Olympus PEN E-PL10 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Olympus PEN E-PL10 digitális fényképezőgép

Olympus
OLYNHP232

Pixelszám: 16,1 millió
Érzékelő: 4/3" Live MOS
Váz: Fém
Objektív foglalat: Micro Four Thirds
Stabilizátor: 3 irányú, szenzor eltolásos
Pormentesítő rendszer: Supersonic Wave Filter
Lenyűgöző építési minőség
Érintőkijelzővel vezérelhető, kreatív használat
Oszd meg felvételeidet egyszerűen

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus E-PL10 digitális fényképezőgép

    Az Olympus PEN E-PL10 tükör nélküli fényképezőgép stílusos megjelenésével, ezzel együtt hihetetlen képalkotási képességeivel nyűgözi le használóját. A 16,1 MP-es Micro Four Thirds MOS érzékelővel és TruePic VIII processzorral az állóképek rögzítése akár 8,6 képkocka/másodperc sebességgel lehetséges, az ISO 25600-ig terjedő széles érzékenységi tartomány nehéz fényviszonyok mellett is a legjobbat hozza ki a képekből, az UHD 4K videófelvétel pedig akár 30 fps is lehet. A 3 tengelyes, érzékelő eltolásos képstabilizátor akár 3,5 lépésközzel is minimalizálja a fényképezőgép rázkódását, hogy megfeleljen a gyenge fényviszonyok melletti kézi felvételkészítésnek.

    A képalkotáson kívül az E-PL10 továbbra is az egyik legesztétikusabb kialakítású fényképezőgép a műbőr borításával, pecsétes Olympus PEN logójával és karcsú formájával. Ez a fizikai kialakítás  funkcionalitást is hordoz magában, többek között a nagy, 3,0"-os érintőképernyős hátsó LCD kijelző, amely 180°-ban dönthető kialakítással rendelkezik a tökéletesen megkomponált szelfik elkészítéséhez. 

    MINŐSÉG: GONDOLKODÁSMÓD

    A PEN E-PL10 a színtiszta esztétika, az időtlen design és a csúcstechnológia elegye, ami a fotózás új szintjére repít. A kompakt méret és az egyszerű használhatóság által ez a gép "A" nélkülözhetetlen társ, az inspiráló múzsa és a stílusos “It Piece” egyben, ha soha nem szeretnél kompromisszumot – mert a szenvedély megköveteli a minőséget.

     

    A SZENVEDÉLY MEGKÖVETELI A MINŐSÉGET

    A PEN generáció a legmagasabb minőségi szintű, minden elvárásodnak tökéletesen megfelelő felvételek készítését garantálja. Így még a bonyolult szituációk, például az éjszakai felvételek sem jelenthetnek kihívást. Ragadd meg a pillanatot a gyönyörű bokeh segítségével, mely kiemeli a képeket a szokásos okostelefon-fotók közül!

     

    EGYSZERŰ HASZNÁLHATÓSÁG

    Az E-PL10 egyszerű és intuitív kezelhetőségének köszönhetően soha többé nem fogod elszalasztani a tökéletes képet! A gyors autofókusz és az érintőkijelző által biztosan készen állsz majd a megfelelő pillanatra! Az integrált, elforgatható kijelzővel a tökéletes szelfi sem lehet gond többé – szinte bármilyen perspektívából. Auto módban a fényképezőgép azonosítja a fotós szituációt és automatikusan választja ki az optimális beállításokat.

     

    MINDIG TÖKÉLETES HARMÓNIA

    A szépséges E-PL10 gépet kompakt méretének és könnyű kivitelének köszönhetően bármikor magaddal viheted. Háromféle időtlen és kifinomult színvariációban érhető el, így mindenféle stílushoz passzolhat - sőt, divatkiegészítők széles választéka áll rendelkezésre a tökéletes megjelenéshez!
    Ez a PEN modell ugyancsak kiemelkedő kreatív felvételi funkciókkal áll rendelkezésedre - például Művészi szűrőkkel, melyek különleges megjelenést adhatnak - például - Instagram oldaladnak. A téma módok és az Advanced Photo Mode könnyű kezelhetősége mind a kreatív elképzelések megvalósítását támogatják. Az
    E-PL10 érintőkijelzőre optimalizált kezelőfelülete által "Instagram Perfect" képeket hozhatsz létre - szinte egy érintésre.

     

    VÁLTOZTASD MEG A LÁTÁSMÓDOD

    Nem számít, mire fókuszálsz - a PEN sorozat legújabb modellje mindig az elérhető legjobb képminőséget garantálja. Az M.Zuiko objektívek széles választékával tűéles makro és mikro fotókat, valamint csodaszép portrékat készíthetsz!

     

    MINDIG KAPCSOLATBAN

    Oszd meg szenvedélyedet barátaiddal és a PEN Generation közösség tagjaival - automatikusan! Az Olympus PEN-nel a fantasztikus felvételek mindössze egy érintéssel továbbíthatók okostelefonodra, az integrált WI-FI-n és az ingyenesen letölthető OI. Share alkalmazáson keresztül – bárhol és bármikor.

     

    KIVÁLÓ STABILITÁS - MENET KÖZBEN IS!

    Az E-PL10 a legmagasabb szintű képminőség mellett mást is nyújt. A fényképezőgép 4K formátumban rögzíthet videókat, ráadásul az E-PL10 professzionális felvételeket garantál - a nagy teljesítményű, vázba épített képstabilizátornak köszönhetően. Készíts tökéletes videókat akár menet közben – egy vloghoz, vagy csak saját emlékeid megörökítéséhez.

  • Garancia:2 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:Supersonic Wave Filter ; TruePic VIII processzor
    Pixelszám:17 megapixel
    Iso értékek:automatikus:ISO LOW* - 6400 (egyénileg beállítható felső küszöbérték: 200 - 25600); manuális: ISO LOW - 25600 1/3 vagy 1 FÉ ISO lépésenként
    Képstabilizátor:Szenzor eltolás; üzemmódok: háromdimenziós, vertikális vagy horizontális aktiválás, automata
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; automatikus TTL-vakuzás; derítés; lassú szinkron; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:121 pontos; Arcfelismerő AF; Folyamatos AF; Kontrasztérzékelő AF rendszer; Követő AF
    Fehéregyensúly:auto; Kelvin értéken hangolható; Live MOS szenzor
    Szenzor típusa:4/3'' LiveMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 60 mp. (1/3, 1/2, 1 FÉ lépésenként)
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3, 1/2 vagy 1 lépésközzel
    Fénymérés:324 mérőmező, Többpontos érzékelő rendszer; csúcsfény; shadow; szpot; TTL nyitott rekeszes fénymérés
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
    Memóriakártya foglalat:SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
    Energiaforrás:BLS-50 Li-ion
    USB:van
  • E‑PL10 váz (fekete)
    BLS‑50 Lítium-ion akkumulátor
    BCS‑5 akkumulátortöltő
    Mikro‑NégyHarmad szabványos vázsapka (BC‑2)
    Vállpánt
    CB‑USB12 USB kábel
    Használati útmutató
    Jótállási jegy

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS