Fujifilm X-T200 VÁZ + Fujinon XC 15-45MM F/3.5-5.6 OIS PZ objektívvel

219 900 Ft 307 900 Ft Akciós ár: 2020-12-31-ig
Fujifilm

24 megapixeles Bayer CMOS APS-C szenzor
3,5″ méretű, kihajtható LCD érintőképernyő
ISO 200 – 12800 érzékenység (kiterjesztve: ISO 100 – 51200)
425 mezős PDAF-CDAF hibrid fókuszrendszer
8 kép/mp sorozatfelvétel
11 filmszimulációs mód
4K UHD videó (max. 30 fps), Full HD videó (max. 60 fps), HDR videó
Slow Motion mód (Full HD 120 fps)
2,36 millió pixeles EVF elektronikus kereső
X-bajonett, réz huzalozású szenzor a korábbi alumínium helyett

 • Fokozd a történeteidet!

  Hozza ki a legtöbbet a mindennapi pillanatokból, és soha ne hagyj ki egy esélyt sem, hogy egy emlék a történeted részévé váljon. A FUJIFILM X-T200 professzionális szintű ujjhegy funkciókat kínál a kreatív felhasználók számára. Új, könnyű és kompakt, tükör nélküli fényképezőgép vázban biztosít nagyfelbontású EVF-et, gyors és pontos arcfelismerési AF-t, erőt a másodpercenkénti 8 képes sorozatfelvételhez 24,2 megapixeles felbontás mellett, valamint 4K UHD videó felvélt, amelyet szinte bármilyen szögből elkészíthet a szabadon variálható széles, érintőkijelzős LCD-nek köszönhetően.

   

  Hihetetlen képminőség minden helyzetre, hogy pontosan úgy készíthesse el képeit, ahogy azokra emlékszik.

  -Nagy APS-C CMOS képérzékelő

  -Kb. 24.2 megapixelek

  -Rézvezeték szerkezet a jobb teljesítményért.

  -Hibrid fázis és kontraszt alapú autofókusz

   

  Rendkívül pontos arc és szemfelismerési algoritmussal

  A frissített arc- / szem-felismerési AF lehetővé teszi az egyénekre vagy embercsoportokra való gyors és egyszerű élességállítást. Ez akkor is lehetséges, ha a fényképezőgép LCD-képernyőjét kifordítja, és önmagáról készít felvételeket. Ezenkívül az automatizált funkciók lehetővé teszik, hogy a kamera felismerje és nyomon kövesse a témát a képmezőn belül.

   

  Kiváló gyenge fényviszonyok közötti teljesítmény

  Fókuszáljon halványan megvilágított környezetben, egészen -2EV-ig, és érjen el kiváló képminőséget alacsony zajjal, a kamera rézvezetékes processzora által nyújtott fejlett képfeldolgozásnak köszönhetően.

   

  A színtudomány öröksége

  A Fujifilm színtudományának öröksége legendás státuszt ért el a világ minden táján a képalkotók körében. 85 éves történelme során a történelem több ikonikus fényképészeti filmjéért volt felelős, és ezt a kivételes tudást az X-T200-ba beépített 11 digitális filmszimulációs üzemmódba ültette át. Az ezekkel a filmszimulációkkal készített képek a tényleges filmek megjelenését és hangulatát tükrözik, amelyek inspirálták őket.

   

  Kreatív módon való önkifejezés a fejlett szűrőkkel

  Hangsúlyozza a fényforrásokat, fokozza a kontrasztot, adjon hozzá retro effektusokat, vagy próbálja ki az új Clarity szűrőt, hogy bármilyen képhez hozzáadhasson egyedi kreatív kifejezést.

   

  Kiváló minőségű 4K és Full HD videofelvétel módok

  Az X-T200 4K (3840×2150) videofelvételt generál, 6K videofelvételt készít vágás nélkül (6032×3392), és lefelé veszi a mintavételt,
  ami hihetetlen képminőséget eredményez nagyon alacsony zajjal. A filmszimulációk a videó rögzítés során is alkalmazható a még stílusosabb felvételek érdekében.

   

  ÚJHDR videó mód

  Egyesítsen több videót változatos expozíciós beállításokkal a dinamikus tartomány növelése érdekében, és részletesebb filmeket készítsen árnyékokban és kiemelésekben.
  Ez tökéletes olyan helyzetekben, ahol erős a háttérfény, vagy kültéri jelenetekhez ahol árnyékok és csúcsfények keveredése található.
  *Sötét helyzetekben a funkció lehet, hogy nem olyan hatékony

   

  NEW Digitális Gimbal

  A kamera testébe beépített giroszkópos érzékelő segít meghatározni, hogyan kell figyelembe venni a kamera remegését és alkalmazni a digitális képstabilizáló algoritmust,
  amely lehetővé teszi a simább videó rögzítést.
  * Ennek a funkciónak a használatakor a látómező levágásra kerül
  * A lencsék és látószögek korlátozottak.

   

  C típusú USB csatlakozó és Φ3.5mm mini stereo jack csatlakozó

  Csatlakoztasson külső mikrofonokat és fejhallgatókat, hogy figyelemmel kísérhesse és lehetővé tegye a kiváló minőségű hangfelvételt számos alkalmazás számára, a vloggolástól kezdve az egyszerű videók készítéséig.

   

  X RENDSZER

  A díjnyertes X-objektívek széles választéka a fókusztávolság teljes tartományát lefedi,
  és egyenértékű 35 mm-es látószöggel rendelkezik 12 és 609 mm között.

   

   

  Fujifilm Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív


  A "FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ objektív"a gyakran használt 23 mm - 69 mm közötti fókusztávolságot fedi át, amely 35 mm-es formátummal ekvivalens, ráadásul ez a legkisebb és a legkönnyebb cserélhető zoom objektív, amely kompatibilis az "X szériával. Kombinálja az objektívet egy kompakt Fujifilm tükörnélküli digitalis fényképezőgéppel és máris élvezheti a kiváló hordozhatóságot és a kényelmes képkészítést.

  Időzített képkészítés esetén az objektív minden egyes kép elkészítése után összecsukódik és visszatér az eredeti széles látószögű pozícióba. Ez azt jelenti, hogy az időzített képkészítés kizárólag a 15 mm nagylátószögben használható (ez nem vonatkozik a FUJIFILM X-A5 termékre).
   


   

  Tulajdonságok - A legkisebb és a legkönnyebb (135g) zoom objektívek


   

  • A legkisebb és a legkönyebb cserélhető zoom objektív az "X széria" tükör nélküli digitális fényképezőgép sorozathoz
   A 9 csoportba rendezett 10 lencse, ideértve a három aszférikus lencsét és a két ED lencsét, tökéletes felbontást biztosít valamennyi zoom pozíció esetén, és mindössze 44,2 mm* hosszú és 135g súlyú.
    
  • Biztosítja a gyakran használt fókusztávolságokat
   Az új lencse lefedi a 23 mm és 69 mm közötti gyakran használt fókusztávolságot (35 mm-es formátummal ekvivalens), melynek köszönhetően tökéletes tájképek és portrék készítéséhez. Mivel a nagylátószügő tartomány vége 23mm-es egyenértéknek felel meg a lencse tökéletes embereket vagy hátteret tartalmazó önarképek készítéséhez a 180°-ban dönthető LCD képernyővel, rendelkező fényképezőgép alkalmazása esetén, mint pl. a FUJIFILM X-A5.
    
  • Elektromos zoom és kényelmes üzemeltetés
   A kicsi összecsukható objektív az elektromos zoom megjelenésének köszönhetően jött létre. Bekapcsolt állapotban az objektív automatikusan kinyílik, fényképezésre készen. 
   A zoom gyűrű elforgatásával két különböző zoom sebesség választható. Az objektív azonos sebességgel vált pozíciót, így sima zoomolási mozgást kínál videofelvétel készítésénél.
    
  • Optikai Képstabilizátor
   Az elektromos zoom 3,0-lépéses optikai képstabilizátor technológia kompatibilis a CIPA iránymutatásokkal, segítve a fényképészeket gyenge fényviszonyok mellett is.
    
  • Gyors és halk autofókusz
   A belső fókuszáló AF rendszer léptetőmotor segítségével hajtja meg a könnyű fókuszáló elemeket, gyors és halk fókuszálási teljesítmény biztosítva.
 • Garancia:2 év
  Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:11 filmszimulációs mód; 4K UHD videó (max. 30 fps), Full HD videó (max. 60 fps), HDR videó; érintőpaneles kijelző; FullHD videófelvétel; HDMI kimenet; WiFi; X-bajonett
  LCD:3,5"
  Pixelszám:24 megapixel
  Iso értékek:200-12800; kiterjeszthető: ISO 100 – 51200
  Beépített vaku:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:425 mezős PDAF-CDAF hibrid fókuszrendszer; Hibrid AF rendszer; kontraszt alapú autofókusz rendszer
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:100%-os lefedettség, 0,62x nagyítás; elektronikus; OLED; szemérzékelő
  Fehéregyensúly:8 előre beállított; auto
  Szenzor típusa: Bayer CMOS APS-C szenzor
  Zársebesség-tartomány:1/32000 - 4 másodperc (P mód; 1/32000–30 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Burkolat anyaga:aluminium; műanyag
  Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
 • Fujifilm X-T200 digitális fényképezőgép
  Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív
  NP-W126S akkumulátor
  Használati útmutató
  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS