Fujifilm X-S20 digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Fujifilm X-S20 digitális fényképezőgép váz + Fujinon XC 15-45 objektív

539 000 Ft
Fujifilm

- 23,5 x 15,6 mm (APS-C) CMOS
- 5 tengelyes képstabilizátor
- Kompakt test: 491 g, 127,7 mm × 85,1 mm × 65,4 m
- 19 filmszimuláció
- 5 tengelyes, testbe épített képstabilizáló rendszerrel

  • Fujifilm X-S20 digitális fényképezőgép váz

     

    Fedezze fel a láthatatlan világot! 

    Az XS-sorozatú modellben először a 26,1 megapixeles X Trans CMOS 4 érzékelőt az X-Processor 5 képalkotó motorral párosítják, ami nagy sebességű kép- és videófeldolgozást, jobb autofókusz sebességet és pontosságot, valamint a FUJIFILM elismert színeit eredményezi. tudomány, és öt tengelyes testbe épített képstabilizátor hét lépésig. Az X-S20 kiválóan teljesít a videózás terén, és Vlog móddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a professzionális minőségű felvételeket, az érintőképernyő beállításainak egyszerű módosítását rögzítés közben.

     

    Kompakt test: 491 g, 127,7 mm × 85,1 mm × 65,4 m

    Az X-S20 nagy és könnyen kézben tartható markolattal rendelkezik, amely az XS sorozat egyik jellemzője, valamint egy nagy NP-W235 akkumulátorral és egy öttengelyes, vázon belüli képstabilizáló (IBIS) rendszerrel. Ennek ellenére a kamera teste mindössze 491 grammot nyom.
     

    Film szimuláció

    Az X-S20 belsejében található 19 filmszimulációs mód a Fujifilm által több mint 85 éve fejlesztett klasszikus fényképészeti filmek analóg megjelenését reprodukálja. Te is reprodukálhatod azokat a klasszikus színeket és tónusokat, amelyekről a Fujifilm ismert, vagy adj hozzá egy művészi érzéket, amely építi az Te örökségedet.

     

    Nagy akkumulátor kompakt testben

    Az X-S20 a következő vállalkozása közepén sem áll le; az akkumulátor kapacitása több mint kétszeresére nőtt, 325-ről 750 képkockára az X-S10-hez képest.* Olyan akkumulátorra van szüksége, amely egész nap kibírja? Állítsa az X-S20-at gazdaságos módba, és növelje az akkumulátor élettartamát 800 képkockára.

    *1 Normál mód

     

    Témafelismerő autofókusz

    Az X-Processor 5 tárgyfelismerő AF funkcióval rendelkezik, amely a Deep-Learning AI technológiával készült. Amellett, hogy hihetetlen AF-követést és felismerést biztosít az emberi arcok és szemek számára, az X-S20 mostantól a témák széles skáláját is képes automatikusan felismerni és követni, beleértve az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket, vonatokat, rovarokat és drónokat. .* Ez lehetővé teszi a fotósok számára, hogy a kompozícióra és a kreativitásra koncentráljanak, és biztosak legyenek abban, hogy az X-S20 pontosan követi a fókuszt.

    * Állítsa a „TÁRGY ÉRZÉKELÉSI BEÁLLÍTÁSA” beállítást „MADÁR” értékre, ha rovarokat, és „REPÜLŐ”-re, ha drónokat szeretne észlelni.

     

    Frissített AF algoritmus

    Az X-S20 továbbfejlesztett autofókusz-előrejelző algoritmust tartalmaz, amely lehetővé teszi a stabil élességállítást még folyamatosan mozgó témák rögzítésekor is. Az autofókusz fejlesztései leginkább az AF zónában és a trükkös, alacsony kontrasztú helyzetekben figyelhetők meg.

     

    Fotózz állvány nélkül a sötétben is!

    Az X-S20 kényelmes kézi fényképezést tesz lehetővé még sötét körülmények között is, így tökéletes az éjféli inspirációhoz. Az 5 tengelyes, testbe épített képstabilizáló rendszerrel az X-S20 akár hét fokozatú képstabilizálást is kínál az állandó képek és videók érdekében.

     

    Új AUTO üzemmód

    Az AUTO mód, amely lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy automatikusan felismerje/beállítsa a jelenethez legoptimálisabb fényképezési beállítást, új Auto témafelismerési funkcióval rendelkezik. Ha az üzemmódválasztó tárcsán az AUTO van kiválasztva, a fényképezőgép automatikusan felismeri a témát, és követi, miközben fókuszban tartja. Ezzel szükségtelenné válik a témafelismerési beállítások módosítása, ami még kényelmesebbé teszi a fényképezést.

     

    Új Vlog mód

    Készen állsz a tökéletes pillanat megteremtésére? Állítsa az X-S20 módválasztó tárcsát az új Vlog állásba, és videók készítése közben egyszerűen módosíthatja a kamera beállításait az érintőképernyő segítségével.

     

    Termékprioritás mód

    Termékvideót rögzít, vagy kicsomagolja? Ha a Termékprioritás mód engedélyezve van, a fókusz természetesen az Ön arcáról az Ön előtt álló témára vált át – olyan, mintha egy beépített asszisztens lenne.

     

    6,2K/30p 4:2:2 10 bites belső felvétel

    Az X-S20 fejlett videoteljesítménnyel rendelkezik egy kompakt, könnyű vázban, amely lehetővé teszi, hogy lenyűgöző filmeket készítsen akár 6,2K belső térben 30P felbontásban, 4:2:2 arányú 10 bites színben. Ezt kombinálja 4K/60P videóval és 1080/240P nagysebességű videóval; most te vagy az igazgató.

     

    WEBCAM támogatása

    Az X-S20 webkameraként való használata nem is lehetne sokkal egyszerűbb. Egyszerűen csatlakoztassa az X-S20-at egy számítógéphez egy USB Type-C kábellel, és már kész is! Ezenkívül vezérelheti a fényképezési beállításokat, például a rekesznyílást vagy a filmszimulációt.

     

    RAW kimenet HDMI-n keresztül

    Fényképezzen profiként, ha az X-S20-at egy ATOMOS HDMI-monitor-rögzítővel kombinálja, hogy a RAW videó kimenetet 12 bites Apple ProRes RAW formátumban rögzítse akár 6,2K, 29,97 fps felbontásban. A Blackmagic Design Video Assist 12G-vel kombinálva a kamera RAW videokimenete Blackmagic RAW formátumban rögzíthető akár 6,2K, 29,97 fps felbontásban.

     

    "FAN-001" hűtőventilátor

    Az X-S20 támogatja a FAN-001 hűtőventilátort, amely további kábelek nélkül felszerelhető a fényképezőgép hátuljára a folyamatos videórögzítési idő meghosszabbítása érdekében. Nem kell szünetet tartania, amikor éppen a legfrissebb videód készítése közben tartasz.

     

    φ3,5 mm-es mikrofon- és fejhallgató-csatlakozók

    Ne hanyagolja el hangját; Az X-S20 dupla 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik, így hangot rögzíthet külső mikrofonnal és monitorral fejhallgatóval. Kompakt és könnyű váza ellenére az X-S20 külső eszközökkel kiválóan bővíthető, hogy kiemelje alkotásait.

    Teljes gyártói műszaki specifikáció

     

    Fujifilm Fujinon XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZ objektív

     

    A "FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ objektív"a gyakran használt 23 mm - 69 mm közötti fókusztávolságot fedi át, amely 35 mm-es formátummal ekvivalens, ráadásul ez a legkisebb és a legkönnyebb cserélhető zoom objektív, amely kompatibilis az "X szériával. Kombinálja az objektívet egy kompakt Fujifilm tükörnélküli digitalis fényképezőgéppel és máris élvezheti a kiváló hordozhatóságot és a kényelmes képkészítést.

     
    Időzített képkészítés esetén az objektív minden egyes kép elkészítése után összecsukódik és visszatér az eredeti széles látószögű pozícióba. Ez azt jelenti, hogy az időzített képkészítés kiz

    árólag a 15 mm nagylátószögben használható (ez nem vonatkozik a FUJIFILM X-A5 termékre).
     


    Tulajdonságok - A legkisebb és a legkönnyebb (135g) zoom objektívek

     

    • A legkisebb és a legkönyebb cserélhető zoom objektív az "X széria" tükör nélküli digitális fényképezőgép sorozathoz
      A 9 csoportba rendezett 10 lencse, ideértve a három aszférikus lencsét és a két ED lencsét, tökéletes felbontást biztosít valamennyi zoom pozíció esetén, és mindössze 44,2 mm* hosszú és 135g súlyú.
       
    • Biztosítja a gyakran használt fókusztávolságokat
      Az új lencse lefedi a 23 mm és 69 mm közötti gyakran használt fókusztávolságot (35 mm-es formátummal ekvivalens), melynek köszönhetően tökéletes tájképek és portrék készítéséhez. Mivel a nagylátószügő tartomány vége 23mm-es egyenértéknek felel meg a lencse tökéletes embereket vagy hátteret tartalmazó önarképek készítéséhez a 180°-ban dönthető LCD képernyővel, rendelkező fényképezőgép alkalmazása esetén, mint pl. a FUJIFILM X-A5.
       
    • Elektromos zoom és kényelmes üzemeltetés
      A kicsi összecsukható objektív az elektromos zoom megjelenésének köszönhetően jött létre. Bekapcsolt állapotban az objektív automatikusan kinyílik, fényképezésre készen. 
      A zoom gyűrű elforgatásával két különböző zoom sebesség választható. Az objektív azonos sebességgel vált pozíciót, így sima zoomolási mozgást kínál videofelvétel készítésénél.
       
    • Optikai Képstabilizátor
      Az elektromos zoom 3,0-lépéses optikai képstabilizátor technológia kompatibilis a CIPA iránymutatásokkal, segítve a fényképészeket gyenge fényviszonyok mellett is.
       
    • Gyors és halk autofókusz
      A belső fókuszáló AF rendszer léptetőmotor segítségével hajtja meg a könnyű fókuszáló elemeket, gyors és halk fókuszálási teljesítmény biztosítva.
  • Garancia:3 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:5 tengelyes képstabilizátor; akku kapacitás: 500 kép; arcfelismerés; auto/motor/repülőgép felismerés; Beépített stereo mikrofon ; elektronikus zár; HDMI kimenet; időjárásálló váz; mechanikus redőnyzár; Sorozat jellemzői 15 kép/mp sebesség redőnyzárral, max. 40 kép/mp elektronikus zárral, képkivágás nélkül RAW formátumban is; szemfelismerő AF; szenzor stabilizátor; Wi-Fi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800 1/3 Fé lépésekben; auto
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; lassú szinkron
    Külső vakupapucs:van
    Autófókusz:Egyszeri AF / Folyamatos AF / MF; Intelligens hibrid AF (TTL kontraszt AF / TTL fázisérzékelő AF)
    Kereső:0,39; betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
    Fehéregyensúly:2500 és 10 000 K közötti; Előre beállított: Nappali fény, Árnyék, Fénycső (nappali fény), Fénycső (meleg fehér), Fénycső (hideg fehér), Izzólámpa, Víz alatti
    Szenzor típusa:X-Trans 4 BSI-CMOS
    Zársebesség-tartomány:P mód: 30 mp. 1/4000 mp-ig. A mód: 30 mp. 1/4000 mp-ig. S/M mód: 15 perc. 1/4000 mp-ig. Izzó: akár 60 perc.
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD-kártya (-2GB) / SDHC-kártya (-32GB) / SDXC-kártya (-2TB) / UHS-I / UHS-II / V90-es videósebesség osztály
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:USB Type-C ; van
  • Fujifilm X-S20 digitális fényképezőgép váz

    Fujinon XC 15-45 objektív

    FUJIFILM NP-W235 lítium-ion akkumulátor (7,2 V, 2200 mAh)

    Használati úmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS