Fujifilm X-T10 digitális fényképezőgép váz

179 900 Ft
Fujifilm

Kicsi, könnyen kezelhető, kivételes képminőséget kínál. A FUJIFILM X-T10 tökéletes eszköz a mindennapi életben vagy a világ másik felén, bármilyen alkalomhoz.

 • Fujifilm X-T10 digitális fényképezőgép váz


  Fényképezési stílus
  A kompakt és könnyű kameratest rendelkezik az X szériás kamerák elismert tulajdonságaival. Mind a felső, mind az alsó lemez könnyű, de nagyon masszív, öntött magnéziumból készült. A felső lemez három precíziósan megmunkált alumínium tárcsával rendelkezik, melyek prémium megjelenést adnak a FUJIFILM X-T10 kamerának, a felhasználók pedig intuitív módon állíthatják a rekesz, a záridő és a felvételi funkciók kombinációit mialatt a fényképezésre koncentrálnak.

  Új AF rendszer mely tökéletesen rögzíti a témát
  A FUJIFILM X-T10 új AF rendszerrel. Rendelkezik a hagyományos 49-pontból álló egypontos móddal nagy sebességet és pontosságot kínálva, valamint az új Zóna és Széles / Követő móddal, mely egy 77 pontos fókuszterületen követi a tárgy mozgását, így jelentősen javítja mozgó témák lefényképezését.

  Filmszimuláció
  80 év tapasztalatával a filmfejlesztésben, a Fujifilm szenvedélyes színeiben, ami tisztán megmutatkozik a FUJIFILM X-T10 kamera Filmszimulációs beállításainál. Ragyogó képeket készíthet hosszas utómunkálatok nélkül, és olyan könnyedén választhat a szép stílusok közül, ahogyan régen kiválasztotta a filmet. A kibővített filmszimulációs módok már tartalmazzák a CLASSIC CHROME beállítást, amely a Fujifilm X-Fényképészek igényeinek figyelembevételével került kifejlesztésre.

  Valósidejű képkereső
  0.62x nagyításával és kijelzőjének mindössze 0.005mp késleltetési idejével, a FUJIFILM X-T10 nagy és gyors képkeresővel rendelkezik. Köszönhetően az új 2.36M képpontos organikus EL elektronikus keresőnek tiszta, nagy felbontású élőképet kínál, mely automatikusan alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz, így javítva annak láthatóságát.

  Legendás FUJINON lencsék
  FUJINON cserélhető objektívek választéka X szériás fényképezőgépekhez. Az XF / XC objektívek a FUJINON technológiák széles skáláját használja, a cég azon törekvését tükrözve, hogy fejlett minőséget kínáljon, amely megfelel a professzionális igényeknek, és már számos terméknél bizonyított, beleértve a nagy formátumú kamerák lencséit vagy a televíziós felhasználást. A jelenlegi választék 18 objektívet tartalmaz az ultra-nagy látószögtől a telefotóig, magában foglalva az öt nagy fényerejű objektívet is. Hozza ki a legtöbbet a FUJIFILM X-T10 kamerájából, a cserélhető objektívek széles választékával.

  Tulajdonságok


  Retro stílus, modern funkciók
  Az X-T10 kialakításának köszönhetően az ergonómia, a funkció és a kezelhetőség tökéletes egyensúlyban van

  A számos expozíciós mód és az intuitív vezérlés tökéletes fényképezést kínál
  Kompakt mérete ellenére, a FUJIFILM X-T10 teljes mértékben vezérelhető. Fényképezhet Program (P), zársebesség prioritás (S), rekesz prioritás (A) vagy manuális (M) módban a zársebesség tárcsa és a blende beállítás kombinálásával. A konstrukció gyors és egyszerű expozíciós mód választást kínál, a jeleneteknek megfelelően. Az expozíció kompenzáció 3 lépésben 1/3EV értékben állítható, tökéletes expozíció szabályozást kínálva. Az expozíció kompenzáció még manuális fényképezési módban is használható.

  Továbbfejlesztett SR AUTO az intelligens, teljesen automatikus fényképezéshez
  A felső fedélen található egy Auto Mód választókar. AUTO módra kapcsolva a kamera Advanced SR AUTO módra vált, amely 58 előre beállított jelenetből automatikusan kiválasztja az optimális felvételi beállítást, így könnyedén készíthet kiváló minőségű felvételeket. Ez a funkció, amely az optimális AF módot is automatikusan kiválasztja, tökéletes pillanatfelvételekhez és események fotózásához, amikor fontos, hogy még véletlenül se használjon rossz beállítást. A hátsó vezérlőtárcsával kiválaszthatja a jelenet típusát, kihasználva a választott jelenetnek megfelelő specifikus beállításokat.
  Az Auto mód választókar a felső fedélen helyezkedik el, így kényelmesen elérhető. Az AUTO pozíció teljesen automatikus módot jelent, a felhasználók bármilyen fényképet készíthetnek kihasználva a FUJIFILM X-T10 kamera kiváló képminőségét.

  Dizájn
   

  • Kompakt és könnyű kameratest: A kameratest súlya mindössze 381g. Kompakt mérettel, a szélesség és a magasság optimális egyensúlyával.
  • Tárcsák az egyszerűbb kezelhetőséghez: A felső lemezen helyezkedik el a három leggyakrabban használt tárcsa, melyek prémium kivitelű alumínium ötvözetből készültek kényelmes használatot biztosítva.
  • 920K képpontos dönthető LCD: A kamera 3.0 inch-es dönthető (920K képpont) LCD monitorral rendelkezik, mely fel és le mozgatható magas vagy alacsony szögű képek készítéséhez.
  • Tökéletes markolat: A markolat mérete és alakja gondosan tervezett, mely biztos fogást kínál a kamera kompakt mérete ellenére.
  • Beépített vaku: A beépített vaku a felső lemez közepén helyezkedik el. Kompakt kialakítása még akkor is elegáns, ha a vaku nyitva.
  • Két színben érhető el: A kamera prémium megjelenésű ezüst vagy sportos feketében kapható. Válassza azt, amelyik jobban illik Önhöz.
  • BLC-XT10 bőrtok (külön megvásárolható): A valódi bőr tok kialakítása illeszkedik a vázhoz, védi a fényképezőgépet és szilárd tartást biztosít.
  • MHG-XT10 markolat (külön megvásárolható): A fém markolat biztos tartást kínál. Az állvány rögzítő papucs összhangban van az optikai tengellyel. Ráadásul a markolat eltávolítása nélkül is hozzáférhet az elemtartóhoz.​

  Nagy sebességű AF fázisérzékelő pixelekkel
  A fényképezőgép Intelligens hibrid AF rendszere ötvözi a fázis alapú AF gyorsaságát a kontraszt AF erős teljesítményével gyenge fényviszonyoknál. A képszenzor fázisérzékelő elemei akár 0.06 sec* autófókusz sebességet kínálnak. Egy új algoritmus is emeli a teljesítményt gyenge fényviszonyok és alacsony kontraszt mellett.

  Együtt gyorsabb - X-Trans CMOS II szenzor és EXR Processzor II.
  A kettős processzor és az előző generációs processzorok **továbbfejlesztett számítási teljesítménye megduplázta a feldolgozási teljesítményt, a készenlétbe állási idő is mindössze 0.5 mp.***Karöltve az X-Trans CMOS II szenzor nagysebességű jelolvasásával, a processzor 0.5 másodpercre *4 csökkenti a felvételi intervallumot és 0,05 másodpercre a záridő késleltetést.

  8,0 fps sebsségű sorozatfelvétel AF-C módban és továbbfejlesztett elemzés mozgó témák követéséhez
  A továbbfejlesztett téma mozgás elemző technológia az adatokból megjósolja a tárgy várható mozgását, így a sorozatfelvétel AF-C*5módban akár 8.0 fps sebességgel is lehetséges.

  Hat különböző AF mód
   

  • AF-S + Egy pont: Különösen pontos autófókusz egy adott területen. A 49 pontból álló területből válasszon egyet, majd válasszon a 5 különféle terület méretből.
  • AF-S + Zóna: Hatásos mérsékelt mozgású jelenethez, amit egységes területalapú módban nehéz lenne rögzíteni. 3x3, 5x3 vagy 5x5 AF területből választhat. Használja a középre pozícionált 3x3 és 5x3 fázisérzékelő AF területet, nagyobb autófókusz sebességhez.
  • AF-S + Wide/Tracking: A fényképezőgép automatikusan választ és fókuszál a 77 pontos fókuszterületet használva. Ideális kiszámíthatatlan mozgású téma, vagy több mozgó tárgy fényképezéséhez.
  • AF-C + Egy pont: Egy fix mozgási irányú tárgyra fókuszál, pl. mozgó kamera felé mozgó tárgy. A 49 pontból álló területből válasszon egyet, majd válasszon a 5 különféle terület méretből.
  • AF-C + Zóna: Követi a tárgyat ha kézben tartott kamerával fényképez, 3x3, 5x3 vagy 5x5 AF területet használva a fókusz megtartásához. Válassza a fázisérzékelő AF területet a gyorsabb autófókusz sebességhez.
  • AF-C + Wide/Tracking: Olyan jelenet fényképezéséhez ajánljuk, mely kiszámíthatatlanul mozog fel-le, jobbra-balra, közelebb vagy távolabb a kamerától. Állvánnyal történő fotózáshoz alkalmas, csak válassza a kiindulási helyzetet, majd kezdje követni a témát.

  80 éves fotófilm kutatással a színvisszaadás semmihez sem hasonlítható.
  Több évtizedes filmgyártási tapasztalatával a Fujifilm tökéletesítette a színvisszaadást, mely tovább él a FUJIFILM X-T10 kamerában. Tetszetős bőrszín, természetes kék és zöld, a sokszínű fehéregyensúly tökéletes rögzítése mindez egyetlen kamerában, mely széles dinamikai tartománnyal is büszkélkedik a részletek még jobb visszaadásához.

  A Fujifilm fotófilm színeinek újrateremtése

  Filmszimuláció, a Fujifilm szenvedélyével és filozófiájával tökéletesítve a színvisszaadást több mint 80 éves gyártási tapasztalatával, hogy a felhasználók visszaidézzék a fényképészeti filmek színeit és tónusait, kiváló minőségű képek készítéséhez. Ha RAW módban fényképez, beépített RAW funkcióval bármelyik 11 filmszimuláció módban készített kép szerkeszhető, ezzel is bővítve a fényképészeti lehetőségeket.

  CLASSIC CHROME
  A kibővített filmszimulációs módok már tartalmazzák a CLASSIC CHROME beállítást, amely a Fujifilm X Fényképészek igényeinek figyelembevételével került kifejlesztésre.


  Valósidejű képkereső
  Az X-T10 egy 2.36M képpontos, nagy pontosságú elektronikus keresővel rendelkezik, a lehető legtisztább kép rögzítéséhez

  2.36M képpontos, nagy pontosságú elektronikus kereső
  A FujiFilm X-T10 egy nagy részletgazdagságú, 2.36M képpontos organikus EL elektronikus keresővel rendelkezik, amely még fénylő környezetben is tisztán mutatja a témát. Megnövelt részletgazdagsággal, rövidebb késleltetési idővel, és még intuitívabb felhasználói felülettel, növelve a fényképezés élményét. Az elektronikus kijelző mutatja a Filmszimulációs effekteket, az expozíciós beállításokat stb., teljes, valós idejű fényképezési élményt kínálva, amire egy optikai kereső nem képes, mivel nem kell minden kép után ellenőrizni az effekteket.

  Virtuális valós idejű válaszok a kijelző 0.005 mp*késleltetési idejével.
  A kamera elektronikus valósidejű képkeresővel rendelkezik, mely a világ legrövidebb 0.005 mp. késleltetési idejével büszkélkedik. 0.05 mp. zárkioldási és nagysebességű 0.06 mp.** AF teljesítményének kombinációjával, a FUJIFILM X-T10 lélegzetelállító teljesítményt mutat mozgó témák fényképezésénél.

  0.62x*** nagyítási arány és még jobb használhatóság az új felhasználói felületnek küszönhetően
  A nagy felbontású, 2.36M képpontos organikus EL elektronikus kereső négy dedikált lencsetagot használ, amelyek nagy nagyítást, nagy felbontást és nagy tisztaságot kínálnak. 100% lefedettségével, a képkereső egy belépő kategóriás D-SLRs kamera látómezejével dicsekedhet. Az új felhasználói felület kialakítása, különös figyelmet fordít a megjelenített beállítások méretére és elrendezésére. Igy a keresőn keresztül teljes figyelemmel koncentrálhat a fényképezésre.

  Automata fényerő állítás és természetes élő nézet
  A kereső fényereje automatikusan igazodik a fotózni kívánt témához azzal a sebességgel, ahogyan az emberi szem alkalmazkodik a fényerő változásához. Így tiszta képet biztosít sötétben és világos körülmények között is. A fényképezési effekteket tükröző funkció, mint például a Filmszimuláció ki- és bekapcsolható. Kikapcsolt állapotban, pontosan az látható amit szabad szemmel látna.
   

 • Típus:Tükörreflexes digitális fényképezőgép
  Jellemzők:920K képpontos dönthető LCD; classic chrome; valósidejű képkereső; X-Trans™& CMOS II szenzor EXR Processzor II
  LCD:3,0"
  Pixelszám:16 megapixel
  Iso értékek:auto; ISO 200 - 6400
  Beépített vaku:van
  Vaku opciók:automata; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:Continuous-servo AF; Single Servo AF
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:elektronikus
  Fehéregyensúly:7 előre beállított; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:CMOS
  Zársebesség-tartomány:1/4000 - 30 másodperc
  Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:átlag; multi area; szpot
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W126 Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
  • Fujifilm X-T10 digitális fényképezőgép váz
  • Használati útmutató
  • Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS