Olympus WS‑852 diktafon + TP-8 mikrofon - Tennofoto.hu

Olympus WS‑852 diktafon + TP-8 mikrofon

Olympus
OLYJDM068

Csúcsminőségű diktafon, hangrögzítő és jegyzetelő eszköz - egyben.

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus WS‑852

    Sztereó hatás minden felvételnél
    Az alacsony zajszintű, irányított, 90° elrendezésű sztereó mikrofonok fantasztikus sztereó felvételt garantálnak – mely így a legkisebb részletekig visszaadhatja például egy találkozó hangulatát. Függetlenül attól, hogy a beszélő hol is áll és merre beszél, hangja tisztán rögzítésre kerül.
     

    Megoldja a beállításokat
    Ahhoz, hogy a felvételek meghallgatása a lehető legkomfortosabb legyen, az intelligens automatikus üzemmód a felvételi szintet a hangforrás hangerejéhez állítja be. Így, ha például a beszélő túl hangos, a felvételi szint alacsonyabb lesz - a finomabb hangok felvételéhez pedig a hangrögzítő érzékenyebbre állítja a felvételt. Ezáltal a hangerőszint közel azonos lesz a felvétel elejétől a végéig.
     

    Kezdők számára készült - de a profiknak is tökéletes
    A két különböző kijelzési mód segítségével a hangrögzítő használata igényeinknek megfelelően tehető egyszerűbbé, vagy átfogóbbá. Az egyszerűsített üzemmód csak a legalapvetőbb információkat jeleníti meg a kijelzőn, nagy méretű karakterekkel - valamint a menüpontokat is csak a legszükségesebbekre korlátozza. Az átfogó, teljes használatot a normál üzemmód biztosítja.
     

    Csúcsminőségű diktafon, hangrögzítő és jegyzetelő eszköz - egyben
    Függetlenül attól, hogy üzleti, vagy magán jellegű feladatokra használjuk, az új WS-852 digitális hangrögzítő a nagyteljesítményű sztereó hangfelvétel és az intelligens funkciók ötvözetének minden előnyét kínálja számunkra. Így nem csak egyszerűen élvezet használni - hanem minden szituációban biztosítja számunkra az egyszerű kezelhetőséget.

     

    Olympus TP-8 mikrofon

    Ideális telefonbeszélgetések rögzítésére: a TP-8 a diktafonon keresztül a beszélgetés mindkét oldalát rögzíti. Csak csatlakoztassuk a TP-8 jack dugóját a diktafon "MIC" csatlakozó aljzatához, és helyezzük be a fülhallgatót. A TP-8 DECT szabványos mobil és vezetékes telefonokhoz is ideális. A csomagban 3-féle méretű (S/M/L) fülhallgató dugó található.

  • Jellemzők:Alulvágó szűrő; Egyszerűsített üzemmód; Keresés a naptárban; Téma kiválasztás
    Max. felvételi idő:1040 óra
    Külső memória:nincs
    Beépített memória:4 GB
    Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
    • Olympus WS‑852 diktafon

    • TP-8 mikrofon

    • 2 db AAA elem
    • Használati útmutató
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS