Manfrotto 303SPH Professzionális panoráma fej - Tennofoto.hu

Manfrotto 303SPH Professzionális panoráma fej

Manfrotto
303SPH

Lehetővé teszi, hogy kameránkat horizontális és vertikális helyzetben használjuk
1 csúszó panel a panoráma felvételekhez
Csúsztatható panel, mely forgatható az első valamint hátsó dőlés tengelyen1
Jelölések a kamera pozícionálásához
Extra csúszó panelekkel

Jelenleg nem kapható!
  • Manfrotto 303SPH Professzionális panoráma fej


    A 303SPH panoráma fotófej minden irányba mozgatható-ez teszi lehetővé, hogy a kamera mind függőlegesen, mind vízszintesen akadálytalanul, könnyen, és gyorsan mozoghasson Így teljes gömbfelületet is fotózhatunk. Tárolásnál a csúszó paneleket elforgatva nem csak helyet takarítunk meg hanem a panelek esetleges sérülését is megelőzhetjük. A fejhez extra panelek járnak, melyek különböző méretű SLR és DSLR kamerák használatát teszik lehetővé.

     

    Manfrotto Photo Pro/Amatőr termékek Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján http://warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

     

  • Munkamagasság:32 cm
    Front tilt:-180° / 180°
    Forgatás:360° Panoráma
    Csatlakozás:1/4; 3/8
    Anyaga:alumínium
    Tömeg:2430 g
    Terhelhetőség:4000 g
    Garancia:2 év
    • Manfrotto 303SPH Professzionális panoráma fej
    • Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS