Fujifilm X-T30 fekete + XF 18-55mm objektív

469 990 Ft
Fujifilm

26,1 millió pixeles X-Trans 4 szenzor
8kép/mp sorozat sebesség mechanikus zárral
Súly: 383g

 • Az új FUJIFILM X-T30 a FUJIFILM X-T3-hoz hasonló teljesítményt nyújt egy kisebb és könnyebb testben. Ugyanazzal a fázisérzékelő AF-rendszerrel rendelkezik, ami közel 100%-os képkocka lefedést nyújt, akár 30 fps-es, fekete-fehér beállítási funkcióval, színes króm-effekttel és Sports előnézeti móddal, de a hobbi fotósoknak megfelelő funkciókat is kínál, mint a továbbfejlesztett SR Auto funkció.

  A „kis óriás - X-T30” az eddigi legelérhetőbb áron kínálja a prémium képminőséget.


  A tükör nélküli kamerák elérték a kifejező képesség következő szintjét
  A FUJIFILM X-T30 ötvözi az X Széria négy generáción át fejlesztett funkcióit. A legújabb X-Trans ™* CMOS 4 érzékelő és képfeldolgozó motor kombinációjának köszönhető, mely magában foglalja a továbbfejlesztett képminőséget és a feldolgozási sebességet, egy még kompaktabb és könnyebb vázban.

  Háttérvilágításos 26,1 megapixeles képérzékelő
  A FUJIFILM X-T30 az X Széria negyedik generációs X-Trans CMOS 4 érzékelőjével rendelkezik. A 26,1MP felbontású érzékelő egy egyedi színszűrőt tartalmaz, mely az X-Trans szűrőkhöz hasonlóan aluláteresztő optikai szűrő nélkül csökkenti a moiré és a hamis színhatást. A háttérvilágításos kialakítás a magas S/N arány megtartása mellett is növeli a képminőséget, miközben csökkenti a zajszinteket és ISO160-ig bővíti ki az érzékenységet.

  Tökéletesen párosított képfeldolgozó motor a maximális teljesítményért Az új X-processzor 4 négy magos dizájnja képes kihasználni az X-Trans CMOS 4 érzékelő teljesítményét. A processzor és az érzékelő kombinációja a továbbfejlesztett Filmszimulációs módban rejlik, amely lehetővé teszi a gazdagabb színek és hangok elérését. Ezen felül a fényképezőgép azon képességének jelentős fejlesztését jelenti, amivel nyomon tudja követni a mozgó tárgyat, gyorsabb és pontosabb az autofókusz, és a 4K/30P videó lehetőségeket is továbbfejlesztették.

  Gyorsabb és pontosabb AF teljesítmény
  Az érzékelő fázisérzékelő képpontjainak száma a teljes képkockára kiterjesztette a fázisérzékelő AF területet (kb. 100%-kal), 2,16M fázisérzékelő pixellel, ezzel lehetővé téve a pontosabb automatikus fókuszálást. A fázisfelismerő AF alacsony fényviszonyának határértéke az előző generációs kamerarendszerek + 0,5EV-ről -3.0EV-re bővült.

  Mechanikus zár és Elektronikus zár
  A mechanikus zár használatakor a FUJIFILM X-T30 akár 8,0 kép/mp-es teljes felbontásban is képes fényképezni, és a Sport képkereső módot kínálja, amely kb. 16,6 megapixeles (1.25x-es vágás) képeket készít, amiket a képkereső nézetben jelöli meg, így még a felvételi keretbe való belépés előtt ellenőrizheti a tárgy mozgását. Az elektronikus zár használatával, a FUJIFILM X-T30 szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítésre is képes akár 30 képkocka/másodperc értékben* Az elektronikus zár használatakor a Csendes mód is választható.

  „Arc- és szemfelismerő AF” a jobb portréfotók készítéséhez
  Az „Arc- és szemérzékelő AF” követési teljesítménye kétszer nagyobb az előző modellekénél. A FUJIFILM X-T30 megfelelően fókuszál a jelenetekbe előről vagy oldalról érkező emberekre, akiknek nyomkövetése nehézkes. Az AF-C módban a szemérzékelő AF is támogatott, mely a mozgásokhoz kapcsolódó portrékban a téma szemének fókusz-követése. A szemérzékelő AF beállítható úgy, hogy a jobb vagy a bal szemre vagy a fényképezőgéphez legközelebbi szemre fókuszáljon. Ez egy hatékony eszköz a portréfotózásban, amely fókuszpontosságot igényel alacsony mélységélességgel.

  „Arc kiválasztása” funkció a fontos téma rögzítéséhez
  Ha több arc van a kereten belül, kiválaszthat egy adott személyt az érintőképernyőn vagy a fókuszkarral, így az autofókusz és az expozíciós beállítások a témára optimalizáltak. Az „Arc kiválasztása” tökéletes eszköz ahhoz, hogy emlékezetes képeket készítsen vagy egy adott személyről nagy tömegben, sport vagy egyéb események alkalmával.

  4K/30P videórögzítés és nagyfelbontású digitális Audio
  A 4. generációs képérzékelőnek és a processzornak köszönhetően a FUJIFILM X-T30 kiváló 4K videórögzítő funkcióval rendelkezik. Valójában 6K-ban (6240x3510) rögzít egy lenyűgöző, 4K-s (3810x2160) minőség létrehozásáért. A fényképezőgép támogatja a DCI formátumot (17:9) is, ami még filmszerűbb megjelenést kölcsönöz a videóknak. A FUJIFILM X-T30 nagyfelbontású hangfelvételt készít anélkül, hogy bármilyen további tartozékra lenne szükség. Végül az F-Log felvétel és a 4:2:2 10 bites kimenet is támogatott a HDMI porton keresztül, így a fényképezőgép professzionálisabb, teljes értékű videók készítésére alkalmas.

  Az arc- és szemfelismerő AF videófelvétel közben
  Arc és szemfelismerő AF videórögzítésnél is elérhető Az „Arcválasztás” funkcióval együtt az érintőképernyős panelen vagy a Fókuszkaron keresztül is megváltoztathatja a fókuszpontot felvételkészítés közben is.

  4K videofelvétel filmszimulációs módokkal
  A Filmszimulációs módok bármelyikével 4K filmeket készíthet. Az ETERNA különösen alkalmas videók készítéséhez, a visszafogott színeknek és a gazdag árnyéktónusoknak köszönhetően. Az ACROS monokróm videófelvételeket kínál finom textúrákkal és gazdag színátmenettel, míg a CLASSIC CHROME egyedülálló hangulatot teremt, amely a vintage diapozitívokra emlékeztet. A Velviával nagy színtelítettségű videofelvételeket készíthet.

  A FUJIFILM egyedülálló filmszimulációs módjai
  Összesen 16 filmszimulációs lehetőség áll rendelkezésre, amelyek a kreativitását tükröző gazdag színeket és tónusokat kínál, ezáltal olyan, mintha különböző típusú filmek között váltogatna. Ez a funkció kizárólag a FUJIFILM-nél érhető el, ami a cég színvisszaadási filozófiája és a 80 éves fotófilmek gyártása során tökéletesített tudásának köszönhető. Különböző, a FUJIFILM saját fényképészeti filmei után elnevezett PROVIA és Velvia, valamint az ETERNA lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek versenyre kelnek a mozgóképek tónusaival, a CLASSIC CHROME-mal. Továbbá alkalmas dokumentumfilmek készítésére, és kétféle monokróm szűrőt, többek között az ACROS-t tartalmazza.

  Speciális effektusok, amelyek tovább erősítik a fényképészeti kifejezéseket
  A FUJIFILM X-T30 különböző effekteket kínál, amelyek kombinálhatók a Filmszimulációs módokkal, fokozva a kreatív hangulatot a színárnyalatokban és a színátmenetekben. A rendelkezésre álló speciális effektek közé tartozik a Color Chrome hatás is, ami teltebb színeket és árnyalatokat ad a magas színtelítettségű témákhoz, melyeket különösen nehéz lefényképezni. A monokróm beállítási funkció hűen reprodukálja a meleg és hűvös feketéket a digitális fényképeken, ezeket korábban csak speciális fotópapírokkal és előhívókkal tudtak elérni. A Szemcse hatás olyan szemcsésséget kínál, ami jellemzően a filmalapú képeken látható, és a digitális fényképekhez hasonló analógszerű textúrát hoz létre. A fényképezőgép lehetőséget biztosít a tónusok kiemelésére, az árnyéktónusok, az élesség és egyéb tulajdonságok beállítására is.

  A FUJIFILM X-T30 az X Széria dizájnjának filozófiáját tükrözi
  A dizájn minden eleme egy fotós szemszögéből készült, a tárcsáktól a kompakt méretig A FUJIFILM X-T30 a legújabb generációs APS-C érzékelőt használja annak érdekében, hogy minden képet a legmagasabb minőségben rögzíthessen. Esztétikailag tetszetős kialakítású, szenvedélyt kelt pillanatfelvételek készítéséhez, és segít elmerülni a fotózás világában.
  A fényképezőgép számos kényelmi funkcióval is rendelkezik, mint például az érintőképernyő hátsó LCD panelje és egy rejtett, beépített vaku.

  A felvételi módok széles választéka minden fényképezési körülményt kiszolgál
  Választhatja a „Kézi” opciót az expozíciós beállítások kiválasztásához, a „Rekesz prioritás” a mező mélységének és a Bokeh - háttérkép elmosódás elsőbbségének meghatározásához a képen. A „Zársebesség prioritás" biztosítja a mozgás rögzítését a témában vagy válassza a „Programot” a fényképezőgépen lévő rekesz és a zársebesség kiválasztásához. Továbbá kiválaszthatja a továbbfejlesztett „Advanced SR AUTO” módot az intelligens, teljesen automatikus fényképezéshez.

  Nagy teljesítményű elektronikus képkereső
  A FUJIFILM X-T30 kb. 2,36 millió képpontos, nagyítási aránya 0,62x. Világosabb és nagyobb felbontású mint a korábbi modellek, és megfelelő nagyítási arányt kínál a DSLR-eknek. A mindössze 0,005 másodperces megjelenítési késleltetéssel és a kb. 100 képkocka/másodperc* frissítési rátával, az EVF-fel gyorsan és pontosan azonosíthatja a fotóalany mozgását. A DSLR-rel ellentétben az EVF segít, hogy pontosan lássa mit érzékel a szenzor, a filmszimuláció és az expozíció hatásai valós időben jelennek meg, így nem kell ellenőriznie, hogy a beállítások hogyan befolyásolják a végső képet.

  Dönthető LCD érintőképernyő
  A FUJIFILM X-T30 3,0 hüvelykes, dönthető érintőképernyős LCD-kijelzővel rendelkezik, 3:2 képaránnyal és kb. 1,04 millió képponttal. A dönthető kialakítás lehetővé teszi a magas és alacsony szögből történő felvételkészítést. Minden, a monitoron általában megjelenített felvételi információ kikapcsolható, ha a kép készítésére szeretne összpontosítani.

  Rögzített érintőképernyő panel
  A rögzített érintőképernyővel ellátott FUJIFILM X-T30 lehetővé teszi az érintőképernyős vezérlést felvétel közben, mint például az „Érintés AF”, „Érintés Fókusz terület kiválasztása”, „Felvétel érintésre” és „Érintés funkció”. Ez a képesség azt jelenti, hogy az eddiginél gyorsabban és intuitívabban mozgathatja a fókusz területét, vagy egyszerűen csak húzza el az ujját a képernyőn a képek áttekintéséhez.

  Továbbfejlesztett markolat és kezelés
  A FUJIFILM X-T30 a hagyományos 4-irányú választó gombok helyett nyolcirányú karral rendelkezik. Ezáltal a fényképezőgép kompakt váza jobb tartást kínál, így növekszik a fényképezőgép stabilitása. Ugyanakkor megnőtt a markolat vastagsága, így a fényképezőgép kényelmesebben ül a kezében.

  Automatikus továbbítás Bluetooth-szal
  A FUJIFILM X-T30 párosítható olyan okos eszközzel, amely Bluetooth®-t használ a folyamatos kapcsolat érdekében*, ezzel lehetővé teszi a képek automatikus átvitelét, hogy gyorsan meg tudja osztani őket a közösségi médiában. A kapcsolat lehetővé teszi más funkciók használatát is, mint például a távfelvételt egy okostelefonról/számítógépről, az eszközön készített képek megtekintését, és közvetlen Instax nyomtatóval történő nyomtatását.

   

  Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív

  Ez a zoomobjektív lefedi a gyakran használt gyújtótávolságokat, a 18 mm-es nagy látószögtől az 55 mm-es teleobjektívig. Az objektív 14 lencsetagból áll 10 csoportban, köztük 3 aszférikus és 1 extra alacsony szórású elemmel, hét késes kerekített rekesz nyílással.
  A lineáris motorral hajtott rendszer nagy sebességű autofókusz teljesítménye 0,1 másodperc, így biztosan "elkapja" azokat a tökéletes pillanatokat. Csendes működése alkalmassá teszi  videofelvétel készítésére is.
  Kihasználva a fejlett optikai és mechanikai tervezést, az optika mérete annak ellenére kompakt, hogy fényereje F2.8 - 4.0. Gyors és rendkívül mobil objektív, mely kiváló képminőséget garantál különböző típusú jelenetekhez, még gyenge fényviszonyoknál is, vagy ha szép, bokeh hatású háttérrel készült képet szeretnénk.
  OIS (optikai képstabilizátorral) rendelkezik, ami 4 lépéssel egyenértékű, kontrolálva a fényképezőgép rázkódásának hatását, kiküszöbölve a homályos felvételeket. Az objektív rekeszállító-gyűrűvel rendelkezik, így a felhasználók könnyen beállíthatják a rekeszértéket, miközben szemükhöz emelik a kamerát.

 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:100%-os lefedettségű EVF kereső; 3 irányban kihajtható LCD; Bluetooth; Dioptria korrekció; elektronikus szintező; film szimuláció; HDMI kimenet; hisztogram; panoráma kép készítés; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; vörösszem korrekció; Wi-Fi; X-bajonett
  LCD:3,0"
  Pixelszám:26 megapixel
  Iso értékek:100-25600; auto
  Beépített vaku:nincs
  Vaku opciók:automata; derítés; hosszú záridős szinkron; vörösszem-hatás csökkentő; vörösszem-hatás csökkentő hosszú záridővel
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:425 pontos; fázis-különbség elvű; TTL hibrid kontraszt érzékelős
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
  Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:X-Trans CMOS IV
  Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:256 szegmensű mátrix; középre súlyozott; szpot
  Távkioldó:WiFi
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
 • Fujifilm X-T30 digitális fényképezőgép
  Fujinon XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív

  NP-W126S akkumulátor
  Használati útmutató
  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS