Nikon COOLPIX S33 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon COOLPIX S33 digitális fényképezőgép (2év)

Nikon
VNA851E1

Olyan fényképezőgépet szeretne, amely képes tartani a lépést Önnel utazásai közben – akár víz alatt is? A hihetetlenül masszív, de könnyen használható, 13 megapixeles COOLPIX S33 elvisel bármilyen nehézséget: 1,5 m magasságból való leejtésig ütésálló, -10 °C-ig ellenáll a hidegnek, továbbá porálló.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon COOLPIX S33 digitális fényképezőgép


    Akár 10 méteres mélységbe is merülhet vele, de a Víz alatti arckeretezés funkció anélkül is észleli az arcokat, hogy a vízbe kéne mennie! Egyetlen gombnyomással teljes HD családi videofelvételt készíthet, és rá is közelíthet a történésekre a 3x optikai zoom objektívvel, amely a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével 6x-ra bővíthető. A felnőtt és a gyerek menü egyszerűbbé teszi mindenki számára a gép kezelését, a Motívumprogram módoknak és a többféle színes váznak köszönhetően élmény a fényképezés.
    Tegye vidámabbá mindennapjait a bármire kész COOLPIX S33 modellel!

    Strapabíró és megbízható
    Akárhova magával viheti: porálló, 10 méteres mélységig vízálló, a -10 °C hideget is elviseli, továbbá akár 1,5 méterről leejtve is ütésálló. A kalandkeresésre olyan fényképezőgépet vigyen magával, amely jól bírja a viszontagságokat

    13 megapixeles CMOS-érzékelő
    A megapixelekből a lehető legtöbbet kihozó érzékelőnek köszönhetően a tiszta, részleteiben éles fényképek készítése garantált – ideális megoldás fénykép-, illetve plakátméretű nagyításokhoz.

    Felnőtt és gyermek menü
    A lehetőségek menüje alapértelmezés szerint a gyermekeknek szánt egyszerűsített menü, de bármikor könnyen áttérhet a felnőtt menüre. Nincs szükség különleges, gyermekeknek szánt fényképezőgépre – ez a modell az egész családnak tökéletes!

    NIKKOR 3x optikai zoom objektív
    Készítsen közelebbi felvételt mosolyról vagy mókás arckifejezésről a nagy látószögű, 3x optikai zoom objektív segítségével, amelyet akár 6x-ra is bővíthet a Dynamic Fine Zoom¹ segítségével, de lehetősége van arra is, hogy messzebbről örökítse meg a történéseket.

    Teljes HD videók
    Készítsen videót bárhol a gördülékeny, teljes HD felbontású (1080/30p), sztereó hangot rögzítő videofelvételi funkcióval. Videó rögzítését pillanatok alatt elindíthatja a külön videofelvétel gombbal.

    Víz alatti arckeretezés
    Víz alatti portrékat is készíthet anélkül, hogy alámerülne! Az arckeretezési technológia automatikusan észleli az arcokat és kezeli a zárkioldást, így száraz maradhat portrékészítés közben.

    Tulajdonságok


    • Célkereső AF beépítve: Automatikus módban történő fényképezés esetén a gép automatikusan aktiválja a Célkereső AF funkciót, így gyorsan és pontosan képes megtalálni a témát – biztosítja a tiszta felvételeket minden alkalommal.
       
    • 6,7 cm-es, 230 000 képpontos LCD-monitor: Egyszerűen komponálhatja ideális felvételt a nagyméretű LCD-monitoron, de jól olvashatók a menüelemek is, emellett könnyedén megmutathatja a videókat és fotókat ismerőseinek és családtagjainak.
       
    • Elmosódáscsökkentés: A felvételek mindig tiszták lehetnek az Elmosódáscsökkentés funkció révén, amely ellensúlyozza a téma mozgását és a fényképezőgép rázkódását, azaz biztosítja a még nagyszerűbb képekhez szükséges stabilitást.
       
    • Egyszerűen használható: Még a legifjabbak, a fényképezésben legtapasztalatlanabbak is csodás felvételeket készíthetnek, ugyanis a fényképezőgép alakja kényelmesen illeszkedik bármekkora tenyérbe, a törlés zárolásának lehetősége pedig biztosítja, hogy véletlenül ne lehessen fényképet törölni.
       
    • Miniatűr videó készítése: Vidám utcai vagy kirándulási felvételeket készíthet, amelyeken játéknak vagy makettnek tűnik minden – a fényképezőgép képes legfeljebb 300 darab, 2 másodperces időközönként készített állóképet összefűzni 10 másodperces videóvá.
       
    • Töltés mikro-USB csatlakozón keresztül:A fényképezőgépet mindig feltöltött állapotban, használatra készen tarthatja a mikro-USB szabványú gyorstöltésnek köszönhetően. Töltés közben is van lehetősége a fotók és videók megtekintésére, és akár fényképezhet is.
       
    • Motívumprogram módok: A 16 motívumprogram mód közül kiválaszthatja az éppen fényképezett esemény vagy helyszín jellegének megfelelőt, ami alapján a fényképezőgép beállítási javaslatokat tesz – azaz nincs szükség bonyolult műveletekre a pompás felvételek készítéséhez.
       
    • NIKON IMAGE SPACE: Nikon-felhasználóként Önnek 20 GB ingyenes felhőalapú online tárhely jár a Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában.

    Hivatalos terméktájékoztatók, tesztek


     Coolpix tanácsadó

    NIKON IMAGE SPACE

  • Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
    Jellemzők:ellenáll 1,5 m-ről történő leejtésnek ; 10m-ig vízálló; 220 kép egy feltöltéssel
    LCD:2,7"
    Pixelszám:13 megapixel
    Iso értékek:ISO; 125-1600
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer; Arcfelismerő AF
    Makró:5 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 5 előre beállított
    Szenzor típusa:CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/2000 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/2 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; középre súlyozott
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Távkioldó:nincs
    Önkioldó:10 másodperc
    Belső memória:29 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:EN-EL19 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon COOLPIX S33 digitális fényképezőgép
    • AN-CP19 szíj
    • BU-1
    • Charging AC Adapter EH-71P
    • EN-EL19 akkumulátor
    • UC-E21 USB-kábel
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS