Manfrotto Befree GT Karbon tekerős lábzár+gömbfej Sony Alpha kamerához

113 900 Ft 133 900 Ft Akciós ár: 2020-11-30-ig
Manfrotto
MKBFRTC4GTA-BH

-Professzionális karbon utazó állvány kit
-A dedikált Sony cserelap maximális stabilitást ad
-Az új M-lock zárral gyors és biztonságos a használata
-A center gömbfejjel sima és precíz a komponálás
-Egyedi prémium design, 100% Made in Italy

 • A Manfrotto Befree GT Alpha karbon állvány a Befree GT karbon speciális változata, melyet kifejezetten a Sony Alpha kamerákhoz fejlesztettek ki, hogy a maximális stabilitást biztosítsa, bármilyen szögben is szeretnénk fotózni.

  A cserelap kifejezetten a Sony α7 és Sony α9 vázakhoz lett tervezve, hogy tökéletes fogást biztosítson még erősen megdöntött állapotban is. A cserelap elülső kiszögellése fizikálisan blokkolja a kamerát, így megakadályozza az oldal irányú és a forgó elmozdulásokat, így a kamerát mindig erősen a cserelapon tartja. Az eredmény egy lenyűgöző kamera stabilitás, amellyel ragyogó élesség érhető el. A cserelap tökéletesen kompatibilis a Manfrotto RC2 és az Arca-Swiss típusú fejekkel, amelyek a világon a leggyakrabban használt standardok. Ha ezt a cserelapot rögzítettük a Sony kamerához, akkor minden Manfrotto fejre és szinte minden, a piacon kapható Arca-Swiss típusú fejre könnyen, gyorsan csatlakoztathatjuk a kamerát minden további szerelés nélkül.

  A Befree GT a legprofesszionálisabb megoldás a Manfrotto széles utazó állvány kínálatában. Tökéletesen kombinálja a hordozhatóságot - mindössze 43 cm zárt állapotban - és a lenyűgöző stabilitást, mely akár 10 kg-os felszereléssel is könnyűvé és gördülékennyé teszi a munkát.

  Az ergonomikus designnak köszönhetően a Befree Gt használata kényelmes, gyors és biztonságos. A Befree GT új felső öntvénye maximális stabilitást ad egyenetlen talajon is, így a kamera mindig stabil a képek pedig élesek maradnak.

  Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree GT bármilyen táskában elfér.

  Lábzárja a Manfrotto saját fejlesztésű M-lock zárja, mely egyetlen 90 fokos csavaró mozdulattal gyorsan és tökéletesen zár. A csavarós lábzár szerkezetnek köszönhetően az állvány használata gyors és könnyű, az M-lock zárnak nincsenek kiálló részei és tökéletesen a fej köré zárul, így a Befree GT bármilyen táskában elfér.

  Az ergonomikus lábszög választót jobb és balkezes fotográfusok is kényelmesen tudják használni, így a perspektíva váltás intuitív, nem vonja el a figyelmet a fotózásról.

  A karbon Befree GT lábai egymástól függetlenül 3 különböző szögben állíthatóak, így teljes szabadságot ad a kompozícióban és a kreatív ötletek megvalósításában.

  A felső öntvény Easy Link csatlakozóval is rendelkezik, akárcsak a Manfrotto professzionális modelljei, a 190 & 055 állványok, amellyel kiegészítők rögzíthetőek az állványra és így a fényképek különlegessé, egyedivé tehetőek. Fényforrást vagy derítőlapot csatlakoztathatunk karok segítségével az állványhoz, így olyan extra hatásokat érhetünk el a kültéri fotózáson is, amit eddig csak plusz állvány segítségével tudtunk megoldani.

  Ez az állvány a Manfrotto 496 alumínium center gömbfejével (MH496-BH) egy könnyen hordozható, mégis erős és intuitív megoldás, mely sima és pontos kamera mozgást tesz lehetővé. A 496 három független vezérlővel rendelkezik, amelyek a sokoldalúságot biztosítják. A fő ergonomikus gomb kezeli a gömbzárat, az integrált súrlódás szabályozó gomb beállítja a gömb feszességét, így a berendezés súlya mindig tökéletesen kiegyensúlyozott, és a kompozíció könnyen váltható. Egy független panorámagomb tartja a horizontot és vízszintesen mozgatja a kamerát, így csodálatos tájképeket készíthetünk vele.

  Az egyedi gyorscserelap teljes mértékben kompatibilis a világ legelterjedtebb szabványaival, a Manfrotto RC2 és az Arca-swiss rendszerrel is. Ha ezt az alumínium cserelapot rögzítjük a kamerára, akkor minden Manfrotto fejjel és szinte minden Arca-swiss típusú fejjel egyaránt könnyen, gyorsan használhatjuk a gépet anélkül, hogy át kellene szerelnünk.

  A Karbon Befree GT a legkiválóbb állvány azoknak a fotósoknak, akik maximális teljesítményt és ultra könnyű súlyt várnak el az állványuktól utazás közben is.

   

  Technikai Specifikációk


  Súly 1.55 kg

  Felső Csatlakozás 3/8″ csavar

  Láb Szekciók 4

  Gömb Átmérő 40 mm

  Min Magasság 43 cm

  Gömb Zár Igen

  Maximum Magasság (Leengedett Középoszloppal) 138 cm

  Maximum Magasság 162 cm

  Alap Átmérő 40 mm

  Zárt Hossz 43 cm

  Biztonságos Teherbírás 10 kg

  Hordtáska Tartozék Igen

  Középoszlop rapid

  Felső Lap Átmérője 40 mm

  Szín fekete / ezüst

  Easy Link Igen

  Súrlódás Szabályozás Igen

  Fej Típus Gömbfej

  Független Pan Zár Igen

  Láb Típus Szimpla

  Lábak Szöge 22°, 54°, 89°

  Lábzár Típusa Twist Zár

  Láb Cső Átmérője 25.3, 21.7, 18.2, 14.7 mm

  Anyaga karbonszál

  Maximum Munka Hőmérséklet 70 °C

  Minimum Munka Hőmérséklet -30 °C

  Pan Drag NONE

  Panoramikus Fordulás 360 °

  Cserelap Típusa 200PL-PROSONY

  Gyorskioldás Igen

  Tilt Drag nem

   

  10 év garancia: 2 év jótállás + 8 év kiterjesztett garancia

   

  A képeken látható kamerák illetve objektívek nem képezik az ajánlat részét!

 • Maximum működési hőmérséklet:70 C
  Minimum működési hőmérséklet:-30 C
  Mérete zárt állapotban:43 cm
  Gömb átmérő:40 mm
  Cserelap típusa:200PL-PROSONY
  Forgatás:360° Panoráma
  Csatlakozás:3/8
  Anyaga:szénszálas
  Tömeg:1550 g
  Terhelhetőség:10000 g
  Lábrögzítés:Twist Zár
  Állíthatóság / Lábtagok száma:4 lábtag
  Minimum magasság:430 mm
  Maximum magasság:1620 mm
  Szállítási méret:430 mm
  Garancia:10 év
 • Manfrotto Befree GT Karbon tekerős lábzár+gömbfej Sony Alpha kamerához

  Használati útmutató 

  Garancia

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS