Fujifilm Instax Mini 99 fényképezőgép - Tennofoto.hu

Fujifilm Instax Mini 99 fényképezőgép

79 900 Ft
Fujifilm

- Instax Mini film
- Tölthető NP-70S akkumlátor
- 5 fényképezési mód
- Automata expozició
- 6 színeffektus

  • Bemutatkozik az új Fujifilm Instax Mini 99 - az eddigi legfejlettebb analóg Instax fényképezőgép!

    Legyen egyedülálló a fény és a szín
    Ragadd meg a figyelmet és készíts olyan egyedi instant fényképeket az új INSTAX MINI 99-el mint amilyen te vagy! A kiváló szín- és fénykezelésével valamint klasszikus dizájnjával ezt a fényképezőgépet a tökéletes analóg élmény átélésére tervezték.

    Klasszikus kivitel
    Klasszikus kamerastílus, lenyűgöző matt fekete felület, elegáns tárcsák és gombok; ennek az analóg azonnali kamerának minden felülete, éle és sarka tökéletesre lett kidolgozva.

    6 színeffektus
    Bízd a színeket az INSTAX MINI 99-re. Forgasd el a Színeffektus-tárcsát, ami hat lenyűgöző színeffektussal rendelkezik. Így fokozhatod a kreatív szabadságot (mindegyik a kamera négy sarkában elhelyezett színváltó LED-ekkel működik). Nem szeretnél színeffektust használni? Semmi gond, csak fordítsd el a tárcsát Normál módba.
     

    Fakó zöld (FG)
    Meleg tónus (WT)
    Világoskék (LB)
    Puha Bíbor (SM)
    Szépia (SP)
    Fénybeszűrődés (LL)
    Normál (N)

    Öt fokozatú fényerő
    Alul- vagy túlexponálás? Az expozicó kompenzációs tárcsával végig kontrollban lehetsz. A legvilágosabb expozicióhoz válaszd ki az L+ módot, a legsötétebbhez pedig D- módot. Köztük található az L és D mód finomabb beállításhoz valamint az N mód a normál fényerőhöz.

    Akcióban 
    Ugyanannyira szeretsz a kamera előtt és mögött is állni? Állítsd Macro módba az objektívet mellyel így tökéletes szelfiket készíthetsz. Éld át az INSTAX MINI 99-ből előbújó fénykép izgalmát amely a szemed előtt hívódik elő és nyeri el végső formáját. (Az előhívási idő Körülbelül 90 másodperc.)

    Összpontosíts középre
    Sötétítsd el a kép széleit manuális vignettálással hogy a figyelmet a kép közepén lévő téma felé irányítsd. Kapcsold be, és az objektív rekesznyílása szűkül, így erőteljes művészi megjelenést kölcsönöz, vagy kapcsold ki az összes rendelkezésre álló fény megörökítéséhez, így természetesebb felvétel lesz az eredmény.

    Ragyogó képek vakuval
    Fill-in vaku, vörösszem-hatás csökkentés, automata, vagy kikapcsolt vaku - az INSTAX MINI 99 lehetővé teszi hogy válassz a vakufunkciók között, hogy úgy készítsd el képeidet ahogy azt megálmodtad.

    Válassz a pillanathoz illő fényképezi módok közül
    Hozd ki a legtöbbet fényképeidből a pillanathoz illő, egyszerűen kiválasztható fényképezési módok segítségével.

    Normál mód
    Normál módban bármikor előkaphatod a fényképezőgépet és tökéletes fényképeket készíthetsz mivel a vaku és a zársebesség automatikusan állítja magát a tökéletes expozíció eléréséhez.

    Beltéri mód
    Vigyél több világosságot a sötét belső felvételekbe a Beltéri móddal; gyönyörűen rögzíti a témát és a hátteret harmonikus fókuszban.

    Sport mód
    Az elmosódás csökkentése érdekében állítsd be a Sport módot, amikor az alany „nem áll két másodpercig egy helyben”, például gyerekek, állatok és sportos témák.

    Dupla expozíciós mód
    Készíts két képet ugyanarra a filmre - ökéletes módja a kreatív, izgalmas mégis absztrakt történetmesélésnek képeiden keresztül.

    Bulb mód
    Rögzíts lenyűgöző fénycsíkokat és éjszakai képeket ezzel a móddal. Ha a zárat legfeljebb 10 másodpercig nyitva tartod, az éjszakai kép is élettel teli lehet.

    Önkioldó
    Csak nyomd le az exponáló gombot, állj be te is a képre (amelyre 10 másodperced van) ,várd hogy a fényképezőgép "kattanjon" és máris kész az Instax fénykép. Az INSTAX MINI 99-el senki nem marad le a képekről.

    Két exponáló gomb
    Két egyforma exponáló gomb. Az egyik oldalt a tájképekhez, a másik pedig az elülső részen a portrékhoz, mindkettőt a könnyű kezelhetőségre tervezték, bármilyen témával is találkozo

    Állványra fel!
    Az állványmenet mellett az INSTAX MINI 99 precíziós marású Base Grip állványra szerelhető tartozékkal is rendelkezik, amely leszereléskor is praktikus markolatként működik.

    Vidd magaddal bárhová
    Bárhová is mész az INSTAX MINI 99  mindig veled lehet a mellékelt vállpántnak köszönhetően.

    Fókuszálj a lényegre
    Forgasd el az objektív körüli tárcsát a fényképezőgép bekapcsolásához. Állítsd tájkép módra 3 méternél távolabbi témák esetén, Macro állásra ha igazán közel szeretnél kerülni a témához vagy Normál állásba ha épp a kettő között állsz.

  • Típus:Analóg
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata
    Manuális fókusz:van
    Kereső:optikai
    Energiaforrás:NP-70S Li-ion
    USB:USB Type-C
  • - Fujifilm Instax Mini 99 fényképezőgép

    - Vállpánt 

    - NP-70S újratölthető Li-ion akkumlátor

    - Np-70S akkumlátor töltő

    - USB-C kábel töltéshez

    - Garanciajegy, használati utasítás

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS