Nikon COOLPIX AW 130 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Nikon COOLPIX AW 130 digitális fényképezőgép (2év)

Nikon
VNA844E1

Aktív életstílusához strapabíró, időjárásálló fényképezőgép szükséges? A 16 megapixeles COOLPIX AW130 akár 30 m mélységbe is merülhet (azaz megfelel az Advanced Open Water minősítésnek), ütésálló 2 m magasságig, porálló, továbbá -10 °C-ig ellenáll a hidegnek is. Út közben is azonnal megoszthatja a felvételeket – a fényképezőgépet egyszerűen hozzáérintve megfelelő okoseszközhöz – az NFC-támogatás és a beépített Wi-Fi² segítségével, a GPS/GLONASS/QZSS és a világtérkép pedig nyomon követi az összes történést.

Jelenleg nem kapható!
  • Nikon COOLPIX AW 130 digitális fényképezőgép


    Kalandbiztos
    A fényképezőgépet szélsőségeknek is kiteheti: 2 m-es leejtésig ütésálló, porálló és -10 °C-ig elviseli a hideget is. Bárhová is jut kalandjai során, mindig készíthet fényképeket.

    NFC-támogatás és Wi-Fi-kapcsolat
    Utazás közben is pillanatok alatt megoszthatja fotóit és videóit a fényképezőgéphez érintett, NFC-kompatibilis¹ okoseszközzel, illetve a Wi-Fi² gomb megnyomásával.

    NIKKOR 5x optikai zoom objektív
    A nagy fényerejű, nagy látószögű, 24 mm f/2,8 objektív ideális eszköz a víz alatti és az éjszakai felvételek készítésekor, az 5x (a Dynamic Fine Zoom³ segítségével 10x-re növelhető) optikai zoom pedig egyszerűvé teszi a közeli felvételek rögzítését is.

    Beépített GPS/GLONASS/QZSS-támogatás
    Gyorsabbá vált a fényképezési helyszín adatainak rögzítése a felvételeken – ráadásul pontosabb hosszúsági és szélességi adatokkal – a GPS/GLONASS/QZSS műholdas követés révén.

    Hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelő
    Nagyszerű teljesítmény, részletgazdag és éles felvételek, valamint alacsony képzaj – ezeket nyújtja az érzékeny, 16 megapixeles képérzékelő még víz alatt, illetve gyenge fényben is.

    Tulajdonságok


    • Nagy teljesítményű VR (rázkódáscsökkentés): Élesebb képeket garantál az objektíveltolásos VR és az elektronikus VR kombinációja, amely ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását a mozgalmas jeleneteknél, illetve zoomolás közben.
       
    • Időzített videofelvétel: Hatásos, 10 másodperces időzített videót hozhat létre egyszerűen a megfelelő fényképezési helyzet kiválasztásával. A fényképezőgép automatikusan időátmenetes videót hoz létre időzítéssel rögzített állóképekből.
       
    • 7,5 cm-es, 921 000 képpontos OLED-monitor: A képeket tisztán és könnyedén megkomponálhatja a nagyméretű, remek fényerővel és láthatósággal rendelkező kijelzőn közvetlen napfényben, víz alatt és kevés fény mellett egyaránt.
       
    • Naplózási funkció: Ha utazási helyszíneit aprólékos részletességgel követni kívánja, a naplózási funkcióval rögzítheti az útvonalat. Beállíthatja a naplózási időközt a kívánt helyszínkövetési részletességnek megfelelően.
       
    • Teljes HD videók: Gyönyörködjön a csodásan sima, teljes HD (1080/60i) felbontású videókban, amelyek sztereó hangot és minimális elmosódást kínálnak. A felvételkészítést egyetlen gombnyomással elindíthatja, a Videobeállítások menü segítségével pedig lejátszáskor törölheti a fölöslegesnek ítélt felvételeket.
       
    • Magasság- és mélységmérő: Nyomásmérője segítségével a fényképezőgép felvételkészítéskor megjeleníti a kijelzőn az adott helyszín magasság-, illetve mélységértékét, és ez az érték szerepeltethető a felvételen is. Lehetőség van a magasság- és mélységértékek rendszeres időközönként történő rögzítésére, majd grafikonon történő ábrázolására is.
       
    • Beépített világtérkép: A gép képes tárolni legfeljebb 30 fotózási helyszín adatait is, amelyek aztán gyorsan előhívhatók a külön Világtérkép gombbal. A térképeket nagyíthatja és kicsinyítheti a fényképezőgép rázásával, és lapozhat is bennük a fényképezőgép megdöntésével.
       
    • Érdekes helyek (POI): Mindig értesülhet a közelben található dolgokról fényképezés közben: a POI funkció feljegyzi a fotók és videók készítésének helyszínét, és összeveti azt a kb. 1,7 milliónyi POI-ponttal.
       
    • Célkereső AF: A téma élességének elérése kifejezetten egyszerű – még víz alatt, illetve gyenge fényben is – a gyors és pontos AF funkciónak köszönhetően, amely azonosítja a központi témát, és automatikusan elvégzi az élességállítást.
       
    • Elektronikus iránytű: Beépített, 16 kardinális pontot alkalmazó iránytű megszünteti a bizonytalanságot tájoláskor. Fényképezéskor és a térkép megjelenítésekor is látható.
       
    • Mozgatásos vezérlés műveletgomb: Víz alatt, gyenge fényben, illetve vastag kesztyű viselésekor az Akció gomb megkönnyíti a felvételkészítést azzal, hogy a főbb beállításokat a fényképezőgép fel és le, illetve előre és hátra irányú rázásával is megadhatja.
       
    • Intelligens portré mód: Készítsen tökéletes portrét minden alkalommal a felvételkészítéskor alkalmazható effektusok segítségével (ilyen például a Pislogásmentesítés és a Mosoly időzítő, illetve a Bőrlágyítás és az Élénkség is).
       
    • Rövid videobemutató: Élje ki kreativitását, és hozzon létre saját minivideókat: a Rövid videobemutató automatikusan összefésül több felvett videofájlt egyetlen 30 másodperces videóba.
       
    • Különféle retusáló funkciók: Már elkészítésük közben retusálhatja a fényképeket a 8 speciális hatás közül választva (pl. Élénkség a telített színvilágért), illetve a 8 gyors effektus közül választva (pl. a Portré effektust alkalmazva a téma színesben, kiemelve szerepel fekete-fehér háttér előtt).
       
    • Motívumprogram módok: Hagyja a fényképezőgépre a legjobb beállítások megtalálását a Motívumprogram mód funkcióval. Ehhez elég annyit tennie, hogy kiválasztja a fényképezési helyzethez leginkább illő motívumprogramot, és a fényképezőgép ennek megfelelően máris optimalizálja a beállításokat.
       
    • EXPEED C2: A kiemelkedő képminőség garantált, ugyanis a Nikon gyors és nagy teljesítményű képfeldolgozó rendszere gyors működést és nagy érzékenységet kínál.
       
    • NIKON IMAGE SPACE: A Nikon saját, NIKON IMAGE SPACE elnevezésű képmegosztó és -tároló szolgáltatásában 20 GB felhőalapú online tárhely áll rendelkezésre – a Nikon ügyfelei számára díjmentesen! További információ a www.nikonimagespace.com webhelyen olvasható.


    ¹A Near Field Communication (NFC) funkció Android™ (4.0-s vagy újabb) rendszerű okostelefonokon és táblagépeken használható. A funkció használatához az okoseszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” elnevezésű alkalmazását és képátviteli beállításait.
    ² A funkció használatához az okoseszközre előzetesen telepíteni kell a Nikon „Wireless Mobile Utility” nevű (iOS vagy Android™ rendszerrel kompatibilis) alkalmazását.
    ³ A Dynamic Fine Zoom funkcióval a legnagyobb optikai telefotó-pozíciónál 2x távolabbra zoomolhat, miközben megmarad a kép teljes felbontása.



    Hivatalos terméktájékoztatók és tesztek


    Coolpix tanácsadó

    Pixinfós teszt

  • Típus:Kaland és vízálló fényképezőgép
    Jellemzők:magyar menü; AF segédfény; opcionális GPS és Wi-Fi; optikai stabilizátor; ellenáll 1,5 m-ről történő leejtésnek ; ellenáll -10C fokos fagynak; 30m-ig vízálló; 360 fokos mozgó panoráma mód; 370 kép egy feltöltéssel
    Pixelszám:16 megapixel
    Iso értékek:auto; ISO; 125; 200; 400; 800; 1600; 3200; 6400
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:4x
    Manuális fókusz:nincs
    Autófókusz:Kontrasztérzékelő AF rendszer; Arcfelismerő AF
    Makró:1 cm
    Szűrőméret:nem helyezhető rá szűrő
    Kereső:kijelző
    Fehéregyensúly:auto; manuális; 5 előre beállított
    Szenzor típusa:BSI-CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/4000 - 4 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±2EV 1/3 vagy 1/2 lépésközzel
    Fénymérés:mátrix; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:nincs
    Zársebesség-előválasztás:nincs
    Távkioldó:NFC; WiFi
    Önkioldó:2 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:473 MB
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC
    Burkolat anyaga:műanyag
    Tömörítetlen formátum:nincs
    Energiaforrás:EN-EL12 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Nikon COOLPIX AW 130 digitális fényképezőgép
    • AN-CP23 szíj
    • BU-2
    • Charging AC Adapter EH-71P
    • EN-EL12 akkumulátor
    • UC-E21 USB-kábel
    • Használati útmutató
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS