Olympus VP-20 diktafon - Tennofoto.hu

Olympus VP-20 diktafon

39 900 Ft
Olympus
OLYJDP050

- Egygombos felvétel,
- Vékony, letisztult stílusú kialakítás
- CSúcsminőségű sztereo mikrofonok

  • Olympus VP-20 diktafon


    Vékony, letisztult stílusú kialakítás és csúcsminőségű sztereo mikrofonok

    Felhasználási területek: Feljegyzés, beszéd írott szöveggé alakítása, megbeszélések

    -  Új generációs hangrögzítő
    - 108x84px felbontású LED képernyő
    - HD hangrögzítés: Zajcsökkentés + Hangegyensúly
    - Beépített dinamikus hangszóró és többirányú mikrofonok
    - Felvételi formátumok: MP3 / PCM és WMA
    - Belső memória: 8 GB
    - Maximális felvételi idő: 2100 óra
    - Az akkumulátor élettartama: 50 óra felvétel és 36 óra lejátszás
    - Integrált USB csatlakozás: egyszerű csatlakoztatás a számítógéphez

    - Mérete:  17 mm x 130 mm x 17 mm

    - Súly: 37,5 g

    A beszéd és a környezet hangjainak akár ingzsebből történő, biztos rögzítéséhez a VP-20 hangrögzítő többirányú, sztereó mikrofonokkal rendelkezik. Így bármilyen irányból érkező hangok megbízhatóan rögzítésre kerülnek - a kompakt, vékony kialakítású házban megtalálható két, alacsony zajszintű, csúcsminőségű mikrofon által.

    Tiszta beszédhangok
    A különleges OLYMPUS hangrögzítő technológia automatikusan tesz különbséget a beszédhang és a "susogó" hangok között - és hatékonyan küszöböli ki a nem kívánt zajokat. Így akár az ingzsebből indított felvétel sajátos, zavaró hangjai is eltűnnek - csak az alacsony zajszintű, tiszta felvétel marad.

    Gyors vezérlés
    Egyszerűen csak csúsztassa el a REC kapcsolót – a hangrögzítő azonnal indítja a felvételt, még akkor is, ha kikapcsolt állapotban van. A hangrögzítő tetején elhelyezett kapcsoló kényelmesen elérhető akkor is, ha a felvételt az ingzsebből szeretnénk indítani. A VP-20 rápillantás nélkül kezelhető, így nem maradhat le egyetlen beszélgetés rögzítéséről sem.

    Élvonalbeli hangfelvételek
    Az új VP-20 új dimenziókat hoz a digitális hangrögzítés üzleti felhasználói számára. Miközben kifejezetten visszafogott megjelenésű, fejlett hangrögzítőként kiváló minőségű, sztereó hangrögzítést kínál - valamint számos kényelmi funkciót a szinte közvetlen vezérléshez és a tiszta felvételekhez.

    - Keresés a naptárban: A mentett hangfájlook k özötti keresés e funkció által a lehető legegyszerűbb és legkényelmesebb. Ráadásul a keresés szinte közvetlenül indítható, ezzel csökkentve a fájl megtalálásához szükséges időt. 

    - Linelaris PCM/MP3: Kérféle formátum, mindenféle igénynek megfelelően. Válassza  a leginkább megfelelő formátumot: a csúcsmminőségű, tömörítetlen Linear PCM felvételt( 22.05 kHz), vagy a Windows és Mac használók küzütt is leginkább közkedvelt MP3formtumot. 

  • Jellemzők:Alulvágó szűrő; Felvétel egy érintéssel; Gyors előretekerés és visszatekerés; Intelligens automatikus üzemmód; Ismétléses lejátszás; Keresés a naptárban; Téma kiválasztás; Továbbfejlesztett Anti-Rustle zajszűrő; Zajkioltó funkció; Zajos környezetre optimalizálva
    Max. felvételi idő:2100 óra (MP3, 8kbps)
    Felvételi formátum:MP3
    Külső memória:nincs
    Beépített memória:8 GB
    Garancia:1 év
  • VP-20 diktafon (fehér)
    Ni‑MH akkumulátor
    USB kábel
    Használati útmutató

     

  • Új értékelés

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS