Manfrotto 200PL PRO Aluminium cserelap RC2 és Arca-swiss kompatibilis - Tennofoto.hu

Manfrotto 200PL PRO Aluminium cserelap RC2 és Arca-swiss kompatibilis

14 900 Ft
Manfrotto
200PL-PRO

Könnyű és kicsi cserelap
Kompatibilis a Manfrotto RC2 és Arca-Swiss típusú fejekkel
Erős alumínium szerkezet
Két gumi betét jobb tartást ad még a döntött felvételeknél is
Univerzális csavarok a sokoldalúságért

  • Manfrotto 200PL PRO Aluminium cserelap RC2 és Arca-swiss kompatibilis


    Ezzel az alumínium cserelappal könnyen, gyorsan csatlakoztathatjuk a felszerelésünket a legelterjedtebb standardot használó, Manfrotto RC2 és az Arca-Swiss típusú csatlakozással rendelkező fejekhez. Bármilyen Manfrotto fejjel (*) használhatjuk és szinte bármelyik, arca-swiss rendszert használó egyéb gyártó állványfejéhez is. Egyetlen ujjal, egy pénzérmével vagy a mellé adott Allen kulccsal rögzíthetjük a cserelapot kamerára. Gumi markolat segíti a helyén tartani a kamerát még a döntött helyzetekben is, így nem kell aggódni a csúszások vagy imbolygás miatt. 

    A 200PL-PRO 1/4" csavar csatlakozással rendelkezik valamint egy 3/8" adapterrel, így számos kamerával együtt használhatjuk a cserelapot. 

    A merev alumínium szerkezete ellenére mindössze 320g, és 20 kg a teherbírása.

    A cserelap esetenként nem működik megfelelően, ha plusz biztonsági csap van a fejre szerelve. A Manfrotto javasolja, hogy a hibátlan működés érdekében ezeket távolítsa el a használat előtt. 

    (*) A cserelap nem kompatibilis a 804RC2, MH804-3W termékkkel

     

    Manfrotto Photo Pro/Amatőr termékek Jótállása


    A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com. A Termék Jótállása biztosítja, hogy megvásárolt terméke megfelelően használható, azaz gyártási és anyaghibától mentes legyen. Ez a garancia nem terjed ki a későbbi sérülésekre, valamint a nem rendeltetésszerű használatból adódó károkra. A Jótállás időtartamát a termék vásárlási országának hatályos törvényei szabályozzák. A Jótállás érvényesítése érdekében kérjük őrizze meg a vásárláskor kapott Blokkot. 

    Terjessze ki Jótállását
    Lehetősége van a kötelező jótállási időszakot maximálisan a vásárlás napjától számított 10 évre kiterjeszteni. A Kiterjesztett Jótállás nem befolyásolja a kötelező időszakot. A Jótállás kiterjesztéséhez regisztrálja vásárlását a Gyártó honlapján warranty.manfrotto.com.

     

    • Manfrotto 200PL PRO Aluminium cserelap RC2 és Arca-swiss kompatibilis
    • Garancia
     
  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS