Olympus LS-P4 video kit KA334 kábel és vakupapucs (jack-jack, 3,5mm)

Olympus
OLYJPH015

Hi-Res" minőségű hangrögzítés
Többféle utómunka-lehetőség
Külső mikrofon csatlakozási lehetőség
Változtatható mikrofon beállítások
Sztereó hangfelvétel (széles tartományú, vagy irányított)

Jelenleg nem kapható!
 • Olympus LS-P4 video kit

  Magas szintű hangminőség.Kis fájlméret.
  Az LS-P4 az első lineáris PCM hangrögzítők egyike, amely FLAC formátum felvételére alkalmas. A közel tökéletes 96kHz/24-bit hangrögzítés a CD-minőségnél is jobb - de a fájlméret akár 30%-kal kisebb, mint PCM/WAV formátum használatakor

  Tökéletes segítőtárs
  Vékony és kompakt hangrögzítő, mely mindig nálad lehet: az LS-P4 egy funkciókkal teli, kiváló hangminőség felvételére képes hangrögzítő és zenelejátszó egyben. A kiváló hangminőség és a lehető legegyszerűbb használhatóság ötvözete. Tiszta, dinamikus videó hangok és zene felvételére is optimális választás!

  Reflektorfényben: a hang
  Adj főszerepet a hangnak és máris kész a kasszasiker. Nézd meg, mit ad a nagyszerű - LS-P4 hangrögzítővel készült - hangfelvétel a videókhoz. Vörös szőnyeget az LS-P4-nek és az OM-D E-M1 Mark II-nek!

  A nagyszerű hang akár 51%-ban is hozzájárulhat a videó tökéletességéhez!
  Ha egy videós kipróbálja a szuper-kompakt és könnyű LS-P4 hangrögzítőt - szinte már nem is tud élni nélküle! Rögzíts mindent Hi-Res hangminőségben, bárhol és bármikor - akár útközben is!

  Kompakt eszköz hatalmas kreatív tudással
  A kézbe simuló kis LS-P4 Hi-Res Audio hangrögzítő a kreatív hangfelvételi lehetőségek teljesen új világát tárja elénk. A számtalan kiválóan alkalmazható funkció zene a hangspecialisták füleinek!

  Tökéletes az OM-D fényképezőgépekhez
  Egy digitális fényképezőgéphez - például egy OM-D-hez - csatlakoztatott LS-P4 hangrögzítő precízebben és tisztábban rögzíti a hangokat filmkészítés közben, mint a fényképezőgépbe épített mikrofon.
   

 • Jellemzők:Felvételi szint manuális beállítása; FLAC formátum felvételére alkalmas; Hangos útmutató; "Hi-Res" minőségű hangrögzítés; Limiter funkció; Bluetooth; Távirányítás Android alkalmazással; Fade-in/Fade-out szerkesztés
  Felvételi formátum:MP3; PCM; FLAC
  Külső memória:microSD/SDHC
  Beépített memória:8 GB
  Garancia:3 év
  • LS-P4 lineáris PCM hangrögzítő
  • Vakupapucs adapter
  • Audiokábel (3,5 mm-es sztereó jack)
 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS