Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép kit, XF 18-55mm F2,8-4 R objektívvel

329 990 Ft
Fujifilm

Kiemelkedő képminőség az X széria legnagyobb képfelbontásával, a nagy sebességű X-Processor Pro képfeldolgozó motor és a Fujifilm 80 éves tapasztalatán alapuló színvisszaadási technológiájának köszönhetően.


A KÉSZLET EREJÉIG!

 • Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép


  Minőség minden képen
  Forgassa el a tárcsát. Nézzen bele a keresőbe. Exponáljon lenyűgöző színekben. Ragadja meg a pillanatot ... A FUJIFILM X-T20 a legújabb technológiát kínálja egy gyönyörűen megtervezett kompakt és könnyű kameratestben, így a lehető legjobbat kapja, bármit is fényképez.

  Vezérlő és Auto mód
  Készítsen felvételeket pont úgy, ahogy látja őket tárcsa-alapú vezérléssel és a különböző expozíciós módokkal, vagy válassza a Speciális SR AUTO módot az intelligens, teljesen automatikus felvételekhez.

  Elektronikus képkereső és dönthető érintőképernyő

  0.62x nagyítással***és mindössze 0.005mp késleltetési idővel, a FUJIFILM X-T20 egy nagy és gyors keresővel rendelkezik. 3.0 hüvelykes 1.04M képpontos dönthető TFT színes LCD kijelzője egyaránt alkalmas a fej feletti és a talajhoz közeli képek készítéséhez. A Touch Shot funkció és a dönthető kijelző kombinálásával még kreatívabb képeket készíthet.

  Szenzor és processzor
  Kiemelkedő képminőség az X széria legnagyobb képfelbontásával, a nagy sebességű X-Processor Pro képfeldolgozó motor és a Fujifilm 80 éves tapasztalatán alapuló színvisszaadási technológiájának köszönhetően.

  Autofókusz
  A fókuszpontok száma drámaian bővült 49-ről 91-re (egészen 325 pontig). A képterületnek körülbelül 40%-a (a középső terület 49 fókuszpontot tartalmaz) fázisérzékelő AF pixelekkel fedett, hogy gyors és pontos fázis alapú AF területet alkossanak, ami különféle képjeleneteknél használható.

  Különböző funkciók
  Az X-T20 Full HD és 4K videó felvételre képes, és támogatja az X széria kedvelt Film Szimulációs módjait. A HDMI bemenetnek köszönhetően a felvett videót kitehetjük egy külső monitorra, a hangot pedig egy külső mikrofon segítségével importálhatjuk.

  X bajonettes objektívek
  Az X bajonettes objektívek kifejlesztésénél a legújabb digitális technikákat használták magas precizitású optikai tervezéssel, és a lehető legjobb képminőséget biztosítják. A jelenlegi kínálat az ultra nagy látószögű és a szuper telefotó objektívek között mozog, és magában foglal öt nagy fényerejű fix objektívet. Ezek az objektívek a legjobb képminőséget hozzák ki az X-T20 kamerából.

  Tulajdonságok


  Kontrol mód
  Fedezze fel kreativitását. Készítsen pont olyan felvételeket, ahogy látta őket a tárcsa-alapú vezérléssel és különböző expozíciós módokkal. A kompakt és könnyű váz használata, amely kényelmesen ül kezében, egyszerre szórakoztató és egyszerű. A FUJIFILM X-T20 teljes manuális működést kínál, a zársebesség, expozíció kompenzáció és az egyéb tárcsáknak köszönhetően melyek eggyé váltak az X szériával. A zársebesség tárcsán és az objektív blende gyűrűn beállíthatjuk az expozíciós módokat, beleértve a program, zársebesség előválasztás, blende előválasztás és a manuális módot, akkor is ha a fényképezőgép ki van kapcsolva.Az expozíció kompenzáló tárcsa egy új C pozícióval rendelkezik, amely lehetővé teszi az expozíció kompenzációt ±5 állásokig 1/3 lépésben. Az általános expozíció kompenzáció ±3 állásig 1/3 lépésben a felső lemez tárcsán érhető el. Az expozíció pontosan beállítható, miközben az effektet ellenőrizheti az EVF-n.

  Auto Mode
  Mutassa meg érzéseit. Továbbfejlesztett SR AUTO intelligens, teljesen automatikus felvételekhez. Állítsa be a felső lemezen lévő automatikus üzemmód kapcsolót az "AUTO" beállításra a továbfejlesztett SR AUTO mód kiválasztásához. Így a kamera automatikusan kiválasztja az 58 előre beállításból az optimális autófókusz és expozíció beállításokat, beleértve a "tájkép", "éjszakai tájkép", "vízpart", "napnyugta", "kék ég", "portré" és a "mozgó tárgy". Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja az exponáló gombot. Ez a mód tökéletes, ha nehéz kiválasztani a megfelelő expozíciós beállításokat, vagy ha egyszerűen csak gyorsan szeretne egy képet készíteni. Saját speciális beállítást is kiválaszthat.

  Elektronikus képkereső
  Nagy pontosságú, nagy nagyítású EVF. A FUJIFILM X-T20 egy2.36M képpontos organikus EL elektronikus keresővel rendelkezik. Négy dedikált lencsetagja a képterület 100%-ban tiszta, nagy felbontású képet kínál még erős kültéri fényeknél is. Az EVF lágy megjelenítése 54.54fps sebességének és 0.005mp késleltetési idejének köszönhető. Valós időben mutatja a Film szimulációs effekteket és az expozíciós beállításokat, így pontosan tudni fogja milyen lesz az elkészült kép. Az effektek megjelenítése ki-be kapcsolható; ha ki van kapcsolva láthatók a természetes tónusok, pont úgy mintha szabad szemmel néznénk.

  Az EVF fényereje a felvétel feltételeinek megfelelően automatikusan szabályozható, maximális kényelmet biztosítva. A keresőben megjelenő minden elem ki-és bekapcsolható, személyre szabott nézetet kínálva.

  Dönthető LCD és érintőképernyő
  1.04M képpontos dönthető LCD kijelző. FUJIFILM X-T20 kamera 3,0 hüvelykes 1.04M képpontos dönthető TFT színes LCD kijelzővel, 3: 2 képaránnyal. Az LCD-monitor képpontjainak száma megegyezik a kiemelt modellekével. Jó láthatóságot kínál még erős kültéri fényeknél is, így mind állóképek mind videók könnyedén készíthetők. A kijelző fel és lebillenthető, így akár fej felett, akár derékmagasságban, vagy magas / alacsony szögekből is fényképezhet. Minden felvételi információ megjelenik meg az LCD monitoron, ami kikapcsolható, ha a témára szeretne koncentrálni, ráadásul ha nem használja az LCD monitort lecsukható, így nem veszélyezteti a FUJIFILM X-T20 letisztult vonalait.

  Intuitív kezelés érintőképernyővel
  Felvételkészítésnél a FUJIFILM X-T20 érintőképernyője "Touch Focus", "Fókuszterület kiválasztás" és a "Touch Shot" módban használható. Lejátszáshoz az intuitív csúsztató mozgással a képernyőn, a felvétel gyors előre tekeréséhez, vagy dupla koppintással nagyítás és kicsinyítés.

  X-Trans™* CMOS III Szenzor kiemelkedő minőségű képekhez.
  FUJIFILM X-T20 kamera Fujifilm X-Trans CMOS III 24,3 megapixeles APS-C méretű érzékelővel, az XF objektívek nagy teljesítményével kombinálva, elismerten kiemelkedő képminőséget biztosít. Véletlenszerű pixel elrendezésének köszönhetően, az érzékelő optikai aluláteresztő szűrő használata nélkül csökkenti a moarét és a hamis színek megjelenését, lenyűgöző zajcsökkentéssel akár ISO 12800 értékig. A szenzor kiváló olvasási sebességet kínál, segítve a fényképezőgép reakcióját burst módban, nagy pontosságú AF követéssel, a nagy sebességű élőképpel és magas minőségű video teljesítménnyel.
  * X-Trans a FUJIFILM vállalat védjegye vagy regisztrált védjegye.

  X-Processor Pro továbbfejlesztett képfeldolgozással
  A FUJIFILM X-T20 X-Processor Pro képfeldolgozó motorjának feldolgozási sebesség nagyjából 4x gyorsabb, mint a korábbi modelleké. A megnövelt puffer memória növeli a teljesítményt, kihasználva az X-Trans CMOS érzékelő III legjavát. Az ACROS bekerült a népszerű Film Szimulációs módok közé, amelyek támogatják mind az állóképek, mind a 4K videofelvételek készítését. Az X-Pro processzor teljesítménye megnövekedett a rövidebb felvételi időközök, kioldási késleltetés és blackout idő tekintetében is, javítja az AF pontosságát és a sorozat felvétel képkockáinak számát a burst módban.

  Sokoldalú AF módok
  Válasszon a 91 vagy 325 fókuszpontból. A gyorsabb és pontosabb fázisérzékelő pixelek a keret 50% (oldaltól-oldalig) és 75% (fentről lefelé) lefedik. A fényképezőgép egypontos AF kínál egy kiválasztott fókuszponthoz, Zóna AF egy mozgó tárgy fényképezéséhez és Wide / AF módot. Ezek a módok Arc/ Szem felismerő AF-al és manuális fókusz móddal kombinálhatók, így számos lehetőség közül választhat.
   

  • AF-S + Single Point
  • AF-S + Zone
  • AF-S + Wide/Tracking
  • AF-C + Single Point
  • AF-C + Zone
  • AF-C + Wide/Tracking


  ​AF-C egyéni beállítások különböző típusú mozgásokhoz optimalizálva
  A FUJIFILM X-T20 AF-C elő beállításokkal rendelkezik különféle tárgyak könnyebb és a mozgó tárgyak pontosabb nyomon követéséhez. A fényképezőgép öt elő beállítást kínál optimalizált paraméterekkel, beleértve az akadályok figyelmen kívül hagyását és a gyorsuló / lassuló tárgyak követését.

  8.0fps sorozatfelvétel készítés és csökkentett blackout idő
  A FUJIFILM X-T20 a mechanikus zár használatánál 8.0fps sorozatfelvételi sebességgel büszkélkedhet és 5.0fps élő kép módban. Black out ideje jelentősen csökkent a korábbi modellekéhez képest, kibővített sorozatfelvételt kínálva, ha a keresőben követi a témát. CH üzemmódban akár 62 JPEG kép írható folyamatosan.

  Film Szimuláció
  Fujifilm Film Szimulációs módok a fényképészeti film 80 éves gyártási tapasztalatát kihasználva kerültek kifejlesztésre. A gazdag színek és tónusok tökéletesen illeszkednek a téma, a felvételi feltételek és a kreativitását megjelenítésére, csak úgy, mint a régi fényképészeti filmek. A képek prémium minőségű JPEG fotók. Összesen 15 film szimulációs mód áll rendelkezésre, mint a Provia, amely hűen visszaadja a színeket pont úgy, ahogy emlékszik a jelenetetre, Velvia ASTIA és CLASSIC króm, melyek középpontjában a művészi hatások állnak, PRO neg. Hi / PRO neg. Std kiemelkedő természetes bőrszín visszaadással és az új ACROS a hagyományos fekete-fehér megjelenéssel.

  Vezeték nélküli működtetés
  Telepítse az ingyenes FUJIFILM Camera Remote alkalmazást okostelefononjára vagy tabletjére kamerája távvezérléséhez, így megtekintheti és átküldheti kamerájának képeit.


  Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív


  Ez a zoomobjektív lefedi a gyakran használt gyújtótávolságokat, a 18 mm-es nagy látószögtől az 55 mm-es teleobjektívig. Az objektív 14 lencsetagból áll 10 csoportban, köztük 3 aszférikus és 1 extra alacsony szórású elemmel, hét késes kerekített rekesz nyílással.
  A lineáris motorral hajtott rendszer nagy sebességű autofókusz teljesítménye 0,1 másodperc, így biztosan "elkapja" azokat a tökéletes pillanatokat. Csendes működése alkalmassá teszi  videofelvétel készítésére is.
  Kihasználva a fejlett optikai és mechanikai tervezést, az optika mérete annak ellenére kompakt, hogy fényereje F2.8 - 4.0. Gyors és rendkívül mobil objektív, mely kiváló képminőséget garantál különböző típusú jelenetekhez, még gyenge fényviszonyoknál is, vagy ha szép, bokeh hatású háttérrel készült képet szeretnénk.
  OIS (optikai képstabilizátorral) rendelkezik, ami 4 lépéssel egyenértékű, kontrolálva a fényképezőgép rázkódásának hatását, kiküszöbölve a homályos felvételeket. Az objektív rekeszállító-gyűrűvel rendelkezik, így a felhasználók könnyen beállíthatják a rekeszértéket, miközben szemükhöz emelik a kamerát.
   

   

 • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
  Jellemzők:350 kép egy feltöltéssel; AF segédfény; beépített Wi-Fi vezérlő; elektronikus szintező; film szimuláció; fotókönyv segéd; hisztogram; max. 60 perces B-mód; motion panorama; RAW konvertálás gépen belül; többszörös expozíció; ultrahangos szenzortisztítás; vörösszem korrekció; X-bajonett
  LCD:3,0"
  Pixelszám:24 megapixel
  Iso értékek:100-51200 1/3 Fé lépésekben
  Képstabilizátor:objektívtől függ
  Beépített vaku:nincs
  Vaku opciók:nincs vaku
  Külső vakupapucs:van
  Manuális fókusz:van
  Autófókusz:Hibrid AF rendszer; TTL fáziskülönbség-érzékelő rendszer; TTL kontraszt érzékelős
  Makró:objektívtől függ
  Szűrőméret:objektívtől függ
  Kereső:EVF
  Fehéregyensúly:7 előre beállított; auto; manuális
  Szenzor típusa:X-Trans CMOS III
  Zársebesség-tartomány:1/32000–30 másodperc + B záridő
  Expozíciókompenzáció:±5EV 1/3 lépésközzel
  Fénymérés:256 zónás; átlag; középre súlyozott; mátrix; szpot
  Rekesz-elõválasztás:van
  Zársebesség-előválasztás:van
  Távkioldó:WiFi
  Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
  Belső memória:nincs
  Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
  Tömörítetlen formátum:RAW
  Energiaforrás:NP-W126S Li-ion
  Videokimenet:van
  USB:van
  • Fujifilm FinePix X-T20 digitális fényképezőgép
  • Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS