Fujifilm Tripod Grip TG-BT1 távkioldós állvány markolat - Tennofoto.hu

Fujifilm Tripod Grip TG-BT1 távkioldós állvány markolat

79 900 Ft
Fujifilm
  • Fujifilm Tripod Grip TG-BT1 távkioldós állvány markolat

    A Fujifilm Tripod Grip TG-BT1 távkioldós állvány és egyben markolat kettős felhasználási lehetőséget biztosít, melyet a gyártó még egy bluetooth-os távkiolóval is ellátott. Kis súlya és mérete lehetővé teszi a könnyű hordozást, és időjárás álló kivitelének köszönhetően méltó kiegészítője a kompatibilis modellekkel. Maximális terhelése 1,5 kg. Elforgatható, így szelfik készítésére is alkalmas. További extra tulajdonsága, hogy az elektromos zoommal felszerelt objektívek számára a T/W gomb használható zoomoláshoz. (XC15-45mmF3.5-5.6 OIS PZ használata esetén frissítse a firmware-t a legújabb verzióra. A zoom működése nem vezérelhető a T/W gombbal az X-T30 II / X-T30 esetében.)

     

    Kompakt, de strapabíró kialakítás

    - A TG-BT1 172,3 mm (6,78 hüvelyk) magas (behúzott lábak) és körülbelül 205,5 gramm súlyú (akkumulátor nélkül). Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy kis táskában is kényelmesen elférjen. Utazáshoz tökéletes tárgy.
    - A TG-BT1 időjárásálló. Időjárásálló fényképezőgéppel és objektívvel együtt használva élvezheti a felvételkészítést, a legkeményebb körülményeknek is ellenáll, így a képalkotásra koncentrálhat.
    - A TG-BT1 maximális terhelése 1,5 kg/53,0 oz (a csatlakoztatott kamera és a tartozékok maximális együttes súlya). Kompakt méretű, de biztonságosan rögzíti a fényképezőgépet és az objektívet.

     TG-BT1 egy markolat a FUJIFILM X sorozatú kamerákhoz, és fokozza a mobilitást és a kamera tartását, miközben állványként is használható. A TG-BT1 kamerára rögzítésével kényelmesen készíthet szelfit és alacsony látószögű felvételeket, amelyeket általában nehéz helyben tartani. Állványként használva a TG-BT1 számos alkalmazási területen használható az asztali állóképek készítésétől a csoportképekig. Ha párosítja a „TG-BT1”-et egy kompatibilis fényképezőgéppel *1 Bluetooth-on keresztül, akkor a távoli fényképezési funkció engedélyezve lesz, rugalmasabb fényképezési élményt biztosítva.

     

    Sokoldalú fényképezési stílushoz alkalmazható

    A TG-BT1 lehetővé teszi a kamera szögének 180 fokos függőleges és 360 fokos vízszintes beállítását. A TG-BT1 180 fokos vízszintes elforgatásával szelfi markolatként is használható, ami szelfik készítésekor optimális. Ha pedig a TG-BT1-et függőlegesen 90 fokkal elforgatja, markolatként használható alacsony látószögű felvételekhez vagy videókhoz. Az állványlábak kiterjesztésével állványként is használható, ami hasznos csoportképek készítésekor vagy fixpontos kamera felállításánál.

     

    Távoli fényképezés Bluetooth-on keresztül

    Ha Bluetooth-on keresztül párosítja egy kompatibilis fényképezőgéppel, akkor a távoli fényképezési művelet az állóképekhez és a mozgóképekhez egyaránt engedélyezve lesz.

     

    Kompatibilitás:

    X-H2S / X-H2 / X-T5 / X-T4 / X-T3 / X-S10 / X-T30 II / X-T30

    Bluetooth kompatibilitás: 

    A kompatibilis modellek és a firmware verziók: X-H2S (Ver.3.00 vagy újabb), X-H2 (Ver.1.20 vagy újabb), X-T5 (Ver.1.00 vagy újabb), X-T4 (Ver.1.70 vagy újabb), X-T3 (Ver.1.20 vagy újabb), X-T3 (Ver.1.00 vagy újabb). 4.50 vagy újabb), X-S10 (Ver.2.60 vagy újabb), X-T30 II (Ver.1.20 vagy újabb), X-T30 (Ver.1.50 vagy újabb).  A zoom működése nem vezérelhető a T/W gombbal az X-T30 II / X-T30 esetében.

     

  • Kompatibilis:X-H2S / X-H2 / X-T5 / X-T4 / X-T3 / X-S10 / X-T30 II / X-T30
    Állvány típusa:Mini
    Tömeg:205 g akkumulátor nélkül
    Vízmérték:nincs
    Terhelhetőség:1,5 kg
    Állíthatóság / Lábtagok száma:3 lábtag
    Garancia:1 év
  • Fujifilm Tripod Grip TG-BT1 távkioldós állvány markolat

    Használati útmutató 

    Garancia

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS