Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel - Tennofoto.hu

Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel

959 000 Ft
Fujifilm

- X-processor 5: A feldolgozási sebesség kétszerese az X-Processor 4-nek
- Nagy felbontású 40.2MP-es BSI képérzékelő:
- Hátulról megvilágított, 40,2 MP-es X-TransTM CMOS 5 HR*2 szenzor
- ISO 125 standard érzékenység

  • Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép váz +  XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel

     

    A Fujifilm bejelentette a legújabb tükör nélküli digitális fényképezőgépet, amely az X Series termékcsalád legújabb tagja, minden eddigiél jobb képminőséggel, mely többek között 1/180 000 mp-es leggyorsabb záridővel és Pixel Shift Multi-Shot funkcióval, váztulajdonságokat tekintve hátulról megvilágított, 40,2 MP-es X-TransTM CMOS 5 HR*2 szenzorral és a nagy sebességű X-Processor 5 képfeldolgozó motorral büszkélkedhet.

    Az X-T sorozat forradalmárának számító X-T1 megjelenése óta már az 5. generációval lépett elő a Fujifilm. Ezalatt a közel egy évtized alatt folyamatosan fejlesztette képalkotási technológiáit, hogy mindig lenyűgözze és hihetetlen képmínőséget kínáljon a fotósokak, mindezt az örök klasszikus vázban. 

     

    Főbb jellemzők

     

    X-Trans CMOS 5HR

     A nagy felbontású 40,2 megapixeles X-Trans CMOS 5 HR érzékelő továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmussal rendelkezik, amely a felbontást a jel-zaj arány romlása nélkül növeli, így elképesztő képminőséget biztosít.

    (23.5mm x 15.7mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel)

     
     
     
     
    Témafelismerő autofókusz

    Az X-Processor 5 a mélytanulásos mesterséges intelligencia technológiával készült témaérzékelő AF funkcióval rendelkezik. Az emberi arcok és szemek hihetetlen AF-követése és -felismerése mellett az X-T5 most már a témák széles skáláját is képes automatikusan felismerni és követni, beleértve az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket és vonatokat. Így a fotósok a kompozícióra és a kreativitásra koncentrálhatnak, bízva abban, hogy az X-T5 pontosan követi a fókuszt.

     
    Frissített AF algoritmus

    Az X-T5 nagyobb pixelszámának köszönhetően nő a fázisérzékelő pixelek száma, ami javítja az AF-S fókuszálási pontosságát olyan témáknál, mint a tájképek és portrék. A fényképezőgép egy továbbfejlesztett AF-előrejelző algoritmust is tartalmaz, amelyet az X-H2S számára fejlesztettek ki, és amely stabil fókuszálást tesz lehetővé AF-C használatakor is.

     

    ISO 125 standard érzékenység

    Az X-Trans CMOS 5 HR fényhatékonyabb pixelszerkezettel rendelkezik. Az ISO 125 – korábban kiterjesztett érzékenység – mostantól natívan elérhető.

     

    1/180,000 másodperces záridő

    Az X-T5 maximális elektronikus zársebessége 1/180 000 másodperc, ami körülbelül 2,5 fényértéknyi növekedést jelent a többi X szériás fényképezőgéphez képest. Használd széles rekesznyílással rendkívül fényes környezetben, hogy több kreatív lehetőséged legyen, vagy hogy a tökéletes pillanatban állítsd meg az akciót.

     

    A részletek világa - 160MP Pixel Shift Multi-Shot

    Az X-T5 Pixel Shift Multi-Shot funkciója a Pixel Shift Combiner szoftver segítségével egyetlen, ultra-nagy felbontású 160MP-es képet készíthet az exponálógomb egyetlen megnyomásával.

    A vázon belüli képstabilizátor segítségével az érzékelőt minden képkocka között fél pixellel eltolja, az X-T5 pontosan 20 képkockát készít, hogy minden piros, zöld és kék pixel azonos információval rendelkezzen. Az eredmény egy olyan végső kép, amelyen szinte egyáltalán nem látszanak hamis színek.

    ©︎Krittanun Tantraporn

     
     X-processor 5: A feldolgozási sebesség kétszerese az X-Processor 4-nek

    Mesterséges intelligencia feldolgozó technológia és következő generációs HEIF képformátum

     
     
     
     
     
     
     
    Három irányban dönthető LCD kijelző: 

    A háromirányban dönthető LCD kijelző fokozott sokoldalúságot biztosít, különösen derékmagasságban vagy portré tájolásban történő felvételkészítéskor A dönthető LCD és a középre helyezett kereső kombinációja az optikai tengelyhez igazítja az objektívet, a fényképezőgépet és a fotóst, így kényelmesebb és intuitívabb képkészítési élményt nyújt.

     

    Három felső tárcsa

    - Három felső tárcsa vezérli az ISO-t, a zársebességet és az expozíció-kompenzációt a fényképezőgép felső borításáról. A legtöbb XF objektíven található rekeszgyűrűvel együtt az összes expozíciós érték ellenőrizhető és beállítható még a fényképezőgép bekapcsolása előtt.

     

    Könnyű súly, nagy teljesítmény: 

    Az X-T5 öttengelyes, vázon belüli képstabilizáló rendszere (IBIS) akár 7,0 fényértékes kompenzációt is biztosít, valamint egy 0,8x nagyítási arányú, 3,69 millió képpontos EVF-el rendelkezik. Ennek ellenére a fényképezőgép váza mindössze 557 g (1,23 lb) súlyú. A tárcsák és gombok könnyű kezelhetőséget biztosítanak, így az élet legértékesebb pillanatai esélyt kapnak arra, hogy dokumentálva legyenek a jövő számára.

     

    Filmszimulációs módok

    19 páratlan filmszimulációs mód: Az X-T5-ben található 19 filmszimulációs üzemmód digitálisan reprodukálja a Fujifilm által több mint 85 éve kifejlesztett klasszikus fotófilmek megjelenését. Reprodukáld a klasszikus színeket és tónusokat, amelyekről a Fujifilm ismert, vagy adj a képekhez művészi hangulatot, és kezdd el építeni a stílusodat.

     

    AI-technológia által vezérelt AWB

    Az új, mélytanulásos AI technológia optimalizálja az automatikus fehéregyensúly teljesítményét az X-T5 fényképezőgépben azáltal, hogy pontosan azonosítja a meleg, narancssárga árnyalatú színeket, így segítve a fényképezőgép automatikus fehéregyensúlyának pontosságát.

     

    Támogatja a HEIF képformátumot

    Az X-T5 támogatja a HEIF képformátumot, amely 10 bites képminőséget biztosít a szabványos JPEG-képeknél akár 30%-kal kisebb fájlokban. Az X széria esetében hivatalosan is megkezdődött a következő fejezet a kiváló minőségű, közvetlenül a fényképezőgépből származó eredmények elérésében.

     

    Megnövelt akkumulátor élettartam

    Az X-Processzor 5 csökkentett energiafogyasztásának köszönhetően az állóképek akkumulátorának élettartama az X-T4-hez képest jelentősen megnőtt, körülbelül 600-ról 740 képkockára*.

    *Takarékos üzemmódban

     

    Rendkívül megbízható, időjárásálló váz

    Az X-T5 56 időjárásálló szigetelt ponttal rendelkezik a magas szintű por- és nedvességállóság érdekében. Akár -10 °C-os (14 °F) hőmérsékleten is képes működni.

     

    TELJES GYÁRTÓI SPECIFIKÁCIÓ

     

     

     

    FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

    Kompakt zoom, állandó F4-es rekesszel és 6,0-os OIS-el

     

    FUJINON XF16-80mm F4 R Az OIS WR maximális rekeszértéke F4 egy 16-80 mm-es fókusztávolságon belül (ami 24-122 mm egyenértékű a 35 mm-es filmformátumban). Az objektív minimális felvételi távolsága a teljes zoomtartományban 35 cm, maximális felvételi nagyítása 0,25x. A kompakt és könnyű lencse mindössze 440 g súlyú, ami körülbelül 40% -kal könnyebb, a 35 mm-es formátumú rendszerek lencséinél. Az X-T3-hoz csatlakoztatva a kit mindössze 979 g, az X-T30-val kombinálva 823 g súlyú, ezért tökéletes utazási felszerelés. Ez az új, standard zoom objektív 6.0-os OIS funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy éjszakai jelenetet vagy beltéri helyiségekben is kényelmesen fényképezhet, és nem kell aggódnia a fényképezőgép bemozdulása miatt.

     

    Továbbfejlesztett képminőség

    A lencse 16 csoportból áll, 12 csoportban, köztük három aszférikus lencsetagból és egy ED aszférikus lencséből. Az aszférikus lencsetagokat nagy pontossággal szabályozzák, hogy csökkentsék a tér görbülését és a gömb alakú aberrációt. Az ED aszférikus lencse használata OIS objektívként elnyomja a képstabilizáció miatti aberrációs ingadozást, Ennek az objektívnek élességállításkor alacsony a látószög változtatása ezért filmfelvételhez kiváló.

     

    Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás a kiváló működéshez

    A kompakt, 5x-es zoom objektív mindössze 440 g-os súlyú ezért könnyen hordozható, a teljes hossza a 88,9 mm-es kompakt méret, körülbelül 40% -kal könnyebb, mint egy teljes méretű, 5x-es zoom objektív. A külső fém borítás olyan stílusos megjelenést kínál, amely további minőséget és tartósságot biztosít. A zoom, az apertúra és a fókuszgyűrűk megfelelő nyomatékkal rendelkeznek a könnyed kezeléshez.

     

    Erőteljes OIS

    A legmagasabb OIS teljesítménye 6,0 CIPA-útmutatónak megfelelteteve. A fényképezőgép automatikusan észleli, ha állványra van rögzítve, vagy pásztázáskor, és ennek megfelelően állítja be.

     

    Gyors és csendes autófókusz

    Az objektív egy belső fókusz AF rendszert használ, amely kisebb és könnyebb fókuszáló elemeket hajt. A gyors és csendes autofókusz eléréséhez léptetőmotort használ, amely csendes működéséről és pontosságáról ismert.

     

    Továbbfejlesztett konstrukció

    Az objektívhordó 10 helyen zárt, ezért az objektív por és időjárásálló, és akár -10 ° C hőmérsékleten is működőképes. Időjárásálló tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez,mint például az X-Pro2, X-T1, X- A T2, az X-T3 és az X-H1 könnyed fényképezést kínálva esős vagy poros környezetben is.

  • Garancia:3 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:8, 10 vagy 15 kép/mp sebesség redőnyzárral, max. 30 kép/mp elektronikus zárral 1,25×-es képkivágással; Bluetooth; elektronikus szintező; film szimuláció; HDMI kimenet; hisztogram; kihajtható kijelző; külső mikrofon csatlakoztatási lehetőség; magyar menü; RAW konvertálás gépen belül; time-lapse; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; video: ALL-I vagy Long GOP tömörítés, 10 bites mentés SD kártyára 4:2:2 kvantálással, max. 400 Mbps sávszélesség; vörösszem korrekció; WiFi; X-bajonett
    LCD:3,0"
    Pixelszám:40,2 megapixel
    Iso értékek:125-12800; Kiterjesztett érzékenység: ISO64 / ISO80 / ISO100 / ISO25600 / ISO51200
    Képstabilizátor:digitális stabilizátor; Képérzékelő eltolási mechanizmus 5 tengelyes kompenzációval
    Vaku opciók:automatikus TTL-vakuzás; Kulcsszám: kb. 11 (ISO200・m) / kb. 8 (ISO100・m); lassú szinkron; Szinkronizálás. Mód: 1. függöny / 2. függöny
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:425 pontos; Folyamatos AF; Intelligens hibrid AF (TTL kontraszt AF / TTL fázisérzékelő AF); Single AF
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
    Fehéregyensúly:2500K - 10000K színhőmérséklet választás; 3 egyedi; auto; kézi színhőmérséklet állítás; Nappali fény / árnyék / fluoreszkáló fény-1 / fluoreszkáló fény-2 / fluoreszkáló fény-3 / izzólámpa / víz alatti világítás
    Szenzor típusa:23.5mm x 15.7mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel; X-Trans CMOS IV
    Zársebesség-tartomány: Elektronikus zár P mód: 1/180000mp-ig. A mód: 1/180000mp-ig. S/M mód: 15 perc és 1/180000mp között. Bulb: 1mp. Fix; Mechanikus zár P mód: 1/8000mp-ig. A mód: 1/8000mp-ig. S/M mód: 1/8000mp-ig. Bulb: legfeljebb 60 percig.
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:dupla kártyafoglalat; SD; SDHC; SDXC
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  • Fujifilm X-T5 digitális fényképezőgép

    Fujifilm XF 16-80mm F4 R OIS WR objektív

    NP-W235 akkumulátor
    AC hálózati adapter AC-5VJ
    Dugó adapter
    USB-kábel
    Fejhallgató adapter
    Vállpánt
    Vázsapka
    Vakupapucs takaró
    Szinkron terminál fedele
    Használati útmutató
    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS