Olympus WS‑853 diktafon - Tennofoto.hu

Olympus WS‑853 diktafon

32 900 Ft
Olympus
OLYJDM054

Kiváló hangminőséget biztosító beépített sztereó mikrofonok
Intelligens automata üzemmód az egyszerű felvételkészítésért
Éles, tiszta képminőség a zajszűrő funkciónak köszönhetően

 • Olympus WS‑853

  Sztereó hatás minden felvételnél
  Az alacsony zajszintű, irányított, 90° elrendezésű sztereó mikrofonok fantasztikus sztereó felvételt garantálnak – mely így a legkisebb részletekig visszaadhatja például egy találkozó hangulatát. Függetlenül attól, hogy a beszélő hol is áll és merre beszél, hangja tisztán rögzítésre kerül.
   

  Megoldja a beállításokat
  Ahhoz, hogy a felvételek meghallgatása a lehető legkomfortosabb legyen, az intelligens automatikus üzemmód a felvételi szintet a hangforrás hangerejéhez állítja be. Így, ha például a beszélő túl hangos, a felvételi szint alacsonyabb lesz - a finomabb hangok felvételéhez pedig a hangrögzítő érzékenyebbre állítja a felvételt. Ezáltal a hangerőszint közel azonos lesz a felvétel elejétől a végéig.
   

  Kezdők számára készült - de a profiknak is tökéletes
  A két különböző kijelzési mód segítségével a hangrögzítő használata igényeinknek megfelelően tehető egyszerűbbé, vagy átfogóbbá. Az egyszerűsített üzemmód csak a legalapvetőbb információkat jeleníti meg a kijelzőn, nagy méretű karakterekkel - valamint a menüpontokat is csak a legszükségesebbekre korlátozza. Az átfogó, teljes használatot a normál üzemmód biztosítja.
   

  Csúcsminőségű diktafon, hangrögzítő és jegyzetelő eszköz - egyben
  Függetlenül attól, hogy üzleti, vagy magán jellegű feladatokra használjuk, az új WS-852 digitális hangrögzítő a nagyteljesítményű sztereó hangfelvétel és az intelligens funkciók ötvözetének minden előnyét kínálja számunkra. Így nem csak egyszerűen élvezet használni - hanem minden szituációban biztosítja számunkra az egyszerű kezelhetőséget.

 • Jellemzők:Alulvágó szűrő; Egyszerűsített üzemmód; Intelligens automatikus üzemmód; Keresés a naptárban; Téma kiválasztás; USB akkumulátor töltés; Zajkioltó funkció
  Max. felvételi idő:2080 óra
  Felvételi formátum:MP3
  Külső memória:microSD/SDHC
  Beépített memória:8 GB
  Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
  • Ni-MH akkumulátor
  • CS131 Tok
  • Használati útmutató
  • 3 év Tedd Próbára Garancia
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS