Fujifilm X-H2S digitális fényképezőgép váz - Tennofoto.hu

Fujifilm X-H2S digitális fényképezőgép váz

1 055 000 Ft
Fujifilm

- 26 millió pixel felbontás
- X-processor 5, X-Trans CMOS 5 HS szenzor
- Nagy sebességű sorozatfelvétel akár 40 képkocka/másodperc sebességgel
- Továbbfejlesztett autofókusz a jobb témakövetés érdekében szinte bármilyen fényviszonyok között
- Akár hét fényértékes vázon belüli képstabilizálás
- Strapabíró, időjárásálló test a minden körülmények között történő használathoz
- 5,76 millió képpontos, nagy felbontású elektronikus kereső

  • Fujifilm X-H2S digitális fényképezőgép váz

     

    A Fujifilm X széria történetének legkiemelkedőbb teljesítményével büszkélkedhet a Fujifilm mérnökei által tervezett és fejlesztett X-TransTM CMOS 5 HS érzékelő és X-Processzor 5. A kiváló videós tulajdonságokkal bíró X-H2S teljes mértékben kihasználja az ötödik generációs eszközök képességeit, hogy jelentős teljesítménynövekedést érjen el. A sorozatfelvételi képesség jelentős növelése: A fényképezőgép akár 40 képkocka/másodpercnél is képes AF/ AE-követést alkalmazni az blackout nélküli sorozatfelvételek során, és akár több mint 1000 képkockát képes folyamatosan felvenni.  

     A mesterséges intelligenciára épülő témafelismerést továbbfejlesztették, így már autókat, motorokat és repülőgépeket is biztonsággal felismer, nem csupán állatokra és emberekre tudunk gyorsan és pontosan fókuszálni, 

    Az X-H2S támogatja az Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422 és ProRes 422 LT formátumokat. ProRes 422 Proxy is elérhető ProRes felvételek rögzítésekor, ami segíthet az utómunkafolyamatok optimalizálásában.

    Ebben a gyártó által készített remek videóban számtalan hasznos infot hallhatunk és láthatunk arról, milyen eszközökkel és módszerekkel készítették el a Fujifilm X-H2s kamerát. (Info: jobb sarokban lent  található beállítások menüben az angol felirat automatikusan lefordítható magyarra!)

     

    Nagy sebességű sorozatfelvétel akár 40 képkocka/másodperc sebességgel

    Az X-Trans CMOS 5 HS akár 40 képkocka/másodperc sebességű, elsötétedésmentes sorozatfelvételek készítésére is képes. Sorozatfelvételi módban az érzékelő fázisérzékelő pixelei a képmegjelenítéstől függetlenül vezérelhetőek. Ez megháromszorozza a lehetséges számítások számát, ami lehetővé teszi, hogy az egyes képkockák között hihetetlenül nagy sebességgel, pontosan és precízen lehessen fókuszálni.

     

    Nagy sebességű sorozatfelvétel akár 30 kép/másodperc sebességgel több mint 1000 képhez

    A megnövelt memóriakapacitás drámaian megnöveli a fényképezőgép megállás nélküli sorozatfelvételi képességét. Érd el az akár 40 kép/másodperc sebességet, készíts több mint 1000 képkockát folyamatosan 30 kép/másodperc sebességgel JPEG-ben, vagy írj RAW-képeket 20 kép/másodperc* sebességgel, ha az X-H2S elektronikus zárat használ.

    *Hűvös indítás – a mérés előtt nem használt kamera.

     

    Továbbfejlesztett autofókusz a jobb témakövetés érdekében szinte bármilyen fényviszonyok között

    Az X-Trans CMOS 5 HS és az X-Processor 5 mellett, a továbbfejlesztett AF-előrejelző algoritmus jelentősen javítja a téma követését és az autofókusz pontosságát mozgó tárgyaknál, különösen zóna AF és alacsony kontrasztú körülmények között.

     

    Témafelismerő autofókusz

    Az X-Processzor 5 a Deep Learning technológián alapuló témafelismerő AF funkcióval rendelkezik, amely automatikusan felismeri és követi a témák szélesebb körét, beleértve az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket és vonatokat, valamint az emberi arcokat és szemeket, így a fotósok a kompozícióra és a kreativitásra koncentrálhatnak, bízva abban, hogy az X-H2S pontosan követi a fókuszt. 

     

    A HEIF képformátum támogatása

    A HEIF képformátum 10 bites képminőséget biztosít a szabványos JPEG fájloknál akár 30%-kal kisebb fájlokban, tovább öregbítve a Fujifilm hírnevét, amely a kiváló minőségű képek közvetlenül a fényképezőgépből történő kiadásáról szól.

     

    4K/120P nagysebességű videofelvétel

    Az X-H2S támogatja a 4K/120P nagysebességű videókat is. Mostantól a gyorsan mozgó témák hihetetlen részletességgel rögzíthetők a kiváló minőségű, lassított felvételekhez.

     

    Akár 240 percnyi folyamatos felvétel

    A kamera új hőelvezető szerkezettel rendelkezik, amely akár 240 percnyi 4K/60P videofelvételi időre növeli a rögzítési időt. *

    *Videófelvétel készítése 25 ℃-nál, hidegebb indításból, az automatikus kikapcsolási hőmérséklet “Magas” értéken, 100Mbps bitrátával, függőleges VG-XH akkumulátoros markolattal és három akkumulátorral. A felvétel időtartama az akkumulátor hátralévő töltöttségétől és a használt memóriakártya típusától és kapacitásától függ. Ha a főegység felmelegszik, a filmezés automatikusan befejeződhet.

     

    Opcionális hűtőventilátor kiegészítő

    Csatlakoztatsd az opcionális hűtőventilátort (FAN-001) az X-H2S-hez, hogy megnöveld a videofelvételi teljesítményt magas hőmérsékleten.

     

    Akár hét fényértékes vázon belüli képstabilizálás

    A teljesen új, 5 tengelyes, vázon belüli képstabilizáló rendszer, amelyet az X-Processor 5 és az érzékelő vezérlő funkció tesz lehetővé, akár hét fényértékű kompenzációt biztosít. Ez az erőteljes funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan körülmények között is meg tudják tartani a gépet kézből, amelyek korábban támasztást igényeltek volna, például sportolás vagy gyenge fényviszonyok között.

     

    5,76 millió képpontos, nagy felbontású elektronikus kereső

    A nagy felbontású elektronikus kereső 0,8-szoros nagyítással rendelkezik, és 5,76 millió képpontot használ a hihetetlen részletesség érdekében. A képfrissítési sebesség kb. 120 kép/mp-es, amely csökkenti a kép elmosódását és torzulását, amelyet jellemzően a keresőn keresztüli, extrém szögekből történő megtekintés okoz, így könnyebben és pontosabban követheti a mozgó témákat.

     

    Strapabíró, időjárásálló test a minden körülmények között történő használathoz

    A magas szintű por- és nedvességállóságot biztosító 79 időjárásálló ponttal az X-H2S úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi professzionális használat viszontagságainak, és akár -10°C (14°F) hőmérsékleten is normálisan működjön.

     

    Teljes gyártói műszaki specifikáció

  • Garancia:3 év
    Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:100%-os lefedettségű EVF kereső; akku kapacitás: 500 kép; arcfelismerés; auto/motor/repülőgép felismerés; Beépített stereo mikrofon ; elektronikus zár; HDMI kimenet; időjárásálló váz; kihajtható kijelző; mechanikus redőnyzár; Sorozat jellemzői 15 kép/mp sebesség redőnyzárral, max. 40 kép/mp elektronikus zárral, képkivágás nélkül RAW formátumban is; szenzor stabilizátor; Wi-Fi
    LCD:3,0"
    Pixelszám:26 megapixel
    Iso értékek:160-12800 1/3 Fé lépésekben; auto; kiterjeszthető ISO80, ISO100, ISO125, ISO25600, ISO51200-ra
    Vaku opciók:automata; derítés; hosszú záridős szinkron; vörösszem-hatás csökkentő; vörösszem-hatás csökkentő hosszú záridővel
    Autófókusz:Intelligens hibrid AF (TTL kontraszt AF / TTL fázisérzékelő AF)
    Kereső:5 760 000 szubpixel; betekintés érzékelés; dioptria korrekció; EVF; OLED
    Fehéregyensúly:2500 és 10 000 K közötti; Előre beállított: Nappali fény, Árnyék, Fénycső (nappali fény), Fénycső (meleg fehér), Fénycső (hideg fehér), Izzólámpa, Víz alatti
    Szenzor típusa:X-Trans CMOS 5 HS
    Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:256 zónás; középre súlyozott; mátrix; szpot
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC; UHS-I támogatás; UHS-II támogatás
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
  • Fujifilm X-H2S digitális fényképezőgép váz

    FUJIFILM NP-W235 lítium-ion akkumulátor (7,2 V, 2200 mAh)
    AC-5VJ AC hálózati adapter
    Csatlakozó adapter
    USB kábel
    Vállszíj
    FUJIFILM Body Cap FUJIFILM X-Mount fényképezőgépekhez

    Használati úmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS