Fujifilm X-T2 digitális fényképezőgép

359 990 Ft
Fujifilm

24.3MP APS-C X-Trans CMOS III szenzor
X-Processor Pro motor
0.77x 2.36m-Dot OLED kereső

 • Fujifilm X-T2 digitális fényképezőgép


  Kompakt, könnyű és stabil, a FUJIFILM X-T2 tökéletes minden téren. Egy nagy felbontású EVF, könnyen használható tárcsák, nagy sebességű AF, kompatibilis kiváló teljesítményű cserélhető objektívek széles választékával. Film Simulation mód, amit a Fujifilm colors öröksége, páratlan képminőség és kiváló 4K filmfelvétel készíthető, hála a legújabb szenzornak és képfeldolgozó motornak. Az X sorozat tökéletessége.

  Kiváló képminőségével kapja el a világ legszebb pillanatait
  A FUJIFILM X-T2 kamera 24.3MP X-TransTM CMOS III szenzort használ. Egy APS-C szenzor, aluláteresztő szűrő nélkül, büszkélkedik a legnagyobb teljesítménnyel az X sorozat történelmében. Valamint az X-Processor Pro nagysebességű képfeldolgozó motor tökéletes színvisszaadást és színfokozatokat valósít meg, állóképeknél és videóknál egyaránt, magas ISO érzékenységgel és alacsony zajszinttel.

  Tulajdonságok


  24.3MP X-Trans CMOS III szenzor
  A FUJIFILM X-T2 24.3MP X-Trans CMOS III APS-C szenzort használ, a tökéletes képminőségért. A véletlenszerű pixelelrendezésnek köszönhetően csökkennek a moiré hatások és a színhibák, optikai aluláteresztő szűrő nélkül. Ha egy XF objektívvel párosítjuk a kamerát, a szenzor a vélt felbontásnál sokkal nagyobbat nyújt, mint amennyi pixelt használ. További funkciói a kiemelkedő beolvasási sebesség, a nagy sebességű sorozatfelvétel, tökéletes pontosságú AF követés, sokkal gyorsabb LiveView frissítés és kiváló videó felvétel.

  Kiváló képfeldolgozás az X-Processor Pro-val
  Az X-Processor Pro képfeldolgozó motor körülbelül négyszer gyorsabb, mint az előző modell. A megnövelt beépített memória és a továbbfejlesztett számítási teljesítmény hozza ki a maximális képességét az X-Trans CMOS III érzékelőből. Ez kiváló képminőséget biztosít, és javítja a reakcióidőt rövidebb időtartamú felvételek között. Csökkenti az exponáló időeltolódást és kiválóbb az AF pontossága. A motor is segíti a gyorsabb LiveView frissítést és csökkenti a kép késését mozgó tárgyak rögzítésénél.

  Az Eye Detection AF automatikusan érzékeli az emberi szemet
  Válassza a Face Detection-t az automatikus arcfelismerésért vagy kapcsolja be az Eye Detection AF-t, hogy automatikusan és pontosan összpontosítson az emberi szemre, így sikeres portrékat tudunk készíteni sekély mélységélességgel.

  Gyorsabb és pontosabb AF, a teljesítmény javára
  Az AF teljesítménye javult számtalan területeken. A gyors és pontos fázisos AF most egy jóval nagyobb részt fed le a keretből és optimalizálva lett olyan területekhez, ahol a fő téma kerül középpontba a képen. Ugyanakkor, a FUJIFILM X-T2 jelentős fókuszáló fejlesztésekkel is büszkélkedhet, például az alacsony kontrasztú és finom textúrájú témáknál, amelyek korábban problémát jelentettek a fókuszsík fázisú AF-nél.

  Terméktájékoztatók és hivatalos linkek


  A Fujifilm hivatalos angol nyelvű specifikációja

  A Pixinfo terméktájékoztatója

 • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:100 Mbps-os videó sávszélesség; 14 bites veszteségmentes tömörítésű RAW; 24,3 Mpixeles CMOS szenzor; 3 irányban kihajtható LCD; 325 pontos hibrid AF; 350 kép egy feltöltéssel; 4k videófelvétel 30 kép/mp frissítéssel; beépített Wi-Fi vezérlő; dupla SD kártya foglalat; X Processor Pro képfeldolgozó processzor
  LCD:3,0"
  Pixelszám:24 megapixel
  Iso értékek:200-12800; auto
  Képstabilizátor:optikai stabilizátor
  Beépített vaku:nincs
  Vaku opciók:automatikus TTL-vakuzás; lassú szinkron
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:Intelligens Hibrid AF rendszer
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:elektronikus
  Fehéregyensúly:3 egyedi; 7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:X-Trans CMOS III
  Zársebesség-tartomány:1/8000 - 30 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:átlag; középre súlyozott; szpot; több zónás
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Távkioldó:WiFi
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Burkolat anyaga:időjárásálló szigetelés; magnézium öntvény
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
  • Fujifilm X-T2 digitális fényképezőgép
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS