Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR objektív - Tennofoto.hu

Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR objektív

Nikon
Cikkszám: JAA830DA

Gyorsabb. Könnyebb. Minden eddiginél agilisabb. Az AF-S NIKKOR 70–200mm f/2.8E FL ED VR segítségével a legkeményebb körülmények között is lenyűgöző fényképeket készíthet.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR objektív


    Hogyan lehet fokozni azt, ami már így is tökéletes? Azokra az apró részletekre koncentrálva, amelyek döntő fontosságúak lehetnek a terepen. A híres objektív legújabb verzióját kimondottan a kiemelkedő minőséget szem előtt tartva tervezték.

    A továbbfejlesztett AF-követés és expozícióvezérlés a VR SPORT móddal kombinálva kivételesen gyors sorozatfelvételt nyújt. A vadonatúj optikai felépítés remek teljesítmény biztosít a kép teljes területén. A Nikon által kifejlesztett nanokristály bevonat hatékonyan csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket. A kialakítást a fluorit üvegelemek használata különösen könnyűvé és ellenállóvá teszi.

     

    KAPCSOLJON MAGASABB FOKOZATBA A F/2,8 ZOOMOS TELEFOTÓ OBJEKTÍVVEL


    Legyen szó sport-, akció-, hír- vagy riportfotózásról, ezzel az FX formátumú objektívvel új szintet érhet el a munkájában. A 70-200 mm-es (Nikon DX-formátumú SLR fényképezőgéppel használva 105-300 mm-es) gyújtótávolságú objektívekkel minden körülmény adott a munkához. A gyors f/2,8-as rekesz kivételes képminőséget biztosít rossz fényviszonyok között is, állandó expozícióval a teljes zoomtartományban. A legkisebb élességállítási távolság kivételes, 1,1 m-es, míg a maximális leképezési arány 0,11×-ről 0,21×-re nőtt. A Nikon nagy felbontású képérzékelőit és gyors fényképezési sebességű DSL-R fényképezőgépeit használó fotósok mindenre készen állnak.

     

     

    ÉLES, BIZTOS ÉS GYORS: TOVÁBBFEJLESZTETT ELEKTRONIKUS RÁZKÓDÁSCSÖKKENTÉS (VR)


    Tartson lépést az eseményekkel a képélesség feláldozása nélkül! A NIKON VR funkciója minimalizálja a fényképezőgép rázkódásának hatását, és akár 4 lépésközzel hosszabb záridő használatát is lehetővé teszi a VR nélküli fényképezőgépekhez képest.¹ A kameramozgás okozta elmosódás csökkentésére tervezett, csendes működésű VR az új modellekben azonnal bekapcsol, amint félig lenyomja a kioldógombot. SPORT VR módban minden eddiginél stabilabb képet jeleníthet meg a keresőben nagy sebességű mozgásnál vagy kiszámíthatatlanul mozgó témák esetén. A kikapcsolt VR esetén rendelkezésre állóhoz hasonló sorozatfelvételi sebességet és kioldási késedelmet eredményez. Ez az objektív az állvány használatát is felismeri, és ahhoz igazítja a Normál és a SPORT VR módot.

     

     

    PONTOSSÁG AZ OBJEKTÍVTŐL A FÉNYKÉPEZŐGÉPIG: KIEMELKEDŐ AF-KÖVETÉS ÉS EXPOZÍCIÓVEZÉRLÉS


    A Nikon gyors és professzionális DSL-R fényképezőgépeihez tervezett objektív gyorsan és pontosan reagál az automatikus élességállítás módosítására. Ennek köszönhetően megbízhatóan követheti a gyorsan mozgó témákat akkor is, ha kiszámíthatatlanul vagy változó sebességgel mozognak, vagy gyorsan közelednek a fényképezőgéphez. A feljavított AF-követés nem az egyetlen fejlesztés. Nagy sebességű, folyamatos fényképezés esetén az elektromágneses íriszmechanika a fényképezőgép zárjával szinkronban működve gyors automatikus expozícióvezérlést és konzisztens fotókészítést tesz lehetővé. Az objektívvázba épített, mozgatószerkezettel ellátott íriszlamella-egység egyenletes és konzisztens használatot tesz lehetővé nagy sebességű sorozatfelvétel esetén is. A Nikon Silent Wave Motor (SWM) technológiája pedig nagyon gyors és nagyon halk AF-működést biztosít, zökkenőmentesen használható kézi felülbírálási lehetőséggel.


     

    KIVÉTELES EGYSÉGESSÉG: OPTIKAI PRECIZITÁS A KÉP TELJES TERÜLETÉN


    Ez az objektív a kép teljes területén kivételes tisztaságot és kontrasztot biztosít. Az elődjéhez képest javult a teljesítmény a kép teljes területén, a fényveszteség pedig csökkent. Az új optikai kialakítás az egész zoomtartományban hatékonyan száll szembe az elszíneződéssel és a színeltéréssel, illetve szabályozza a torzítást. Hat ED üvegelemet, egy fluorit objektívelemet, valamint egy magas törésmutatójú (HRI) elemet tartalmaz. A nanokristály bevonat pedig csökkenti a szellemképeket és tükröződéseket a tisztább felvételek érdekében. A fluorit üvegelemek használatának köszönhetően az objektív könnyű kialakítása nem megy a képminőség rovására.

     

    TÖKÉLETES EGYENSÚLY: FOKOZOTT KEZELHETŐSÉG


    Ha szorít a határidő, az apró részletek döntő fontosságúak lehetnek. A NIKKOR professzionális telefotó-objektívjeihez hasonlóan az objektívvázra szerelt beállítható gombokat hüvelykujjal aktiválva gyorsan és könnyen lehet váltani a funkciók között az objektív stabilizálása során. Az objektív elődjéhez képest fordított zoom- és élességállítógyűrű-pozíciók kiegyensúlyozottabb kezelést tesznek lehetővé. Mivel a zoomgyűrű az új modellen a váz elején található, közvetlenül a fotós keze alatt, a fényképezőgép könnyebben stabilizálható zoomolás közben. A zoomgyűrű csúszásgátló recézéssel ellátott gumiborítása tovább fokozza a fogás biztonságát, és leegyszerűsíti a zoomolást vakfényképezés során.

     

    HASZNÁLATRA KÉSZEN: KÖNNYŰ, TARTÓS ÉS MEGBÍZHATÓ


    A professzionális igénybevételre tervezett objektívváz minden mozgó részét alapos szigetelés védi a portól és a vízcseppektől. Emellett az új, magnéziumötvözetből készült objektívváznak, valamint a HRI és a fluorit tagoknak köszönhetően ez a közismert objektív sosem volt ilyen könnyű. Az objektívet a Nikon által kifejlesztett fluorbevonat védi, mely aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket, a képminőség feláldozása nélkül. A bevonat az objektív első és hátsó elemeinek védőüvegén található, ahol az üveg kíméletes tisztíthatóságának biztosítása is a feladata. A csapágyakat használó állványrögzítő gyűrű zökkenőmentes váltást tesz lehetővé a vízszintes és függőleges fényképezés között.

     

    ¹ Normál módban, a CIPA szabvány alapján.

  • Kompatibilitás:Nikon
    Típus:Általános zoom objektív
    Gyújtótávolság:70-200 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:22 lencsetag/ 18 csoport
    Látószög:34° 20' – 12° 20'
    Minimum fókusztávolság:1,1 m
    Nagyítás:0,21x
    Íriszlamellák száma:9
    Szűrő méret:77 mm
    Átmérő:88,5 mm
    Hosszúság:202,5 mm
    Tömeg:1430 g
    Garancia:1 év
    • Nikon AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR objektív
    • LF-4 hátsó objektívsapka
    • LC-77 77 mm-es rácsúsztatható első objektívsapka
    • CL-M2 félkemény objektívtok
    • Használati útmutató
    • Garancia
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS