Panasonic Lumix DMC-LF1 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Panasonic Lumix DMC-LF1 digitális fényképezőgép

Panasonic
152340

Zsebméretű fényképezőgép kiváló képminőséggel, kreatív funkciókkal és elektronikus keresővel.

Jelenleg nem kapható!
  • Panasonic DMC-LF1 digitális fényképezőgép


        A DMC-LF1-es modell új, 28 mm-es nagylátószögű, 7,1-szeres optikai zoomos LEICA DC VARIO-SUMMICRON objektívvel rendelkezik (35 mm-es egyenérték: 28-200 mm). A kiváló, F2,0 induló fényerőt produkáló lencserendszer a gyorsnak számító F2,8-as objektívhez képest is 2-szeres sebességgel büszkélkedhet. Kiemelkedően nagy fényereje nemcsak azt teszi lehetővé, hogy gyenge megvilágítás mellett nagyobb zársebességgel is hihetetlenül tiszta, éles, elmosódásmentes képeket rögzítsünk, hanem azt is, hogy a különleges minőségű árnyalás vagy a lágy háttértompítás segítségével nagyobb kifejezőerőt kölcsönözzünk nekik.

        Az 1/1,7”-os, 12,1 megapixeles, nagy érzékenységű MOS szenzor jóval nagyobb méretű, mint az átlagos digitális kompakt gépek érzékelője. Az egyes cellák nagyobb fénybefogadó felületének köszönhetően a gyenge megvilágítás melletti nagy érzékenységű felvételkészítés egyértelműen jobb minőséget kínál, kiváló jel-zaj aránnyal és széles dinamikatartománnyal. Az eredmény: nagy felbontású kép, amely nemcsak alacsony érzékenységű felvétel esetén készül döbbenetes tisztasággal, hanem magas ISO-beállítások mellett, kontrasztos fényviszonyok közt is gazdagon adja vissza a részleteket, és különleges dinamikatartományt valósít meg.

        A DMC-LF1 divatos és elegáns kompakt gép, mégis 0,2”-os elektronikus képkeresővel rendelkezik (EVF), amelynek felbontása 200 ezer képpont, és látómezeje 100%-os. Használata megbízható képkomponálást tesz lehetővé, és még erős napfényben is rendkívül jól látható élő képet biztosít. A 3,0”-os, 920 ezer képpontos, szuperfelbontású és nagy látószögű intelligens LCD 7 fokozatú automatikus fényerőszabályzóval rendelkezik, amely a környezeti fényerőszint változásai alapján minden körülmények között gondoskodik a kiváló láthatóságról. Tükröződésmentes bevonatának és nagy méretének köszönhetően a finom részletek is megfigyelhetők a képen, így még a felvétel elkészítése előtt ellenőrizhető az élesség megfelelő beállítása.

        A manuális vezérlést megkönnyítő többfunkciós szabályzógyűrű közvetlen, intuitív kezelési lehetőséget biztosít a gyakran használt beállítások – mint például a zoomolás, a blende, a zársebesség, az ISO-érzékenység, vagy a Kreatív Vezérlés / Kreatív Panoráma funkció szűrői – fölött. A fotózási ismeretek elsajátításának megkönnyítését szolgálja a DMC-LF1-ben szintén megtalálható kompozíciós kalauz (Composition Guide). A legmegfelelőbb kompozíciós szerkezet kiválasztása után csak követni kell a segédvonalakat, és máris könnyebb a megfelelő felépítésű kép megalkotása. A jól komponált képek megfelelő perspektívával rendelkeznek, és összhatásuk sokkal kifinomultabb, mint a hibás kompozíciójú képeké.

        Az NFC-technológia révén is biztosított Wi-Fi® csatlakozási képességnek köszönhetően a fényképezőgép bármilyen helyszínen egyetlen érintéssel összeköttetésbe hozható az okostelefonokkal vagy táblagépekkel, ami nagymértékben megkönnyíti a felvételek megosztását. Emellett az okostelefonok/táblagépek multifunkciós távkioldóként is használhatók, amelyeken még kijelző is található, azaz a gép által látott képet élőben távolról is lehet követni. Az Instant Transfer funkciónak köszönhetően a fotók közvetlenül a felvételkészítés után, automatikusan átküldhetők okostelefonra vagy táblagépre. Másrészt mind a fotók, mind a videók archiválhatók is az olyan, előre bejegyzett digitális berendezésekre, mint például a személyi számítógépek, s ez a művelet az otthoni vezeték nélküli hozzáférési ponton (routeren) keresztül automatikusan megtörténik.

    Tulajdonságok


    • 28 mm-es nagylátószögű (F2,0) LEICA DC VARIO-SUMMICRON objektív
    • 7,1-szeres optikai zoom
    • 12,1 megapixeles nagy érzékenységű MOS szenzor
    • POWER O.I.S. képstabilizátor
    •  Wifi-kapcsolat egyérintéses csatlakozással (NFC)
    • 1920 x 1080 / 50i Full HD videofelvétel
    • Zoomolási lehetőség videó közben és sztereó mikrofon
    • Elektronikus kereső 202 000 képpontos felbontással
    • 7,5 cm-es Power LCD 920 000 képponttal és antireflex bevonattal
    • Többfunkciós manuális gyűrű
    • Kreatív Vezérlés és Kreatív Panoráma
       
  • Típus:Kompakt
    Jellemzők:Wi-Fi; 250 kép egy feltöltéssel; okostelefonról vezérlés; panoráma kép készítés; NFC; AF segédfény; Power OIS optikai stabilizátor
    LCD:3,0"
    Pixelszám:12 megapixel
    Iso értékek:auto; ISO; 100; 200; 400; 800; 1600; 3200; 6400; 12800
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:vakutiltás; automata; vörösszem-hatás csökkentő; derítés; hosszú szinkron
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:2x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:Arcfelismerő AF; Kontrasztérzékelő AF rendszer
    Makró:3 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:elektronikus
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 4 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/1400 - 250 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:középre súlyozott; szpot; mátrix
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Távkioldó:NFC; WiFi
    Önkioldó:2 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:85 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Panasonic Lumix DMC-LF1 digitális fényképezőgép
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS