Fujifilm Instax Mini Evo Hibrid fényképezőgép és nyomtató - Tennofoto.hu

Fujifilm Instax Mini Evo Hibrid fényképezőgép (USB-C porttal)

74 990 Ft
Fujifilm

- Új széria, USB-C porttal rendelkezik
- kétféle színben elérhető (barna és fekete)
- Kattints és nyomtass!
- Ha valami igazán újat és trendit akarsz, válaszd a Fujifilm új hibrid gépét, mellyel nemcsak a fényképezővel készült képeidet tudod azonnal kinyomtatni, hanem az okostelefonoddal kreált képek is könnyedén kinyomtathatóak.
- 10 lencse effekt x 10 film effekt = 100 lehetőség, hogy kifejezed művészeted.
- méretei 87 mm x 122.9 mm x 36 mm (kiálló részek nélkül)
- Súlya: Kb. 285 g

  • Fujifilm Instax Mini Evo hybrid fényképezőgép (USB-C porttal)

     

    Oszd meg életed legjobb pillanatait a FUJIFILM INSTAX MINI EVO -val . Ez az innovatív hibrid azonnali fényképezőgép 10 objektíveffektus- és 10 filmeffektus-opcióval rendelkezik, amelyek akár 100 különféle módot kínálnak saját, egyedi, 2 x 3"-es fényképek elkészítésére. Kísérletezhetsz élénk színekkel, lágyabbá teheted a fókuszt, beállíthatod a expozíciót, módosíthatod a fehéregyensúlyt, és még makró módot is választhatsz, ha a helyzet megköveteli a közeli felvételi módot. 

     

    Hibrid kamera tervezés és INSTAX MINI film

    - A hibrid azonnali kamera a kényelmes digitális képrögzítést a hagyományos azonnali filmfelvétellel kombinálja. Ezzel a módszerrel szabadon fényképezhetsz, és bármikor nyomtathatsz, vagy tetszőleges számú alkalommal újranyomtathatod a képet.

    - A fix, 28 mm-es ekvivalens objektív sokoldalú, nagy látószögű perspektívát kínál, az f/2 rekeszérték pedig kiválóan alkalmas különféle megvilágítási körülmények között készülő fotókhoz. Az objektív 3,9 hüvelykes minimális fókusztávolsággal is rendelkezik a közeli témákhoz.


    - A beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor biztosítja a fényképezőgép áramellátását, egy feltöltéssel akár 100 kép nyomtatása is lehetséges. USB-n keresztül körülbelül 2-3 óra alatt tölthető.

    - A belső memóriában kb 45 állókép fér el, a tárolókapacitás bővítésére pedig microSD/SDHC memóriakártya segítsgével lehetséges.

    - Klasszikus fényképezőgép mintájára készült a váz, számos tárcsával és karral rendelkezik, amelyek tapinthatóvá és intuitívvá teszik a kreatív folyamatot:

    - Hátsó 3,0" -os LCD-képernyő az élő nézet kompozícióihoz, a menüben történő navigáláshoz és a nyomtatás kiválasztásához 

    - A vakupapucs különböző tartozékok, például optikai keresők vagy LED-lámpák rögzítésére használható. A gép alján található egy 1/4"-20 szabványos állványtartó is. 

    - A beépített vaku segít megvilágítani a jelenetet gyenge fényviszonyok mellett

    - Az ISTAX MINI EVO alkalmazás használható a kamera vezeték nélküli távvezérlésére, valamint képek átvitelére a MINI EVO-ról az okostelefonra, vagy képek átvitelére az okostelefonról nyomtatásra.

    - Közvetlen nyomtatás: Nyomtasson képeket okostelefonjáról

    - Nyomtatott képek mentése: A fényképezőgépről kinyomtatott képek ezután átvihetők és elmenthetők az okostelefonra egy INSTAX kerettel

    - Távoli fényképezés: Használja okostelefonját távirányítóként!

     

  • Garancia:1 év
    Típus:Hibrid fényképezőgép
    Iso értékek:100-1600
    Vaku opciók:automata
    Autófókusz:Single AF
    Fehéregyensúly:Auto, Fine, Fénycső 1, Fénycső 2, Fénycső 3, Izzó
    Szenzor típusa:1/5 type CMOS elsődleges színszűrővel
    Zársebesség-tartomány: 1/4 mp. 1/8000 mp-ig (Auto)
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Önkioldó:10 másodperc; 2 másodperc
    Memóriakártya foglalat:microSD; microSDHC
    Energiaforrás:beépített Li-ion
    USB:USB Type-C
  • Fujifilm Instax Mini Evo Hibrid fényképezőgép

    Használati útmutató

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS