Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz

767 000 Ft
Fujifilm

- X-processor 5: A feldolgozási sebesség kétszerese az X-Processor 4-nek
- Nagy felbontású 40.2MP-es BSI képérzékelő:
- Hátulról megvilágított, 40,2 MP-es X-TransTM CMOS 5 HR*2 szenzor
- ISO 125 standard érzékenység

  • Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép

     

    A Fujifilm bejelentette a legújabb tükör nélküli digitális fényképezőgépet, amely az X Series termékcsalád legújabb tagja, minden eddigiél jobb képminőséggel, mely többek között 1/180 000 mp-es leggyorsabb záridővel és Pixel Shift Multi-Shot funkcióval, váztulajdonságokat tekintve hátulról megvilágított, 40,2 MP-es X-TransTM CMOS 5 HR*2 szenzorral és a nagy sebességű X-Processor 5 képfeldolgozó motorral büszkélkedhet.

    Az X-T sorozat forradalmárának számító X-T1 megjelenése óta már az 5. generációval lépett elő a Fujifilm. Ezalatt a közel egy évtized alatt folyamatosan fejlesztette képalkotási technológiáit, hogy mindig lenyűgözze és hihetetlen képmínőséget kínáljon a fotósokak, mindezt az örök klasszikus vázban. 

     

    Főbb jellemzők

     

    X-Trans CMOS 5HR

     A nagy felbontású 40,2 megapixeles X-Trans CMOS 5 HR érzékelő továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmussal rendelkezik, amely a felbontást a jel-zaj arány romlása nélkül növeli, így elképesztő képminőséget biztosít.

    (23.5mm x 15.7mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel)

     
     
     
     
    Témafelismerő autofókusz

    Az X-Processor 5 a mélytanulásos mesterséges intelligencia technológiával készült témaérzékelő AF funkcióval rendelkezik. Az emberi arcok és szemek hihetetlen AF-követése és -felismerése mellett az X-T5 most már a témák széles skáláját is képes automatikusan felismerni és követni, beleértve az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket és vonatokat. Így a fotósok a kompozícióra és a kreativitásra koncentrálhatnak, bízva abban, hogy az X-T5 pontosan követi a fókuszt.

     
    Frissített AF algoritmus

    Az X-T5 nagyobb pixelszámának köszönhetően nő a fázisérzékelő pixelek száma, ami javítja az AF-S fókuszálási pontosságát olyan témáknál, mint a tájképek és portrék. A fényképezőgép egy továbbfejlesztett AF-előrejelző algoritmust is tartalmaz, amelyet az X-H2S számára fejlesztettek ki, és amely stabil fókuszálást tesz lehetővé AF-C használatakor is.

     

    ISO 125 standard érzékenység

    Az X-Trans CMOS 5 HR fényhatékonyabb pixelszerkezettel rendelkezik. Az ISO 125 – korábban kiterjesztett érzékenység – mostantól natívan elérhető.

     

    1/180,000 másodperces záridő

    Az X-T5 maximális elektronikus zársebessége 1/180 000 másodperc, ami körülbelül 2,5 fényértéknyi növekedést jelent a többi X szériás fényképezőgéphez képest. Használd széles rekesznyílással rendkívül fényes környezetben, hogy több kreatív lehetőséged legyen, vagy hogy a tökéletes pillanatban állítsd meg az akciót.

     

    A részletek világa - 160MP Pixel Shift Multi-Shot

    Az X-T5 Pixel Shift Multi-Shot funkciója a Pixel Shift Combiner szoftver segítségével egyetlen, ultra-nagy felbontású 160MP-es képet készíthet az exponálógomb egyetlen megnyomásával.

    A vázon belüli képstabilizátor segítségével az érzékelőt minden képkocka között fél pixellel eltolja, az X-T5 pontosan 20 képkockát készít, hogy minden piros, zöld és kék pixel azonos információval rendelkezzen. Az eredmény egy olyan végső kép, amelyen szinte egyáltalán nem látszanak hamis színek.

    ©︎Krittanun Tantraporn

     
     X-processor 5: A feldolgozási sebesség kétszerese az X-Processor 4-nek

    Mesterséges intelligencia feldolgozó technológia és következő generációs HEIF képformátum

     
     
     
     
     
     
     
    Három irányban dönthető LCD kijelző: 

    A háromirányban dönthető LCD kijelző fokozott sokoldalúságot biztosít, különösen derékmagasságban vagy portré tájolásban történő felvételkészítéskor A dönthető LCD és a középre helyezett kereső kombinációja az optikai tengelyhez igazítja az objektívet, a fényképezőgépet és a fotóst, így kényelmesebb és intuitívabb képkészítési élményt nyújt.

     

    Három felső tárcsa

    - Három felső tárcsa vezérli az ISO-t, a zársebességet és az expozíció-kompenzációt a fényképezőgép felső borításáról. A legtöbb XF objektíven található rekeszgyűrűvel együtt az összes expozíciós érték ellenőrizhető és beállítható még a fényképezőgép bekapcsolása előtt.

     

    Könnyű súly, nagy teljesítmény: 

    Az X-T5 öttengelyes, vázon belüli képstabilizáló rendszere (IBIS) akár 7,0 fényértékes kompenzációt is biztosít, valamint egy 0,8x nagyítási arányú, 3,69 millió képpontos EVF-el rendelkezik. Ennek ellenére a fényképezőgép váza mindössze 557 g (1,23 lb) súlyú. A tárcsák és gombok könnyű kezelhetőséget biztosítanak, így az élet legértékesebb pillanatai esélyt kapnak arra, hogy dokumentálva legyenek a jövő számára.

     

    Filmszimulációs módok

    19 páratlan filmszimulációs mód: Az X-T5-ben található 19 filmszimulációs üzemmód digitálisan reprodukálja a Fujifilm által több mint 85 éve kifejlesztett klasszikus fotófilmek megjelenését. Reprodukáld a klasszikus színeket és tónusokat, amelyekről a Fujifilm ismert, vagy adj a képekhez művészi hangulatot, és kezdd el építeni a stílusodat.

     

    AI-technológia által vezérelt AWB

    Az új, mélytanulásos AI technológia optimalizálja az automatikus fehéregyensúly teljesítményét az X-T5 fényképezőgépben azáltal, hogy pontosan azonosítja a meleg, narancssárga árnyalatú színeket, így segítve a fényképezőgép automatikus fehéregyensúlyának pontosságát.

     

    Támogatja a HEIF képformátumot

    Az X-T5 támogatja a HEIF képformátumot, amely 10 bites képminőséget biztosít a szabványos JPEG-képeknél akár 30%-kal kisebb fájlokban. Az X széria esetében hivatalosan is megkezdődött a következő fejezet a kiváló minőségű, közvetlenül a fényképezőgépből származó eredmények elérésében.

     

    Megnövelt akkumulátor élettartam

    Az X-Processzor 5 csökkentett energiafogyasztásának köszönhetően az állóképek akkumulátorának élettartama az X-T4-hez képest jelentősen megnőtt, körülbelül 600-ról 740 képkockára*.

    *Takarékos üzemmódban

     

    Rendkívül megbízható, időjárásálló váz

    Az X-T5 56 időjárásálló szigetelt ponttal rendelkezik a magas szintű por- és nedvességállóság érdekében. Akár -10 °C-os (14 °F) hőmérsékleten is képes működni.

     

    TELJES GYÁRTÓI SPECIFIKÁCIÓ

  • Garancia:3 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:8, 10 vagy 15 kép/mp sebesség redőnyzárral, max. 30 kép/mp elektronikus zárral 1,25×-es képkivágással; Bluetooth; elektronikus szintező; film szimuláció; HDMI kimenet; hisztogram; kihajtható kijelző; külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség; magyar menü; RAW konvertálás gépen belül; time-lapse; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; video: ALL-I vagy Long GOP tömörítés, 10 bites mentés SD kártyára 4:2:2 kvantálással, max. 400 Mbps sávszélesség; vörösszem korrekció; WiFi; X-bajonett
    LCD:3,0"
    Pixelszám:40,2 megapixel
    Iso értékek:125-12800; Kiterjesztett érzékenység: ISO64 / ISO80 / ISO100 / ISO25600 / ISO51200
    Képstabilizátor:digitális stabilizátor; Képérzékelő eltolási mechanizmus 5 tengelyes kompenzációval
    Vaku opciók:automatikus TTL-vakuzás; Kulcsszám: kb. 11 (ISO200・m) / kb. 8 (ISO100・m); lassú szinkron; Szinkronizálás. Mód: 1. függöny / 2. függöny
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:425 pontos; Folyamatos AF; Intelligens hibrid AF (TTL kontraszt AF / TTL fázisérzékelő AF); Single AF
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
    Fehéregyensúly:2500K - 10000K színhőmérséklet választás; 3 egyedi; auto; kézi színhőmérséklet állítás; Nappali fény / árnyék / fluoreszkáló fény-1 / fluoreszkáló fény-2 / fluoreszkáló fény-3 / izzólámpa / víz alatti világítás
    Szenzor típusa:23.5mm x 15.7mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel; X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány: Elektronikus zár P mód: 1/180000mp-ig. A mód: 1/180000mp-ig. S/M mód: 15 perc és 1/180000mp között. Bulb: 1mp. Fix; Mechanikus zár P mód: 1/8000mp-ig. A mód: 1/8000mp-ig. S/M mód: 1/8000mp-ig. Bulb: legfeljebb 60 percig.
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:dupla kártyafoglalat; SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  • Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép

    NP-W235 akkumulátor
    AC hálózati adapter AC-5VJ
    Dugó adapter
    USB-kábel
    Fejhallgató adapter
    Vállpánt
    Vázsapka
    Vakupapucs takaró
    Szinkron terminál fedele
    Használati útmutató
    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS