Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép

399 900 Ft 479 990 Ft Akciós ár: 2020-09-30-ig
Fujifilm

Új X-Trans™* CMOS 4 és X-Processor 4
Új fázis-érzékelés és teljes képkockás AF
Új, akár 30 képkocka/másodperc** szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés
Új Sport üzemmód
Új monokróm szabályzás
Új színes króm hatás
Új 4K/60P 10 bit felvétel
Időjárás álló kialakítás

 • Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép - A X széria új modellje, új háttérvilágításos érzékelővel


  A FUJIFILM X-T3 az X széria negyedik generációs modellje új fejlesztésű, háttérvilágításos "X-Trans* CMOS 4" érzékelővel rendelkezik. A 26,1MP felbontású érzékelő egy egyedi színszűrőt tartalmaz, mely az X-Trans CMOS szűrőkhöz hasonlóan aluláteresztő optikai szűrő nélkül szabályozza a moiré hatást és a hamis színeket. A háttérvilágításos kialakítás a magas S/N arány megtartása mellett is növeli a képminőséget. Emellett az ISO 160, mely korábban csak a kiterjesztett ISO kínálat részeként volt elérhető, mostantól az alap ISO tartomány része, minden eddiginél tisztább, zajmentesebb képeket téve lehetővé.

  Tulajdonságok


  • X-Processor 4 - A processzor, amely teljesen kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelő teljesítményét
   A FUJIFILM X-T3 X-Processor 4 processzorral van felszerelve, amely az X széria korábbi képfeldolgozó motorjának továbbfejlesztett változata, magas szintű feldolgozási teljesítménnyel. Az új processzor és algoritmus kombinációja hatékonyabb filmszimulációt tesz lehetővé, jelentősen javítja a mozgáskövetési teljesítményt, növeli az AF sebességét és pontosságát, és több videófunkciót kínál. Teljes mértékben kihasználja az X-Trans CMOS 4 érzékelőben rejlő lehetőségeket, az X széria eddigi legnagyobb teljesítményű modelljét kínálva
    
  • Képkereső - A nagyobb EVF-nek köszönhetően soha nem fogja szem elől téveszteni a témát
   A FUJIFILM X-T3 3,69 millió képpontos nagy felbontású EVF-et kínál, 0,75x nagyítással. A mindössze 0,005 másodperces megjelenítési késés és a kb. 100 képkocka/másodperc* frissítési ráta biztosítja a mozgások sima, gördülékeny megjelenítését, így pontosan azonosíthatja a fotóalany mozgását és a fókuszálási pozíciókat.Szünetmentes, nagy sebességű sorozatkép-készítés akár 30 képkocka/másodperc értéken AF/AE követéssel

   Az érzékelő nagyobb feldolgozási sebessége és a nagy teljesítményű processzor lehetővé teszti az AF/AE követést, szünetmentes sorozatkép-készítést 30 fps** értékkel kb. 16,6M (1,25x kivágás) módban az elektronikus zárral, fenntartva a 60 képkocka/másodperces élő megjelenítést. A zártorzítás, amely az elektronikus zárak egyik leggyakoribb problémája, a korábbi generációs készülékekhez képest a felére csökkent.

   * Az X-Trans a FUJIFILM Vállalat védjegye vagy regisztrált védjegye.
   ** A BOOST mód használatakor
   *** Ha az elektronikus rekesz funkciót használja; Mechanikus rekesszel 11 fps értékig


    
  • Sport üzemmód a tisztább felvételek érdekében - 1,25x kivágott képkocka
   A "Sport" üzemmóddal minden eddiginél egyszerűbbé vált a mozgó témák lefényképezése. Az új üzemmód kijelöl egy kivágott területet a képkeresőben, és kb. 16,6M (1,25x kivágás) méretben fényképez. Ez különösen hasznos sportesemények és állatok fotózásakor, mivel a felvétel területén kívül is nyomon követheti a téma mozgását, és a mechanikus zárhoz képest rövidebb sötétítési idővel dolgozhat.

   * A BOOST mód használatakor
   ** Ha az elektronikus rekesz funkciót használja; Mechanikus rekesszel 11 képkocka/másodperc értékig


    
  • Filmszimulációs üzemmódok számos színtónushoz és árnyalathoz
   A FUJIFILM X-T3 modell 16 filmszimulációs üzemmódot kínál, hogy a régi idők különleges filmjeihez hasonló hatást érhessen el fényképeivel. Ezek a különleges üzemmódok jól tükrözik a Fujifilm örökségét és szakértelmét, mely több mint 80 éves filmgyártási tapasztalaton alapul.
    

  • A legkorszerűbb monokróm technológia a digitális kor igényeire szabva
   A FUJIFILM X-T3 új "monokróm szabályzás" funkcióval is rendelkezik, amely pontosan visszaadja a meleg és hideg tónusokat, melyeket régen speciális fotópapírokkal és előhívó vegyszerekkel értek el. Ez a funkció, mely standard "Monokróm", illetve "ACROS" módban is elérhető, sima átmeneteket, mély fekete színt, és gyönyörű textúrát kölcsönöz a monokróm képeknek.
    

  • Színes króm hatás magas színtelítettségű témákhoz
   Ez a funkció teltebb színeket és árnyalatokat ad a magas színtelítettségű témáknál, például élénk színű, több árnyalatú virágoknál, melyeket különösen nehéz lefényképezni.
    

  • Gyors és pontos fázis-érzékelő AF a teljes képkockán
   A FUJIFILM X-T3 érzékelője a teljes képkockára kiterjesztette a fázisérzékelő AF területet (kb. 100%-kal), 2,16M fázisérzékelő pixellel. Az alacsony fényerejű AF érzékelés -1EV-ről -3EV értékre bővült, amely még rossz fényviszonyok, például gyertyafény mellett is nagy sebességű AF funkciót tesz lehetővé.
    

  • Jobb AF feldolgozás mozgó témáknál is
   Az X-Processor 4 kiemelkedő feldolgozási sebességének és jobb fázisérzékelő algoritmusainak köszönhetően a fényképezőgép a jelenlegi modellekhez képest kb. 1,5-ször gyorsabban fókuszál (AF) és mér (AE), javítva az autófókuszálási teljesítményt még gyors és szaggatott mozgás, például sportesemények fényképezése esetén is.
    

  • Jelentősen megnövelt teljesítmény arc- és szemfelismerő AF funkcióval
   A mozgó személyek arcfelismerési funkciójának teljesítménye megduplázódott. A szemérzékelő AF funkció AF-C módban is működik, pontos fókusz-követést biztosítva portréfotókhoz. Ez a funkció elölről vagy oldalról való fényképezésnél biztosít precíz fókuszt.
    

  • 11 képkocka/másodperc sorozatkép-készítés markolat nélkül
   A mechanikus zárral való 11 képkocka/másodperces sorozatkép-készítés ennél a készüléknél nem igényel opcionális függőleges markolatot.
    

  • 4K/60P 10bit HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel
   A FUJIFILM X-T3 az első modellünk, amely 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és 4K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételi funkciót kínál. A készülék támogatja a széles körben használt H.264/MPEG-4 AVC, illetve a nagyobb adattömörítést biztosító .265/HEVC formátumokat is. Ez 200Mbps bitrátát tesz lehetővé 4K/60P 4:2:0 10bit felvételek készítése mellett. A videófelvételek ALL-Intra* és hosszú GOP formátumban tömöríthetők. Az ALL-Intra* mód használata esetén a videórögzítési ráta 400Mbps**
    

  • Jobb ISO teljesítmény változatosabb videófelvételek készítéséhez
   Az új zajcsökkentési eljárás és az új "4K képkockák közötti NR" funkció az ISO12800 mellett kb. 2 leállításnak megfelelő mértékben csökkentette a képzajt. Az NR eljárás pontosabban képes azonosítani a képzajt a hatékonyabb zajcsökkentési teljesítmény érdekében. A 4K képkockák közötti NR funkció az egymást követő képkockák különbözetei segítségével még tovább csökkenti a zajt. Emellett az F-log felvételkészítés és a DR400% felvételkészítés minimális érzékenysége ISO800-ról ISO640-re bővült.
    

  • Tovább bővített videófunkciók firmware frissítéssel
   A 2018 végi firmware frissítéssel a FUJIFILM X-T3 támogatni fogja a Hibrid Log Gamma (HLG) videórögzítést is, amely az ITU-R BT.2100 nemzetközi szabványokban meghatározott egyik formátum. Felhasználóink visszajelzései alapján a firmware frissítés után a FUJIFILM X-T3 modell egyszerre lesz képes biztosítani filmszimulációs és F-Log kimenetet, tovább bővítve a videófunkciókat.
    

  • Gazdagabb színátmenetek 10 bites színmélységgel
   A FUJIFILM X-T3 10 bites színmélysége 64-szer több színinformációt tartalmaz, mint egy 8 bites rendszer. A dinamikus 400%-os (kb. 12 leállításnak megfelelő) tartománnyal gazdag színátmenetű videófelvételeket készít a visszafogottabb színeket és dúsabb árnyékokat biztosító "ETERNA", vagy a még szélesebb dinamikus tartományt biztosító "F-Log" gamma görbe segítségével.
    

  • Egyidejű 4K HDMI kimenet és belső SD kártyás felvétel
   A FUJIFILM X-T3 támogatja az egyidejű 4K/60P 4:2:2 10bit HDMI kimenetet és a K/60P 4:2:0 10bit belső SD kártyás felvételt. Így biztonsági másolatot készíthet a videófelvételről, vagy 4K/60P belső SD kártyás felvételt rögzíthet a 4K/60P felvétel ellenőrzése közben. Ezen felül az érzékelő olvasási ideje 1,5x a jelenlegi modellekének, 4K/60P videó esetén is gyors, 17 msec-es olvasást tesz lehetővé. A zártorzítást még tovább csökkentettük a gyorsan mozgó témák simább rögzítéséhez.
    

  • MKX mozifilmes objektívek a jobb minőségű videófelvételekhez (MKX18-55mmT2.9 és MKX50-135mmT2.9) 
   A díjnyertes FUJINON mozifilmes objektívek mostantól X bajonettel is kaphatók, kiemelkedő képélességet és hordozhatóságot biztosítva. A mozifilmes objektívek megakadályozzák a fókusz eltolódását nagyítás közben, és csökkentik az objektív lélegzését fókuszálás közben, amelyre a hagyományos fotóobjektívek nem képesek. Ezen felül az MKX objektívek három kézi tárcsával rendelkeznek a precíz fókuszálás, nagyítás, és rekeszméret-beállítás érdekében, kényelmes és praktikus használatot biztosítva.
    

   * 4K/29,97P, 25P, 24P, 23,98P, és FHD/59,94P, 50P, 29,97P, 25P, 24P, 23,98P beállításokkal, H.265/HEVC beállítás mellett. A H.264 beállítással nem kompatibilis.
   ** 4K/29,97P, 25P, 24P vagy 23,98P beállítások mellett érhető el
   400Mbps bitrátás filmrögzítéshez használjon V60 vagy magasabb sebességosztályba tartozó SD kártyát.
   *** Nem kompatibilis a DCI4K beállítással.
   *4 A kodek és bitráta a felvevő programtól függően változik.

    

  • A FUJIFILM X-T2, mint az új dizájn alapköve
   A FUJIFILM X-T3 számos népszerű dizájnelemet örököl meg a FUJIFILM X-T2 modelltől, többek között a felső panelen elhelyezett beállító tárcsákat, a nagyobb stabilitást adó, középen elhelyezett képkeresőt, és a kiváló, kényelmes markolatot.
    

  • Standard ezüst színben
   Az új modell standardja az ezüst szín egy klasszikusabb árnyalat, mint a korábbi modellek limitált kiadású grafitszürke színe. Stílusában a hagyományos fényképezőgépeket idézi, kiemelkedő praktikussággal ötvözve, mely hosszú éveken át örömmel használhat.
    

  • Rögzíthető EVF dioptriaszabályozó tárcsa
   Az EVF dioptriaszabályzása a tárcsa kihúzásával és elforgatásával rögzíthető, így a beállítás a fényképezőgép mozgatása közben sem állítódik el.
    

  • 3 irányban dönthető érintőképernyő
   A FUJIFILM X-T3 nagyobb kontraszttal rendelkező érintőképernyővel van felszerelve, mely nagyobb látószöget és kényelmesebb használatot biztosít a korábbi modelleknél.
    

  • Továbbfejlesztett tárcsák és gombok
   A FUJIFILM X-T3 továbbviszi a FUJIFILM X-H1 számos dizájnelemét, például a nagy méretű felső tárcsákat / hátsó gombokat és a kényelmes, kattintható első és hátsó tárcsákat.
    

  • Kiváló bővíthetőséget biztosító terminál
   A fényképezőgépen található fejhallgató-csatlakozó segítségével a videófelvételekhez szükséges összes tartozék, például mikrofonok és HDMI eszközök, közvetlenül csatlakoztathatók a készülékhez, kiváló mobilitást biztosítva.
   A terminálfedél eltávolítható, az USB aljzat pedig támogatja a C-típusú USB (USB3.1 Gen1) csatlakozókat is.
    

  • Munkafolyamati szoftver
   A megfelelő szoftverek telepítésével összefüggő munkafolyamat hozható létre például "csatlakoztatott felvétel - képellenőrzés - RAW előhívás előnézet - RAW előhívás" és hasonló feladatokhoz. A FUJIFILM saját szoftvere mellett a készülék más szoftverekkel is kompatibilis. A csatlakoztatott felvételek készítéséhez csatlakoztassa a FUJIFILM X-T3 készüléket számítógépéhez USB kábellel vagy Wi-Fi hálózaton keresztül, vezeték nélküli LAN elérési ponttal. A RAW fájlok a filmszimulációs beállítások alapján is előhívhatók
   FUJIFILM X Acquire + RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX

   A FUJIFILM X Acquire letöltése
   A RAW FILE CONVERTER EX 3.0 powered by SILKYPIX letöltése

    

  • FUJIFILM Tether Shooting Plug-in PRO* + Adobe® Photoshop® Lightroom® Classic CC*
   FUJIFILM X RAW STUDIO
   Ez az egyedi RAW előhívó szoftver a FUJIFILM saját fejlesztése. Ha egy USB kábel segítségével csatlakoztatja a készüléket egy X RAW STUDIO szoftverrel rendelkező számítógéphez, a fényképezőgép processzora RAW fájlok feldolgozására is használható. A számítógép teljesítménye nem befolyásolja a feldolgozási időt, és sok fájl egyidejű feldolgozása sem okoz problémát. Mivel a szoftver az X széria készülékeihez optimalizált, teljes egészében visszaadja a képminőséget, beleértve a tónust, színeket, és filmszimulációkat.

   A FUJIFILM X RAW STUDIO letöltése
    

  • Vezeték nélküli kommunikáció
   A FIJUFILM X-T3 egy okostelefonnal vagy táblagéppel is párosítható Bluetooth kapcsolaton keresztül** a felvételek automatikus átmásolásához.
    

  • Anker PowerCore+ 26800 PD*** (mellékelt 30W fali töltővel) és Anker PowerCore Speed 20000 PD (mellékelt 30W fali töltőkészlettel)*4
   Az "Anker PowerCore+ 26800 PD" és "Anker PowerCore Speed 20000 PD", illetve a mellékelt 30W fali töltők használatával feltöltésenként sokkal több képet készíthet, és hosszabb videókat rögzíthet.
    

   * Külön kapható
   ** Ingyenes "FUJIFILM Camera Remote" alkalmazást igényel
   *** Az Anker és a PowerCore az Anker Innovations Limited vagy partnerei védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.
   *4 A termék nem minden országban kapható.

   


  Terméktájékoztatók és hivatalos linkek


  A Pixinfo terméktájékoztatója

 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:3 irányban kihajtható LCD; Dioptria korrekció; elektronikus szintező; film szimuláció; hisztogram; motion panorama; RAW konvertálás gépen belül; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; vörösszem korrekció
  LCD:3,0"
  Pixelszám:26 megapixel
  Iso értékek:160-12800; auto; kiterjeszthető ISO80, ISO100, ISO125, ISO25600, ISO51200-ra
  Képstabilizátor:optikai stabilizátor
  Beépített vaku:nincs
  Vaku opciók:automata; derítés; hosszú szinkron; vaku ki; vörösszem-hatás csökkentő
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:425 pontos; fázis-különbség elvű; TTL hibrid kontraszt érzékelős
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:X-Trans CMOS IV
  Zársebesség-tartomány:1/32000–30 másodperc + B záridő
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:256 szegmensű mátrix; átlag; középre súlyozott; szpot
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Távkioldó:WiFi
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
  • Fujifilm X-T3 digitális fényképezőgép
  • NP-W126S akkumulátor
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS