Fujifilm Instax Mini 40 instant fényképezőgép - Tennofoto.hu

Fujifilm Instax Mini 40 instant fényképezőgép

36 990 Ft
Fujifilm

Automatikus expozíció funkció a jobb képek érdekében a nap bármely szakában

Szelfi mód a gyorsabb és könnyebb szelfik készítéséhez

 • A mini 40 klasszikus fényképezőgép stílusban érkezik, szinte kivonva magát a trendek hatásának befolyása alól. Az instax sorozat új belépő modellje, mely egyéniség, ugyanakkor könnyen beolvad számos divatstílusba és képkészítési helyzetbe.

  A mini 40 rendelkezik a népszerű automata felvétel készítés (“Automatic Exposure”) funkcióval, melyet eredetileg az instax mini 11-nél mutattak be, 2020. májusában piacra dobva. A fényképezőgép automatikusan optimalizálja a záridőt, a vakut és más beállításokat a képkészítési feltételeknek megfelelően, így könnyedén tökéletes képeket készíthetünk kint a szabadba napsütéses időben, csakúgy, mint sötét beltéri helyiségben. A fényképező használói aktiválhatják a szelfi módot (“Selfie mode”) amellyel könnyedén szelfiket és közeli képeket készíthetnek, csak ki kell húzni elől a fényképező lencséjét miután bekapcsoltuk a gépet. A mini 40 egy azonnali képet készítő, egyéniséggel rendelkező fényképezőgép, melyet klasszikus, egyszerű külső jellemez. Felülete prémium minőségű borítást kapott, amely kényelmesen illeszkedik a kézbe, míg a fekete test ezüst szegélyelemek díszítik. A részletekre való odafigyelés így tökéletesedik ki szofisztikált megjelenésben.

                                      

  Fekete fényképezőgép tok varrott részletekkel, és vállpánt is forgalomba került a fényképezővel egy időben. Úgy tervezték, hogy kiegészítse a mini 40 textúráját és ezüst keretes megjelenését.

   

  Műszaki adatok:


  - Portréképek készítésére ideális

  - Diafragma: f/60

  - Fotófilm formátum: Instax mini

  - Visszahúzódó lencse

  - kereső: 0,37x

  - Nyomtatási méret: 62 x 46 mm

  - Súly: 330 g

  - Szín: Fekete

  - Méretek: 104 x 65 x 121-0 mm

  - Integrált vaku,  újratöltési ideje: 6,5 mp. , hatótávolsága: 30-270 cm

  - Zársebesség: 1/2 - 1/250 mp

  - Minimális fókusztávolság: 299,7 mm

  - Akkumulátor modell: Két AA méretű alkáli elem (LR6)

  - Akkumulátor élettartama (kép): 10

   

  A mini formátumú instax film, a “CONTACT SHEET”, szintén ugyanezen a napon kerül forgalomba. A fekete keretben megjelenő narancssárga felirat klasszikus hatásúvá teszi a megjelenést. A megjelenésében a hagyományos fényképezésnél használt kontakt másolatok utánozza.

  • Fujifilm Instax Mini 40 instant fényképezőgép
  • Garancia
  • Használati útmutató
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS