Fujifilm X-H2 digitális fényképezőgép + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel - Tennofoto.hu

Fujifilm X-H2 digitális fényképezőgép + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel

1 055 000 Ft
Fujifilm

- 40 MP APS-C X-Trans5 BSI érzékelő
- 7-Stop In-Body képstabilizátor
- 8K 30p, 4K 60p, FHD 240p 10 bites videó
- 5,76 m-es OLED elektronikus kereső
- 160 MP Pixel Shift Multi-Shot
- 20 fps E-Shutter, 15 fps Mech. Redőny
- CFexpress Type B és SD UHS-II kártyanyílások
- RAW kimenet HDMI-n keresztül
- Intelligens hibrid autofókusz

 • Fujifilm X-H2 digitális fényképezőgép + XF 16-80mm F4 R OIS WR objektívvel

  Az APS-C képalkotás határait feszegető FUJIFILM X-H2 egy nagy felbontású, tükör nélküli crop sensor kamera. A digitális kamerák között úttörő 40 MP-es BSI érzékelővel rendelkezik és kiemelkedő, csúcstechnológiát jelentő funkciók arzenáljával büszkélkedhet egy kicsi és tartós X-sorozatú házba öszzeépítve. Ez az X-System termékcsalád csúcsán álló, nagy teljesítményű kamera a GFX rendszer digitális rögzítési technológiájának számos vívmányát örökölte, hogy olyan képminőséget, részletgazdagságot és színvisszaadást biztosítson, amelyet crop-sensor kamerákban még soha nem láthattunk. Eközben megőrzi jellegzetes kompakt formáját és karcsú kialakítását, amely az X-System világszerte hűséges követőivé vált.

   

  Élet a részletekben

  Az ötödik generációs képalkotó technológia nagy
  felbontást és sebességet biztosít az X sorozat következő evolúciójában.

  Az új, 40,2 megapixeles érzékelővel felszerelt X-H2 páratlan képminőséget kínál állóképek és videók esetén egyaránt,
  a kreatív lehetőségek világát nyitja meg, messze túlmutatva azon, amit bármely korábbi
  APS-C formátumú fényképezőgép valaha is tett.


  [X-TRANS CMOS 5 HS]
  [X-TRANS CMOS 5 HS]

  BSI nagy felbontású 40MP érzékelő

  A pixelek száma körülbelül másfélszeresére nőtt az előző modellhez képest, így a nagy felbontású érzékelők a 40,2 megapixeles állóképek mellett 8K videoképek rögzítésére is képesek.

   

  Alacsony fényerő - Jel/zaj szint

  A nagy felbontású 40,2 megapixeles X-Trans CMOS 5 HR érzékelő továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmussal rendelkezik, amely a felbontást a jel-zaj arány romlása nélkül növeli, így elképesztő képminőséget biztosít.

   

  Túl az emberi szemen - Makró

  Az APS-C érzékelő nagy maximális nagyítási arányával párosulva a 40,2 megapixeles makrófelvételek lenyűgöző tisztasággal rögzítik a részleteket, beleértve a szabad szemmel nem észlelhető részleteket is.

   

  ISO125

  Az X-Trans CMOS 5 HR továbbfejlesztett pixelszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fény hatékonyabb befogadását. Az ISO 125 – korábban kiterjesztett érzékenység – mostantól standard érzékenységként érhető el.

   

  Kibővített kreatív lehetőségek1/180,000mpzársebességgel

  Az X-H2 maximális elektronikus zársebessége 1/180 000 mp, ami körülbelül 2,5 fényértéknyi sebesség növekedést jelent a többi X szériás fényképezőgéphez képest. Használd széles rekesznyílással rendkívül fényes környezetben, hogy még több kreatív lehetőséged legyen, vagy állítsd meg az akciót a tökéletes milliszekundumban.

   

  A részletek világa160MP Pixel Shift - MULTI SHOT

  Az X-H2 az első olyan X szériás fényképezőgép, amely a Pixel Shift Multi Shot funkcióval rendelkezik, a Pixel Shift Combiner szoftver segítségével egyetlen, ultra-nagy felbontású 160MP-es képet készíthetsz az exponálógomb egyetlen érintésével.

  A vázon belüli képstabilizáló rendszer segítségével az X-H2 minden egyes képkocka között fél képponttal eltolja az érzékelőt, és pontosan 20 képkockát készít, hogy minden piros, zöld és kék képpont azonos információval rendelkezzen. Az eredmény egy olyan végleges kép, amelyen gyakorlatilag nem látszanak hamis színek.

   

  Támogatja a HEIF képformátumot

  Az X-H2 támogatja a HEIF képformátumot, amely 10 bites képminőséget biztosít a szabványos JPEG-képeknél akár 30%-kal kisebb fájlokban. Az X-széria esetében hivatalosan is megkezdődött a következő fejezet az egyenesen a fényképezőgépből származó kiváló minőségű eredmények elérésében.

   

  8K / 30P4:2:2 10 bites belső rögzítés

  A 40,2 megapixeles nagy felbontású állóképek készítése mellett az X-H2 kivételes 8K/30P videót is képes rögzíteni 4:2:2 10 bites színben, amely belsőleg SD vagy Cfexpress B típusú memóriakártyára rögzíthető.

   

  Apple ProRes támogatás

  Az X-H2 támogatja az Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422 és ProRes 422 LT formátumokat. ProRes 422 Proxy is elérhető ProRes* felvételek rögzítésekor, megkönnyítve a 8K videók szerkesztését és az utómunkafolyamatok egyszerűsítését.

  *Proxy nem áll rendelkezésre 8K/30P és 8K/25P felvétel esetén.

   

  8K túlmintavételezés 4K HQ Mód

  Az új 4K HQ mód 4K videót készít 8K túlmintavételezéssel, ami kiváló minőségű képet eredményez, amely teljes mértékben kihasználja a fényképezőgép 40,2 megapixeles érzékelőjének előnyeit.

   

  Továbbfejlesztett videó - Felvételi idő

  Az X-H2 ugyanazt a hőelvezető szerkezetet használja, mint az X-H2S, és körülbelül 160 percig képes 8K/30P felvételt készíteni.

  *Hideg indításból, 25 ℃-on történő videofelvétel esetén, az automatikus kikapcsolási hőmérsékletet magasra állítva, H.265 4:2:0, 200 Mbps bitrátával és három elemmel csatlakoztatott akkumulátortartós VG-XH portrémarkolattal. A felvétel időtartama az akkumulátor hátralévő töltöttségétől, valamint a használt memóriakártya típusától és kapacitásától függ. Amikor a főegység felmelegszik, a filmezés automatikusan leállhat.

   

  Téma-felismerés - Autofókusz

  Az X-Processor 5 a Deep Learning technológián alapuló témafelismerő AF funkcióval rendelkezik, amely automatikusan felismeri és követi a témák széles körét, beleértve az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket és vonatokat, valamint az emberi arcokat és szemeket. A képkészítők a kompozícióra és a kreativitásra koncentrálhatnak, bízva abban, hogy az X-H2 pontosan követi a fókuszt,

  Az X-H2 nagyobb pixelszámának köszönhetően nő a fázisérzékelő pixelek száma, ami javítja az AF-S fókuszálási pontosságát olyan témáknál, mint a tájképek és portrék. A fényképezőgép az X-H2S számára újonnan kifejlesztett, továbbfejlesztett AF-előrejelző algoritmust is tartalmaz, amely stabil fókuszálást tesz lehetővé AF-C használatakor is. Az X-H2S kiemelkedik a mozgó tárgyak követésében, kihasználva a rétegelt érzékelő teljesítményét, míg az X-H2 a statikus tárgyak pontos élességállítása terén jeleskedik.

   

  Digitális Zoom

   Az X-H2 digitális zoom funkcióval* rendelkezik, amely a fényképezőgép 40,2 megapixeles érzékelőjét használja, hogy akár kétszeres digitális zoomot biztosítson, a felbontás legkisebb mértékű csökkenése nélkül, 4K felbontású videofelvételek készítésekor, még a fényképezőgéphez csatlakoztatott fix objektív használata esetén is. Használd az XF18-120mmF4 LM PZ WR objektívvel, hogy kétszer nagyobb hatótávolságot érj el, és zökkenőmentesen válts át a digitális zoom funkcióra, amikor az objektív eléri a maximális gyújtótávolságát.

  • *Három üzemmódban érhető el: 4K HQ, 4K DCI HQ és FHD.

   

  Akár hét fényértékes vázon belüli képstabilizáció

  Az 5 tengelyes, vázon belüli képstabilizáló rendszer akár hét fokozatú kompenzációt kínál. Ez a nagy teljesítményű funkció, amelyet az X-Processor 5 és az érzékelő vezérlő funkció tesz lehetővé, szabadságot ad a kézből történő rögzítéshez olyan körülmények között is, amelyek korábban állványt igényeltek volna. Ezenkívül a vázon belüli képstabilizáló funkció lehetővé teszi a képérzékelő pontos eltolását a fényképezőgép Pixel Shift Multi Shot funkciójához.

   

  Nagy felbontású elektronikus kereső

  A nagy felbontású elektronikus kereső 0,8-szoros nagyítással rendelkezik, és 5,76 millió képpontot használ a hihetetlen részletesség érdekében. A képfrissítési sebesség kb. 120fps, amely kép elmosódásának és torzításának elnyomása révén megkönnyíti a keresőbe tekintést, még extrém szögben is.

   

  Strapabíró időjárásálló váz

  Az X-H2 79 ponton rendelkezik időjárásálló szigeteléssel a magas szintű por- és nedvesség elleni védelem érdekében. A készülék ellenáll a mindennapi professzionális használatnak is, és akár -10 °C-os (14 °F) hőmérsékleten is működik. A felső panel LCD-képernyője, az állítható AF-ON gomb érzékenysége, az 1,62 millió képpontos, változtatható szögű LCD-monitor és a független filmfelvételi gomb mind intuitív, kényelmes kezelhetőséget biztosít.

   

  Remote Rec funkció

  Akár négy X-H2S*1/X-H2 kamera is csatlakoztatható és működtethető egyidejűleg vezetékes/vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül az opcionális FT-XH fájlküldő markolattal. Ez a következő műveleteket teszi lehetővé egy böngészőből:

  – Kamera beállítások ellenőrzése és módosítása az egyes kamerák esetében
  – Az összes kamera videofelvételének indítása/leállítása
  – A kamera beállításainak mentése, betöltése és másolása*2.

  • *A legújabb firmware-frissítés szükséges az X-H2S-hez.
  • *A fényképezőgép beállításai számítógépre vagy táblagépre menthetők és onnan tölthetők be

   

  Frissített markolat

  Az X-H2 továbbfejleszti az X-H1 kedvelt markolatát, hogy még biztosabb legyen a fogás. Ez különösen akkor hasznos, ha hosszabb vagy nagy rekesznyílású objektíveket használ.

   
  Feather-Touch zárkioldás

  Az exponálógomb érzékenységét továbbfejlesztettük, hogy természetes érzetet biztosítson, így a zárat pontosan a megfelelő pillanatban lehet kioldani.

   
  Támogatja a CFexpress™ Type B kártyákat

  Az X-H2 két kártyafoglalatot tartalmaz – egy CFexpress™ Type B és egy UHS-II SD kártyafoglalatot Az X-H2 hihetetlen videós teljesítményének maximális kihasználásához CFexpress™ Type B kártyákat szükséges használni.

   

  FUJIFILM XF16-80mm F4 R OIS WR objektív

  Kompakt zoom, állandó F4-es rekesszel és 6,0-os OIS-el
   

  FUJINON XF16-80mm F4 R Az OIS WR maximális rekeszértéke F4 egy 16-80 mm-es fókusztávolságon belül (ami 24-122 mm egyenértékű a 35 mm-es filmformátumban). Az objektív minimális felvételi távolsága a teljes zoomtartományban 35 cm, maximális felvételi nagyítása 0,25x. A kompakt és könnyű lencse mindössze 440 g súlyú, ami körülbelül 40% -kal könnyebb, a 35 mm-es formátumú rendszerek lencséinél. Az X-T3-hoz csatlakoztatva a kit mindössze 979 g, az X-T30-val kombinálva 823 g súlyú, ezért tökéletes utazási felszerelés. Ez az új, standard zoom objektív 6.0-os OIS funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy éjszakai jelenetet vagy beltéri helyiségekben is kényelmesen fényképezhet, és nem kell aggódnia a fényképezőgép bemozdulása miatt.

   

  Továbbfejlesztett képminőség

  A lencse 16 csoportból áll, 12 csoportban, köztük három aszférikus lencsetagból és egy ED aszférikus lencséből. Az aszférikus lencsetagokat nagy pontossággal szabályozzák, hogy csökkentsék a tér görbülését és a gömb alakú aberrációt. Az ED aszférikus lencse használata OIS objektívként elnyomja a képstabilizáció miatti aberrációs ingadozást, Ennek az objektívnek élességállításkor alacsony a látószög változtatása ezért filmfelvételhez kiváló.

   

  Kompakt, könnyű és elegáns kialakítás a kiváló működéshez

  A kompakt, 5x-es zoom objektív mindössze 440 g-os súlyú ezért könnyen hordozható, a teljes hossza a 88,9 mm-es kompakt méret, körülbelül 40% -kal könnyebb, mint egy teljes méretű, 5x-es zoom objektív. A külső fém borítás olyan stílusos megjelenést kínál, amely további minőséget és tartósságot biztosít. A zoom, az apertúra és a fókuszgyűrűk megfelelő nyomatékkal rendelkeznek a könnyed kezeléshez.

   

  Erőteljes OIS

  A legmagasabb OIS teljesítménye 6,0 CIPA-útmutatónak megfelelteteve. A fényképezőgép automatikusan észleli, ha állványra van rögzítve, vagy pásztázáskor, és ennek megfelelően állítja be.

   

  Gyors és csendes autófókusz

  Az objektív egy belső fókusz AF rendszert használ, amely kisebb és könnyebb fókuszáló elemeket hajt. A gyors és csendes autofókusz eléréséhez léptetőmotort használ, amely csendes működéséről és pontosságáról ismert.

   

  Továbbfejlesztett konstrukció

  Az objektívhordó 10 helyen zárt, ezért az objektív por és időjárásálló, és akár -10 ° C hőmérsékleten is működőképes. Időjárásálló tükör nélküli digitális fényképezőgépekhez,mint például az X-Pro2, X-T1, X- A T2, az X-T3 és az X-H1 könnyed fényképezést kínálva esős vagy poros környezetben is.

 • Kompatibilitás:Fujifilm X
  Típus:Alapzoom; Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Gyújtótávolság:16-80 mm
  Maximális rekesz:f/4
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:16 lencsetag / 12 csoport
  Látószög:83,2° - 20,1°
  Minimum fókusztávolság:0,35 m
  Nagyítás:0,25x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:72 mm
  Átmérő:78,3 mm
  Hosszúság:88,9 mm
  Tömeg:440 g
  LCD:3,0"; változtatható szögű érintőképernyő színes LCD-monitor
  Iso értékek:125-12 800 fotó kézi, automatikus módban (bővített: 80-51 200) 125-12 800 videó kézi, automatikus módban (bővített: 80-25 600)
  Képstabilizátor: Kompenzációs hatás 7,0 megállás; Képérzékelő eltolási mechanizmus 5 tengelyes kompenzációval
  Külső vakupapucs:van
  Autófókusz:425 pontos; fázisérzékelő AF ; Kontrasztérzékelő AF rendszer
  Makró:objektívtől függ
  Kereső:Beépített szemérzékelő; EVF: 0,5 hüvelykes OLED színes kereső, kb. 5,76 millió pont; Nagyítás: 0,80-szoros 50 mm-es objektívvel (35 mm-es egyenérték) a végtelenben, és a dioptria -1,0 m-1
  Fehéregyensúly:2500 és 10 000 K közötti; 4 előre beállított
  Szenzor típusa:23,5 mm x 15,6 mm (APS-C) X-Trans CMOS 5 HR elsődleges színszűrővel
  Zársebesség-tartomány: Elektronikus zár P mód: 1/180000mp-ig. A mód: 1/180000mp-ig. S/M mód: 15 perc és 1/180000mp között. Bulb: 1mp. Fix; Mechanikus zár P mód: 1/8000mp-ig. A mód: 1/8000mp-ig. S/M mód: 1/8000mp-ig. Bulb: legfeljebb 60 percig.
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:átlag; középre súlyozott; szpot; több zónás
  Memóriakártya foglalat:CFexpress Type B; SD/SDHC/SDXC (UHS-II) [maximum 1 TB]
  Burkolat anyaga:időjárásálló szigetelés
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W235 Li-ion
  USB:USB Type-C (USB3.2 Gen2x1); van
 • Fujifilm X-H2 digitális fényképezőgép

  XF 16-80mm F4 R OIS WR objektív

  USB kábel

  vállaszíj

  AC kábel

  AC adapter

  Használati útmutató

  Garancia

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS