Manfrotto Lykos Led lámpa 2.0, 2in1 vízálló Bluetooth-szal

104 900 Ft
Manfrotto
MLLYKOS2IN1

Beépített Bluetooth technológia - használható iOS-sel és Androiddal is
Vízálló designja miatt kültéren is használható
Hátsó kontroll panellel állítható a szín intenzitás és mód
Hátsó panelről vezérelhető fényerősség: Daylight vagy Bi-Colour
Kettős akku csatlakozás: Sony L-típusú és Canon LP-E6

 • A Manfrotto Lykos 2.0 led lámpa 2 az 1-ben professzionális daylight- és Bicolor LED-fényforrás, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a professzionális videósok és fotósok igényeinek, akiknek a világítás a kreatív folyamat központi eleme.

  A Lykos 2.0, 2 az 1-ben LED-fény főként videókhoz és video interjúkhoz ideális, beltérien és kültéren egyaránt. Fotós felhasználáshoz is megfelelő, tárgyfotóhoz (daylight beállításban) vagy divatfotózásra (bicolor módban), hogy meleg tónust adjon a modell bőrének. A hátsó vezérlő beállításával szabályozható a fényerő és az üzemmód is, könnyedén átváltva a Daylight fényről a Bicolorra. A lámpa speciális vízálló kialakításának köszönhetően (IP65 szabvány) biztonságosan kültéren is használható.*

  Az alapvető funkciók állításával, mint a fényerő és a színhőmérséklet, könnyen elérhető a tökéletes megvilágítás. Az intuitívan használható iOS vagy Android applikáció vagy a termék színes LCD-kijelzője segítségével ezeknek beállítása könnyű és egyszerű.

  A Lykos 2.0 LED lámpa az ipari standardot meghaladó technológiáival, a ledek elé beépített lencséknek köszönhetően optimalizálják az optikai hatékonyságot és a szín-visszaadást a természetesebb megvilágításért.

  A Lykos 2.0 2 az 1-ben kettős akku csatlakozással rendelkezik, használható Sony L-Type vagy Canon LP-E6 akkumulátorral is, vagy szabványos AC-kábellel. Ezenkívül a készülék beépített Bluetooth funkcióval rendelkezik, így közvetlenül az okostelefonról állíthatjuk be és felügyelhetjük a dedikált iOS vagy Android Lykos alkalmazás segítségével.

  A Lykos 2.0 LED lámpa kompatibilis a Manfrotto Softbox-okkal, és tartalmaz egy diffúzort, amely elősegíti a kívánt fényhatás megteremtését.
  A Lykos 2.0 LED lámpa minden részletét tiszta minimalista vonalak jellemzik, karcsú megjelenésű. Könnyen kezelhető, hordozható és kis helyen tárolható. USB C és szabványos AC kábel tartozéka a lámpának.

  * nem meríthető víz alá

   

  Technikai Specifikációk

  Akkumulátor Típusa: Li-ion L-Type, Canon LP-E6N

  Bluetooth: Igen

  CRI (Colour Rendition Index): 95

  Lux@1m: 1500

  Világítás Szöge: 50 °

  Színhőmérséklet: 3500-6500

  Dimmelhető: 0-100% without flickering

  Szűrő Típusa: Diffuser

  Rögzítés Módja: Ball-head, Hot-shoe, Tripod

  LED-Ek Száma: 60

  Termék – Mélység: 4.5 cm

  Energia Ellátás: AC Adaptor, Li-ion L-Type (optional), USB-C charging cable, Canon LP-E6N (optional)

  Termék – Hossz: 18 cm

  Termék-Magasság:15 cm

  Certifikáció: CE; FCC, IC; RCM; MIC; SRRC; KC; NCC

 • Manfrotto Lykos Led lámpa 2.0, 2in1 vízálló Bluetooth-szal

  Használati útmutató 

  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS