Olympus TG-Tracker digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Olympus TG-Tracker digitális fényképezőgép

Olympus
OLYGKD058

Maximális ellenálló képesség. Bármilyen kihívásra készen áll
Fejlett Tough jellemzők
Field Sensor System
4K videofelvétel extra-nagylátószögű objektívvel

Jelenleg nem kapható!
  • Olympus TG-Tracker - A legkeményebb akcióhős kihívásra kész


    Az új TG-Tracker mindent tud, amire a legkeményebb körülmények között a felvételek készítéséhez szükségünk lehet - mindezt akár kiegészítő védelem nélkül. Ütésálló akár 2,1 méter magasságból történő leejtés esetén is***, törésálló 100 kg terhelésig****, porálló, fagyálló -10°C-ig és vízálló akár 30 méter vízmélységig**.

    Az Olympus képminőség és a kézből is rögzíthető, nagylátószögű felvételek készítésének lehetősége mellett újabb dimenziókban emelkedik ki az outdoor fényképezőgép és videokamera kínálatból: ez pedig az öt érzékelőnek köszönhető.

    A hagyományos geotagging funkciót kínáló gépekkel ellentétben a TG-Tracker a gyorsulást, magasságot, mélységet, hőmérsékletet és az elmozdulás irányát is érzékeli - a hosszúsági és szélességi fok adatok mellett. Ezzel az extrém sportok rajongói jóval átfogóbb képet alkothatnak arról, hogy a felvételen éppen merre jártak, mi történt és milyen körülmények között történt, amit látunk.

    A TG-Tracker által csak a kihívásokra és élményekre kell koncentrálnunk, hiszen a látvány és az adatok megörökítését szinte odafigyelés nélkül rögzíthetjük. A képeket és adatokat az új Olympus Image Track (OI.Track) alkalmazással tökéletesen feldolgozhatjuk – például, hogy hol készült a felvétel, a merülés mélység és idő adataival sorba rendezve. Az öt szenzor segítségével történő információ rögzítésnek köszönhetően az extrém élmények újra megtekintése és megosztása még hatásosabb és az emlékek még intenzívebb újraélését kínálja. A nagylátószögű objektív 204° látómezőt fog át, mely a periféria éles részletei által gyakorlatilag nagyobb terület, mint amit saját szemünkkel átláthatunk.

    A 4K videofelvétel lehetőségét ugyanaz a TruePic VII képprocesszor biztosítja, mint amit több High-End Olympus cserélhető objektíves fényképezőgépben találunk.

    *35 mm-es fényképezőgépre vonatkoztatott adatok
    **Az IEC 529 IPX8 szabványának megfelelően
    ***A MIL szabványnak megfelelően (az Olympus vizsgálati feltételei mellett)
    ****Az Olympus vizsgálati feltételei mellett

     

     

    Tulajdonságok


    • Kemény teljesítmény
      Vízálló 30m mélységig, fagyálló –10°C-ig, ütésálló 2,1m magasból történő leejtés esetén is, törésálló 100kg terhelésig, valamint porálló – az új TG-Tracker úgy készült, hogy vidáman ellenálljon minden kihívásnak, ami csak szembejöhet. A kifinomult tervezésű külső és belső ház, valamint a méltán híres OLYMPUS vízzáró rendszer masszív, vízálló kivitelt eredményez.
       
    • Field Sensor System
      Öt érzékelő segíti a kép- és videofelvételek körülményeinek teljes körű rögzítését - így nem csak azt örökíthetjük meg, amit látunk, hanem azt is, amit érzünk! GPS, iránytű, gyorsulásmérő, légnyomásmérő ás hőmérő naplózza az eseményeket, így azok még elevenebben idézhetők fel. Így ideális a személyes teljesítmény megörökítésére a kihívásokkal tarkított kalandok során.
       
    • Felvétel, naplózás és megjelenítés
      Küldd át képeidet és filmjeidet - valamint azok naplózott adatait - okostelefonra az OI.Track alkalmazás segítségével. Ellenőrizd a teljesítményedet és fejlődésedet a különféle adatok és a felvételek megjelenítésének egyszerű átkapcsolásával. Az ingyenes OI.Share alkalmazás segítségével egyszerűen importálhatod akciófelvételeidet mobileszközödre - akár a közösségi oldalakon történő megosztás céljára. A mobiltelefonodat távirányítóként, a TG-Tracker beállításainak vezérlésére és a felvétel elkészítésére is használhatod.
       
    • 4K videók és nagylátószögű objektív 
      4K videofelvétel és extra-nagylátószögű optika segíti a történések teljes és szuperéles részletekkel történő felvételét. Az extra-nagylátószögű objektív 204° teljes látómezővel ragyogó emlékké varázsolja az élmények újraélését.
       
    • 5-tengelyes képstabilizátor
      A TG-Tracker igencsak hatékony 5-tengelyes képstabilizátorral büszkélkedhet, mely szinte mindenféle bemozdulás hatásának csökkentésére alkalmas. Segítségével finom mozgású videókat rögzíthetünk - mindegy, milyen rázós az út.
       
    • Kifordítható 1,5" méretű LCD kijelző 
      Az 1,5" méretű, színes LCD kijelző 115,200 képponttal segíti a képalkotást és a felvételek megjelenítését. Sőt, kihajtható - akár akció közben!
       
    • Erős fényszóróval szerelve
      Nagy fényerejű megvilágítás a gyenge fényviszonyok kezelésére - akár 60 lumen hoz fényt az éjszakába, legfeljebb 3,5 méter tartomány derítésére, maximum egy perc időtartamig. A gyorsan aktiválható funkció segítségével a téma valósághű módon örökíthető meg.
       
    • Time-Lapse videofelvétel
      A Time-Lapse videofelvétel segítségével a napfelkelte, az időjárás változása, vagy más, izgalmas témájú képsorozat örökíthető meg, különleges, Time-Lapse stílusban. Az így készült kisfilmek remekül alkalmazhatók online megjelenítésre is.
       
    • Loop felvétel 
      A Loop felvétel funkció által folyamatos videofelvételt indíthatunk, ami a memóriakártya megteléséig, vagy az akkumulátor lemerüléséig dolgozik. Egy fájl legfeljebb 29 perc hosszúságú lehet, így ideális méretet biztosít a keresési és szerkesztési munkafolyamatokhoz.
       
    • Víz alatti használat érzékelése
      A TG-Tracker automatikusan érzékeli, ha víz alá kerül és 50 cm vízmélység alatt a leginkább optimális üzemmódot választja ki - így csak a merülés élményére kell koncentrálnunk.
       
    • Markolat és kiegészítő-adapter
      A markolat segítségével a téma mindenféle szögből könnyedén megörökíthető - még extrém körülmények között is. A kiegészítők egyszerű csatlakoztatását lehetővé tevő adapter által szinte korlátlanul bővíthetjük fényképezőgépünket.
     

    Hivatalos Olympus terméktájékoztatók és termékteszt


    Olympus TG-Tracker  Adatlapja

  • Garancia:3 év Tedd Próbára Pont garancia
    Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
    Jellemzők:100 kg-ig nyomásálló; 2,1 m magasságig ütésálló; 30m-ig vízálló; 5 tengelyes képstabilizátor; 61 lumenes fényforrás; fagyálló -10 °C fokig; GPS; kihajtható kijelző; magyar menü; time-lapse
    LCD:1,5"
    Pixelszám:7,4 megapixel
    Iso értékek:125; 1600; 200; 3200; 400; 6400; 800; auto
    Képstabilizátor:ötdimenziós
    Külső vakupapucs:nincs
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:fix fókuszos
    Szűrőméret:objektívtől függ
    Fehéregyensúly:3 előre beállított; auto
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/24000 - 2 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:digitális ESP
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Önkioldó:12 másodperc; 2 másodperc; egyéni
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:vízálló
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:LI-92B Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • TG-Tracker 
    • Csuklópánt
    • USB kábel
    • LI‑92B Lítium-ion akkumulátor
    • F‑5AC Hálózati adapter
    • Objektív védő
    • Víz alatti objektív védő
    • Biztos fogást kínáló markolat
    • Csatlakozó különféle kiegészítőkhöz
    • Olympus Viewer 3 Szoftver CD-ROM
    • Használati útmutató
    • Jótállási jegy
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS