hordozhatóságot segíti az időjárásálló por-, csepp- és fagyálló konstrukció. A gyors és nagypontosságú autofókusz a Movie & Still Compatible (MSC) mechanizmussal garantálja, hogy a felvételek ragyogók legyenek.

  *35mm fényképezőgépre vonatkoztatva
  Valamennyi M.Zuiko objektív kompatibilis az Olympus PEN és OM-D vázak teljes választékával, csakúgy, mint minden MFT rendszerű fényképezőgéppel.


  Tulajdonságok


  • Nagy zoomteljesítmény
   Mindenféle kompozícióra készen – legyen az nagylátószögű, vagy telefotó. A 16,6x zoom által az M.Zuiko Digital ED 12–200mm F3.5–6.3 a legnagyobb zoomteljesítményt kínálja a tükörnélküli rendszerekhez tervezett objektívek világában*. Az egy objektívbe foglalt, átfogó használhatóságnak köszönhetően a gondtalan fotózás élménye garantált. *2019 januári adatok alapján
    
  • Egyszerre masszív és kompakt konstrukció
   Az M.Zuiko Digital ED 12–200mm F3.5–6.3 zoom objektív masszív, por-, csepp- és fagyálló kialakítással büszkélkedhet - így bárhová magunkkal vihetjük. Bármerre is visz a fotós feladat - poros és párás helyekre akár - nincs szükség objektív-esővédőre. A kisméretű és könnyű kialakításnak köszönhetően nem kell aggódnunk a felszerelés súlya miatt sem!
    
  • Lenyűgözően tiszta képek - gyorsan
   A zoomobjektív kiemelkedő jellemzője a gyors és rendkívül pontos AF rendszer. Segítségével a gyorsan mozgó témák is egyszerűen lencsevégre kaphatók, legyen szó fotózásról, vagy videofelvételekről - bárhogyan is, elképesztően tiszta, a teljes képterületen kiváló minőségű felvételeket kapunk. A speciális ZERO bevonat minimalizálja a szellemképek és a becsillanás kockázatát, igazán részletgazdag felvételek készítésének lehetőségét kínálva.
 • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:5 tengelyes szenzor eltolásos stabilizátor; dönthető kijelző; élőkép stabilizálás; HDR fotózás; kiterjeszthető dinamika tartomány; LiveTime élőképes hosszúexpozíció; magyar menü; művészi szűrők; okostelefonról vezérlés; optikai hibák adaptív korrekciója; Time Code videofelvételnél; TruePic VIII processzor; ultrahangos poreltávolítás; virtuális horizont; WiFi
  LCD:3,0"
  Pixelszám:16 megapixel
  Iso értékek:200-25600; auto; kiterjeszthető ISO100-ra
  Képstabilizátor:Szenzor eltolás
  Beépített vaku:van
  Vaku opciók:automata; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:121 pontos; Kontrasztérzékelő AF rendszer
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:elektronikus
  Fehéregyensúly:4 egyedi; 6 előre beállított; auto; finomhangolható; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:4/3'' LiveMOS
  Zársebesség-tartomány:1/16 000 másodperc – 60 másodperc B záridő
  Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3, 1/2, vagy 1 lépésközzel
  Fénymérés:324 zónás; digitális ESP; highlight; középre súlyozott; shadow
  Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
  Belső memória:nincs
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
  • E‑M10 Mark III Váz
  • M.ZUIKO DIGITAL ED 12‑200mm F3.5‑6.3 
  • BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
  • BCS‑5 akkumulátortöltő
  • Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
  • USB kábel
  • Kezelési útmutató
  • Jótállási jegy

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS