Olympus VP-10 diktafon

34 900 Ft
Olympus
OLYJDM055

Vékony, finom eszköz a sikeres üzleti élethez.
Kiváló minőségű sztereó mikrofon
Anti-Rustle szűrő a tisztább hangfelvételekért
Egyszerű, egyérintéses felvétel

 • Olympus VP-10 - Csúcsminőség, letisztult stílusban

  Szuper sztereó hangfelvételek
  A beszéd és a környezet hangjainak akár ingzsebből történő, biztos rögzítéséhez a VP-10 hangrögzítő többirányú, sztereó mikrofonokkal rendelkezik. Így bármilyen irányból érkező hangok megbízhatóan rögzítésre kerülnek - a kompakt, vékony kialakítású házban megtalálható két, alacsony zajszintű, csúcsminőségű mikrofon által.
   

  Tiszta beszédhangok
  A különleges OLYMPUS hangrögzítő technológia automatikusan tesz különbséget a beszédhang és a "susogó" hangok között - és hatékonyan küszöböli ki a nem kívánt zajokat. Így akár az ingzsebből indított felvétel sajátos, zavaró hangjai is eltűnnek - csak az alacsony zajszintű, tiszta felvétel marad.
   

  Gyors vezérlés
  Egyszerűen csak csúsztassa el a REC kapcsolót – a hangrögzítő azonnal indítja a felvételt, még akkor is, ha kikapcsolt állapotban van. A hangrögzítő tetején elhelyezett kapcsoló kényelmesen elérhető akkor is, ha a felvételt az ingzsebből szeretnénk indítani. A VP-10 rápillantás nélkül kezelhető, így nem maradhat le egyetlen beszélgetés rögzítéséről sem.
                
  Teljes kényelem
  A vékony kialakításnak hála a hangrögzítő egyszerűen ingzsebre csíptethető és a felvétel a mikrofon zavarása nélkül történhet. A kényelmes használatot a VP-10 egyszerűen kezelhető menüje is biztosítja, valamint az integrált USB csatlakozó, melynek köszönhetően az adatátvitel a lehető leggyorsabban megoldható.
   

  Élvonalbeli hangfelvételek
  Az új VP-10 új dimenziókat hoz a digitális hangrögzítés üzleti felhasználói számára. Miközben kifejezetten visszafogott megjelenésű, fejlett hangrögzítőként kiváló minőségű, sztereó hangrögzítést kínál - valamint számos kényelmi funkciót a szinte közvetlen vezérléshez és a tiszta felvételekhez.

 • Jellemzők:Alulvágó szűrő; USB akkumulátor töltés; Zajkioltó funkció; Téma kiválasztás; Keresés a naptárban
  Max. felvételi idő:1620 óra
  Felvételi formátum:MP3; PCM; WMA
  Külső memória:nincs
  Beépített memória:4 GB
  Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
  • Olympus VP-10 diktafon
  • Ni-MH akkumulátor
  • USB kábel
  • Használati útmutató
  • 3 év Tedd Próbára Pont Garancia
 • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS