Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz

359 900 Ft
Fujifilm

-negyedik generációs X-Trans CMOS szenzor
-képérzékelő: 26,1 Mpixel
-beépített, felpattanó vaku
-akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás

 • FUJIFILM vállalat (Elnök: Kenji Sukeno) örömmel jelenti be a FUJIFILM X-S10 bevezetését, amely a legújabb kompakt és könnyű tagja a FUJIFILM X Széria tükörnélküli cserélhető objektíves fényképezőgépeinek. Az egyedülálló képminőséget biztosító fényképezőgép November közepétől lesz kapható külünféle objektívekkel, szettesítve is.

  Olyan főbb funkciókkal rendelkezik, mint a 26,1MP X-TransTM CMOS 4 szenzor, a nagy sebességű X-Procceszor 4 képfeldolgozó motor és a vázon belüli képstabilizátor (IBIS), az X-S10 maximális teljesményt kínál egy kompakt testben.

  Az X-S10 tökéletesen megfelel mindazoknak, akiknek könnyű képalkotási megoldásra van szükségük, professzionális funkciókkal a fotózáshoz és a videózáshoz egyaránt. Az AUTO/SP mód autómatikusan módosítja a kamera beállításait, szükséges finomhangolás nélkül, hogy a lehető legtökéletesebb képeket készítse el. A fejlett videó képességek képesek éles 4K / 30P 4: 2: 2 10 bites vagy nagy sebességű full-HD videó készítésére 240 kép / mp sebességgel. A változtatható szögű LCD akár 180 fokban előre is dönthető. A kamera mindenki számára biztosít szerethető funkciókat a fotósoktól és vloggeregtől kezdve egészen a hobbistákig!

   

  A termék főbb jellemzői


  Az újonnan kifejlesztett kisebb IBIS a kompakt vázhoz

  A vázon belüli képstablizátor (IBIS) szerkezete körübelül 30%-al lett kisebb térfogatban és tömegben, mint az előző modell.* A mindössze 450 grammos súlya és kis mérete ellenére az X-S10 akár 6,0 fényértékes*, öttengelyes képstabilizációt biztosít. Ez egyben az első középkategóriás X Szériás kamera, amely mozgásérzékelő visszatartó mechanizmust használ, ami egy mechanikus lengéscsillapító, amely megvédi a redőnyből érkező esetlegesen fellépő enyhe rezgésektől, ezzel is további stabilitásszintet biztosítva a kép tisztasága és felbontása érdekében.
  A kézi stabilitás további elősegítése érdekében az X-S10 nagy, ergonomikus magnéziumötvözetből készült markolattal rendelkezik, amely megkönnyíti a kamera stabilan tartását, ha nagyobb objektívekkel használja. A kialakítás magnéziumötvözetből készült elülső és felső lemezt használ, hogy a test merev és robusztus maradjon.

  * A “FUJIFILM X-T4” tükör nélküli digitalis fényképezőgépben használt IBIS funkciójával összehasonlítva
  *6,0 fényértékes képstabilizálás a 30 cserélhető objektívből 20 esetében (XF / XC objektívek) jelenleg elérhető

   

  Legendás filmszimulációk és frissített AUTO funkciók a kiemelkedő képminőség érdekében

  A FUJIFILM filmszimulációs módok arért kelrültek kifejlesztésre, hogy megünnepeljük az analóg filmek történelmét digitalizálva az iparág legismertebb analóg filmjeit. Az X-S10 18 exkluzív filmszimulációs móddal rendelkezik, köztük az ETERNA Bleach Bypass funkcióval, amely gyönyörű, telítetlen, nagy kontrasztú képi világot hoz létre.

  Az X-S10 egy frissített [AUTO SP (Jelenethelyzet)] módot kínál, amely automatikusan állítja a fényképezőgép beállításait a tökéletes kép elérése érdekében anélkül, hogy további finomhangolásokat kellene végeznünk a beállításokban. A tájak letisztult és élénk színekkel történő fényképezése, a gyönyörű bőrtónusú portrék, vagy minden tekintetben jól exponált képek készítése már a fotográfiai tudás szintjétől függetlenül is lehetséges.

   

  Megbízható AF és nagy sebességű sorozatfelvételi mód a fontos pillanatokban

  Az X-S10 nagysebességű AF és AF-követési teljesítményének, az X-TransTM CMOS 4 érzékelő 2,16 millió fázisérzékelő képpontjának és az X-Processor 4 számítási teljesítményének kombinációja gyors és pontos autofókusz eredményt kínál, és akár 0,02 másodperc alatt éri el a fókuszt bizonyos esetekben akár -7,0 EV* mellett is.
  Az X-S10 nagy pontosságú követő AF-el van felszerelve a mozgó témák követésére, valamint Arc / Szemfelismerő AF funkcióval a személy arcának és szemének követésére.
  Sötétedés nélküli nagysebességű sorozatfelvétel * 8 kép / mp a mechanikus zár esetén és 30 kép / mp az elektronikus zár esetén

  *Ha az XF50mm F/1.0 van felszerelve a vázra.
  *Nagy sebességű sorozatfelvétel sötétedés nélkül, amelyben a kereső sötétedik felvételkészítés közben, ezért a felhasználó elvesztette a témát; Ez csak az elektronikus zár használatakor érhető el.

   

  Változtatható szögű LCD kijelző és kereső amely 3 boost módot támogat

  Az X-S10 rendelkezik egy változtatható szögű LCD-monitorral, amely akár 180 fokban is elfordítható, így nemcsak szelfik, hanem állóképek és videók készítésére is alkalmas különféle kameraállásokból.
  A kijelző élő nézet funkciójának három elérhető Boost módja van*, úgy, mint a gyenge megvilágítás prioritás, a felbontás prioritás és a képfrissítési prioritás.

   

  Kiterjedt videófelvételi funkciók

  Az X-S10 4K videót állít elő a 6K-nak megfelelő adatmennyiségből, hogy a felvételek nagy felbontásúak legyenek, alacsony zajszint mellett. Támogatja a 4K / 30p 4: 2: 0: 8 bites videók rögzítését a kamerába helyezett SD kamerára, valamint a 4K / 30p 4: 2: 2: 10 bites videó kimenetet a HDMI porton keresztül.
  A kamera nagy sebességű full-HD felvételre is képes 240p-vel, és akár 10-szeres lassítású felvételt készíthet egy gyorsan mozgó témáról.
  Az X-S10 IBIS-én kívül egy digitalis képstabilizáció is dolgozik a vázban, amely erősen korrigálja fényképezőgép esetleges remegéseit, ha például kamerával a kézben sétálva készít felvételeket. Az IS Mode Boost funkció megléte gyakorlatilag teljesen kiküszöböli a kézben tartátsból adódó remegést.
  Az X-S10 tetején elérhető dedikált filmrögzítő gomb lehetővé teszi a videófelvétel automatikus elindítását állókép készítése közben is. Az expozíció és fókusz beállítások automatikusan rögzítődnek AUTÓ módban.*

  * Az AF mód folyamatos AF-re vált.

   

  A Fujifilm X-S10 főbb műszaki adatai:

  -Képérzékelő: 26,1 Mpixel, APS-C méretű X-Trans 4 BSI-CMOS

  -akár 6 Fé hatékonyságú szenzorstabilizálás

  -Érzékenység: ISO160-12800 1/3 Fé lépésekben, kiterjeszthető ISO80-ig 1/3 Fé-enként, valamint ISO25600 és ISO51200 értékekre is

  -425 pontos hibrid automatikus élességállítás, arcfelismerés, -7 Fé érzékenység

  -beépített, felpattanó vaku

  -rekesz- és zársebesség előválasztás, teljes kézi üzemmód

  -2,63 millió képpontos OLED elektronikus kereső, 0,62×-es nagyítás 

  -1/4000 mp zársebesség mechanikus zárral, 1/32000 mp zársebesség elektronikus zárral

  -max. 15 kép/mp sorozat sebesség teljes felbontásban 1,25×-es kivágással és elektronikus zárral akár 30 kép/mp

  -tömörítetlen és veszteségmentesen tömörített RAW formátum támogatása

  -LCD: 3″, kihajtható és elforgatható 1,04 millió képpont

  -DCI 4k (4096×2160) és Ultra HD (3840×2160) videórögzítés (23,98; 24; 25; 30 kép/mp), 200 Mbps sávszélesség

  -Full HD felbontásban 100, 120, 200 és 240 kép/mp képfrissítés

  -F-log

  -szimpla SD/SDHC/SDXC kártyahely, UHS-I támogatás

  -HDMI kimenet

  -USB 3.1 Type-C csatlakozó, micro HDMI és mikrofon aljzatok

  -beépített Wi-Fi és Bluetooth adapterek

  -új NP-W235 Li-ion akkumulátor

  -súly: Kb. 465g (akkumulátorral és SD memóriakártyával együtt); kb. 415 g (az akkumulátor és az SD memóriakártya nélkül)

  -Mérete: 126,0 mm × 85,1 mm × 65,4 mm (minimális mélység 32,9 mm)

   

  Műszaki adatlap (gyártói oldal, angol nyelvű)

 • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:arcfelismerés; Full HD; HDMI kimenet; kihajtható kijelző; Wi-Fi; X-bajonett
  LCD:3,0"
  Pixelszám:26 megapixel
  Iso értékek:160-12800; kiterjeszthető ISO80-ra és 51600-ra
  Beépített vaku:van
  Vaku opciók:felpattintható vaku
  Autófókusz:425 pontos
  Fehéregyensúly:7 előre beállított; auto; kézi színhőmérséklet állítás
  Szenzor típusa:BSI-CMOS; X-Trans CMOS IV
  Zársebesség-tartomány:1/32000 másodperc elektronikus zárral
  Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; multi; szpot
  Zársebesség-előválasztás:van
  Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
 • Fujifilm X-S10 digitális fényképezőgép váz

  NP-W235 Li-ion akkumulátor

  Használati útmutató
  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS