Fujifilm Finepix X-A3 digitális fényképezőgép kit, XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS II objektívvel - Tennofoto.hu

Fujifilm Finepix X-A3 digitális fényképezőgép kit, XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS II objektívvel

Fujifilm

24 megapixel
3.0-inch dönthető LCD (1,040K-dot)
Érzékenység: ISO 25600
Szenzor: APS-C CMOS

Jelenleg nem kapható!
  • Fujifilm Finepix X-A3 digitális fényképezőgép váz


    Új Retró Design
    A FUJIFILM X-A3 sport egy új retro stílus, ami a fitalabb generációnak készült. A retró érzés friss és divatos benyomást kelt. A fényképezőgép alumínium és műbőr borítású.

    Új érintőképernyő
    Az új LCD kijelző érintőképernyős, ahol a pinch-out ujjmozdulattal könnyen alkalmazhatjuk a "Touch AF", "Touch Shoot" és a "Touch ZOOm"opciókat, mellyel a fix objektívünket úgy használhatjuk akár egy zoom objektívet

    Új képminőség
    A FUJIFILM X-A3, az új 24,2 megapixeles APS-C szenzor és a képfeldolgozó motor kombinációjával éri el, a tökéletes Fujifilm-fénykép minőséget.

    Vezeték nélküli kommunikáció
    A beépített Wi-Fi-vel könnyen kapcsolódhatunk az Instax SHARE-re, az on-the-spot nyomtatáshoz. Egyszerűen feltölthetjük képeinket a telefonra vagy tabletre és akár fényképezhetünk távolról is.

    Makró
    Az XC 16-50mm F3,5-5,6 OIS II objektívvel akár 7cm is lehet a fókusztávolság, ezzel osztályvezető a makró képessége a kategóriájában.

    Új Selfie
    A 180 fokban elforgatható LCD kijelző lehetővé teszi, hogy ellenőrizhessük kompozíciónkat és arckifejezésünk a kép készítése előtt. A Selfie módban a hátsó kijelzőn működtethető az AF és az exponáló gomb.

    Új képminőség
    A FUJIFILM X-A3 fényképezőgép, az újonnan kifejlesztett 24,2 megapixeles APS-C szenzor és a képfeldolgozó motor együttes kombinációjával, éri el a tökéletes Fujifilm képminőséget. A mellékelt FUJINON objektívvel fantasztikus végeredményt biztosít az X-A3. Kiemelkedő képminőséggel, lenyűgöző textúra átadással és formával, így még a témánk hangulatát is viszontláthatjuk képeinken. 11 opció közül választhatunk a Film Szimuláció funkcióban, ahol megtalálható az új „PRO Neg.Hi” és „PRO neg. Std.”mód.

    Szuper Intelligens Vaku
    A Super Intelligent Flash rendszert egy beépített pop-up vaku támogatja, ami pontosan szabályozza a fénykibocsájtást bizonyos jeleneteknél. Ha beltéri portré vagy akár étel fényképezésről van szó, gyenge fényviszonyok közt, akkor a vaku rendszer csökkenti a csúcsfényeket, hogy a képeken a témánk pont ugyan úgy köszönjön vissza akár élőben.

    FUJINON XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS II objektív




    A 24 mm* nagylátószögtől a szabványos középkategóriás akár 76mm * telefotóig, ez a kompakt zoom objektív a gyújtótávolság széles spektrumát felöleli.

    Az "XC16-50mm F3.5-5.6 OIS II" kiváló optikai teljesítményét tiszta üveg lencse konfiguráció biztosítja10 csoportban / 12 elemmel mely 3 aszférikus és 1 ED lencsét tartalmaz. Az objektív hét lekerekített íriszlamellával rendelkezik a finom, 1/3 lépéses (17 lépés összesen) expozíció szabályozáshoz. Csökkentett súlyú fókuszáló lencséje nagy pontosságú léptető motorok kombinációjával biztosítja a nagy sebességű autofókuszálást, legkisebb üzemi távolsága 15cm, így tökéletes makró fotózáshoz. Az optikai képstabilizátor funkció csökkenti a fényképezőgép rázkódását, állóképek és videók készítésénél.




    Hivatalos terméktájékoztatók


    Pixinfó terméktájékoztató

  • Típus:Cserélhető Objektíves kompakt (tükör nélküli)
    Jellemzők:beépített Wi-Fi vezérlő; vörösszem korrekció; változtatható AF terület méret; szemfelismerő AF; Szuper Intelligens vaku; dupla vezérlőtárcsa; képeffektusok; ultrahangos szenzortisztítás; X-bajonett; film szimuláció; hisztogram; Wi-Fi; RAW konvertálás gépen belül; 350 kép egy feltöltéssel
    LCD:3,0"
    Pixelszám:24 megapixel
    Iso értékek:ISO; 100-25600
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:hosszú szinkron; hosszú záridő; vörösszem-hatás csökkentő hosszú záridővel; automata; derítés; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:van
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:TTL AF; 77 pontos
    Makró:objektívtől függ
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Kereső:nincs
    Fehéregyensúly:auto; kézi színhőmérséklet állítás; 3 egyedi; 7 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány: 1/32000–30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; átlag; középre súlyozott; szpot; 256 zónás
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:WiFi; okostelefonnal vezérelhető
    Önkioldó:2 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:aluminium
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-W126 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Fujifilm Finepix X-A3 digitális fényképezőgép
    • FUJINON XC 16-50mm F3.5-5.6 OIS II objektív
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS