Vásárlási infó Bejelentkezés / Regisztráció Főoldal
PRÓBÁLD KI
INGYEN A LEGÚJABB
OLYMPUS GÉPEKET!
Kényelmes
csomagátvétel
országszerte

Webáruház top termékei

Kaland és vízálló fényképezőgépek

Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép

Gyártó: Olympus
Cikkszám: OLYGKD060
Rendkívüli partner a legnagyobb kihívást jelentő kalandokban.
Kategóriájában a legjobb képminőség akár gyenge fényviszonyok mellett és 1cm távolságból is.
4K felbontás.

Összehasonlítás Kedvencekbe

A termék ára:
149 900 Ft
db
GARANCIA
INGYENES
SZÁLLÍTÁS!
Leírás Paraméterek Mi van a dobozban? Értékelések (0)

Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép


A legextrémebb kalandok sokszor a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyokat jelentik. A sarki fénytől a tengeri élővilág megörökítéséig - a kevés fény megfelelő kezelésének képessége a nagyszerű képek kulcsa. A nagyszerű, nagy sebességű és nagy érzékenységű képalkotó jellemzőkkel büszkélkedő új képszenzor és a rendszerfényképezőink csúcsmodelljében is megtalálható, legújabb fejlesztésű TruePic VIII képprocesszor minden eddiginél jobb képminőséget biztosít - még szélesebb dinamikatartomány és még kisebb reakcióidő mellett.

Az ingyenesen letölthető OI. Track alkalmazással kiegészülve az új TG-5 a GPS, iránytű, légnyomásmérő és hőmérsékletmérő érzékelő adatait menti a fotókhoz és videókhoz, illetve mobileszközeinkre továbbítja azokat Wi-Fi-n keresztül.

A kétrétegű védőüveg csak egy újdonság a Tough rendszer ellenálló képességet biztosító jellemzői között - segítségével a képkészítés a természet bármiféle kihívásai esetén is biztosított. Normál esetben a szélsőséges hőmérsékletkülönbség páralecsapódást okoz az objektíven. A TG-5 megakadályozza ezt a kétrétegű védőüveg által, így garantálva a felvételkészítés folyamatos gondtalanságát.
 

Tulajdonságok


 • Örökíts meg még többet az akcióból!
  Ha a legjobb pillanatot szeretnénk megörökíteni, az adott mozdulatsor minden részletét meg kell örökítenünk. A TG-5 élvonalbeli képalkotó technológiái ezt minden eddiginél egyszerűbbé teszik. Nagysebességű TruePic VIII processzorának köszönhetően lélegzetelállító 4K felbontást, valamint a látványos lassított felvételekhez Full HD méretű, 120fps gyorsaságú videorögzítés funkciót alkalmazhatunk. Élvezd a dinamizmust minden egyes pillanatban, vagy örökítsd meg a csodaszép tájat elképesztően nagy felbontásban!
 • A lehető legközelebb
  Mindig is szerettél volna olyan kis témákat fotózni, amiket szabad szemmel nem is látni - ráadásul lenyűgöző részletekkel? A 7x (35mm ekvivalens) legnagyobb nagyítással büszkélkedő TG-5 kifinomult makrórendszere (Microscope, Microscope Control, Focus Bracketing és Focus Stacking felvételi módokkal) lehetővé teszi ezt. Microscope módban a gép képes akár 1cm tárgytávolságból is fotózni. A Microscope Control módban a megjelenítés nagyítási együtthatója a zoom-vezérlőegységgel akár 44.4x-re is állítható.Mindezeken felül a makrórendszer maximális teljesítménye tovább fokozható két opcionális kiegészítővel, az LD-1 LED előtétvakuval és az FD-1 vakudiffúzorral. Készíts lenyűgöző közelképeket úgy, mintha mikroszkópot használnál!
 • Éld újra a pillanatot
  Örökítsd meg a legszebb élményeidet 4K videorögzítéssel, illetve lassított lejátszású filmekkel, valamint a felvétel során rögzített további adatok megjelenítésével - és oszd meg barátaiddal is, egyszerűen. Továbbítsd okostelefonra a Field Sensor által rögzített irány, légnyomás, hőmérséklet adatokat a felvétellel együtt a TG-5 Wi-Fi csatlakoztathatósága és az OI.Share alkalmazással való kompatibilitása révén - majd készíts videókat az adatok megjelenítésével az ingyenes Olympus Image Track (OI.Track) alkalmazás segítségével. Oszd meg élményeidet barátaiddal pontosan úgy, ahogy te magad is felidéznéd.
 • Kiegészítők Tough fényképezőgépedhez
  A TG-5 kiegészítőinek széles választéka segít a kreativitás szárnyalásában. A különféle tokoktól a LED előtétig és vakukig, a halszem- és telekonverterektől a búvártokokig. Engedd szabadjára kreativitásod és hozd ki a maximumot az élmények megörökítése közben!
 • 12 Megapixel
  A TG-5 új fejlesztésű érzékelője nagy sebességet, kiváló teljesítményt és rendkívül magas ISO érzékenységet biztosít. Az eredmény: minden eddiginél jobb képminőség, kisebb képzaj, még több képrészlet - valamint még természetesebb, nagyfelbontású videofelvételek.
 • TruePic VIII
  A TG-5 a legmodernebb TruePicVIII képprocesszort használja - mely az Olympus Pro rendszerfényképezőgépek csúcsmodelljéből, az OM-D E-M1 Mark II gépből származik. A processzor rendkívül fejlett képalkotó algoritmusai különösen nagy teljesítmény elérését garantálják - még magasabb képfelbontással gyenge kontraszt, illetve alacsony ISO érzékenység esetén is.
 • Maximum ISO: 12800
  Még jobb minőség magas ISO érzékenység mellett! Az új fejlesztésű érzékelő és a nagysebességű processzor magas ISO érzékenység beállítás esetén is hatékonyan csökkenti a képzajt. Legnagyobb érzékenység: ISO12800 Szeretnéd megörökíteni lesiklásodat a hegyről alkonyatkor? Ez nem jelenthet problémát a maximális ISO12800 beállítás mellett!
 • 4x zoom
  A teljesen átfogó nagylátószögtől (35mm ekvivalens: 25mm) a távoli témák közelhozásáig (35mm ekvivalens: 100mm) a 4x zoommal ellátott objektív mindig kész az általunk elképzelt felvétel megörökítésére.
 • Pro Capture üzemmód
  Ha kint a vadonban szeretnéd elkapni a legjobb pillanatokat, néha bizony elkelhet egy kis segítség. A TG-5 kategóriájában egyedülálló módon rendelkezik a Pro Capture móddal, mely a kioldógomb megnyomása előtt és után is folyamatosan rögzít felvételeket - így már csak a legjobban sikerült képet kell kiválasztanunk.
 • Művészi szűrők
  A Művészi szűrők a fotókhoz klasszikus effektek használatának lehetőségét kínálják. Fedezd fel saját kreativitásod 14 népszerű effekt segítségével. A Művészi szűrők a fotók kifejezésmódjának további bővítését teszik lehetővé.
 • Live Composite
  Ha a csillagok járását, tüzijátékot, vagy szentjánosbogarakat fotóznál álló témákkal azonos képen: a Live Composite funkció a fotóknak csak az új fényeket tartalmazó területeit kombinálja, így - ellentétben a hagyományos "Bulb" fotózással - megakadályozza az egy helyben álló témák túlexponálását. A képalkotás folyamata ráadásul az LCD kijelzőn követhető.
 • RAW fájlformátum
  A TG-5 fényképezőgép által kínált utómunka lehetőségek révén megalkothatod a tökéletes képet - még mielőtt bárhová elküldenéd azt. Mentsd a felvételeket RAW formátumban és használd a mellékelt Olympus Viewer 3 szoftvert például az expozíció, kontraszt, fehéregyensúly és színegyensúly finomhangolásához.
 • Optimális kézbentarthatóság
  A TG-5 előlapján kialakított új fogású markolat-kiképzés optimális kézbentarthatóságot biztosít - még hegymászás közben is.
 • Kiegészítő zár
  A kiegészítő zár védi a felhelyezett kiegészítőt - például a halszem-, illetve telekonvertert, LED fényt, vagy a vakudiffúzort - a leeséstől, így a fényképezőgépet ugyanolyan biztonsággal viheted magaddal, mint kiegészítők nélkül.
 • Vezérlőtárcsa / Zoomállító kar
  A TG-5 zoomkar-kialakítása a kesztyűben, lesiklás közben is optimális kezelhetőségnek megfelelő. Emellett új vezérlőtárcsa került a fényképezőgépre, mely a felvétel beállításainak - például az expozíció korrekciónak - egyszerű beállítását biztosítják.
 • Különféle expozíció módok és egyedi beállíthatóság
  A klasszikus rekeszprioritás és program üzemmódok mellett a módválasztó tárcsán feltűnő Movie Mode beállítást is választhatjuk a különféle videofelvételi módok egyszerű elérhetősége érdekében.
 • Rács megjelenítése a biztos komponáláshoz
  A TG-5 segédrács megjelenítésével segít az optimális arányok, aranymetszés, illetve a vízszint megfelelő tartásában a kép komponálása közben - ennek megfelelően a standard rács és aranymetszés megjelenítése választható.

 

Tough teljesítmény


 • Vízállóság 15 méter mélységig
  A TG-5 kiváló, 15 méternyi vízoszlop nyomásának ellenálló kivitele nem csak zuhogó esőben, vagy hullámok között biztosítja a felvételkészítés lehetőségét, hanem szabadtüdős merülésnél is.
 • Ütésálló 2,1 m magasból történő leejtés esetén is
  A szuper-fényerős, 1:2.0 nagysebességű optika védelmére a TG-5 az Olympus egyedülálló és lenyűgöző ütésvédelmi technológiáit alkalmazza - így elég masszív ahhoz, hogy ellenálljon akár 2,1 méter magasból történő leejtésnek is.
 • Fagyálló -10°C hőmérsékletig
  A fényképezőgép minden része - ide értve az elektronikát is - úgy került fejlesztésre, hogy ellenálljon a téli sportok igen kemény környezeti jellemzőinek, -10°C hőmérsékletig garantált működéssel.
 • Törésálló 100kg terhelésig
  A fényképezőgépet masszív védőburkolata akár 100 kg terhelés nyomóerejétől is megvédi, így nem kell aggódni akkor sem, ha véletlenül ráülünk.

 

Hivatalos Olympus terméktájékoztatók és termékteszt


Olympus TG-5 sajtóközlemény

Garancia:2 év
Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
Jellemzők:15 m-ig vízálló; 2,1 m magasságig ütésálló; 4x optikai zoom (Nagylátószög); AF segédfény; arcfelismerés; elektromos iránytű; fagyálló -10 °C fokig; GPS; hangmegjegyzés; HDMI kimenet; hisztogram; hőmérő; kétrétegű üveg; követő AF; magyar menü; művészi szűrők; panoráma kép készítés; porálló; szintjelző; Szuper makró mód; törésálló; TruePic VIII processzor; ütésálló; Wi-Fi
LCD:3,0"
Pixelszám:12 megapixel
Iso értékek:100-12800; auto
Képstabilizátor:digitális stabilizátor; Szenzor eltolás
Beépített vaku:van
Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
Külső vakupapucs:nincs
Digitális zoom:nincs
Manuális fókusz:nincs
Autófókusz:TTL iESP autofókusz kontrasztérzékeléssel
Makró:1 cm
Szűrőméret:40,5 mm
Kereső:nincs
Fehéregyensúly:4 egyedi; 7 előre beállított; auto; Kelvin értéken hangolható
Szenzor típusa:1/2.33" CMOS
Zársebesség-tartomány:1/2000 - 4 másodperc
Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
Fénymérés:digitális ESP; szpot
Rekesz-elõválasztás:van
Zársebesség-előválasztás:nincs
Távkioldó:nincs
Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc
Belső memória:nincs
Memóriakártya foglalat:Eye-Fi kompatibilis; SD; SDHC; SDXC; UHS-I támogatás
Burkolat anyaga:időjárásálló szigetelés; vízálló
Tömörítetlen formátum:RAW
Energiaforrás:LI-92B Li-ion
Videokimenet:van
USB:van
 • Olympus Tough TG-5 digitális fényképezőgép 
 • LI‑92B Lítium-ion akkumulátor
 • F-5AC Hálózati adapter
 • CB‑USB12 USB kábel
 • Csuklópánt
 • Jótállási jegy
 • Használati útmutató
 • Olympus Viewer 3 Szoftver CD-ROM

  Név:*    
  Ami tetszik:     Ami nem tetszik:
  Értékelés szövege:*  
     
Moderálási elveink

Kapcsolódó termékek

Összehasonlítás: 0 db termék
Összes
törlése
KIJELÖLTEK
ÖSSZEHASONLÍTÁSA