Carry-Speed CS-PRO professzionális vállszíj - Tennofoto.hu

Carry-Speed CS-PRO professzionális vállszíj

Carry speed
CS-PRO

A Carry Speed CS-PRO I eltér a hagyományos vállszíjaktók. Neoprén anyagából adódóan jó lengéscsillapító hatása van.

Három ponton záródó csatja van a biztonságos rögzítéshez.

Ajándék csuklópánt szett.

Extra széles vállszíj a jó súlyelosztáshoz.

Jelenleg nem kapható!
  • Carry-Speed CS-PRO professzionális vállszíj


    • 3 gombos biztonsági csat.
    • Egyedi dupla csatlakozási legőhetőség a nagyobb objektívekhez.
    • Használjon állványt és hevedert ugyanabban az időben. (Svájci kialakítás)
    • Állványra portrémarkolattal együtt felhelyezhető.
    • A csomag tartalma egy ajándék csuklópánt szett (csavaros).
    • Neoprén anyapból készült extra széles vállpánt.
       

    Tulajdonságok


     

    • Gyártó: Carry Speed
    • Típus: CS-PRO I
    • Anyaga: neoprén
    • Tartozékok: neoprén vállszíj, gyorscseretalp, csuklópánt készlet
    • Előnyök: neopén, ruganyos anyag, 3ponton zárt csat, Manfrotto állvány kompatibilis, egyenletes súlyelosztás, puha, kényelmes bélés

    Shotz Perfect Photography (Amerika) egyik embere tesztelte ezt a terméket igen jó eredményekkel:

    Blog bejegyzés:


    Én egy nikon D800-at használok. 2012 novemberében vásároltam meg ezt a fényképezőgépet. Az előző gépem egy Nikon D7000 volt, és érezhetően a D800 nehezebb. Amikor elkezdtem használni, abszolut kikészítette a vállam és a nyakam a hagyományos vállpánt. Annyaira nagy volt a vállfájdalmam, hogy elviselhetetlenné vált. Ennek hatására kezdtem el kutatni a jó minőségű váll és nyak kímélő vállszíjrendszerek után, és ekkor akadtam rá a Carry Speed CS-PRO vállszíjrendszerre.

    A komolyabb vállszíjak lehetővé teszik a fényképezőgép biztonságos rögzítését a vállszíjhoz. Neoprén anyagának köszönhetően séta vagy akár futás közben is teljes biztonságban van a fényképezőgépem, hiszen ez a ruganyos, elasztikus anyag biztosítja a folyamatos lengéscsillapítást. Így nem rándul meg a vállamon minden lépés után, mert az anyag velem együtt mozog, nyúlik. A gömbej lehetővé teszi a fényképezőgép könnyű mozgatását. A hagyományos vállszíjakkal ellentétben kényelmes, puha bélése van.

    2013 januárjában próbáltam ki először ezt a terméket. Körbejártam az állatkertet, majd a Nemzeti Parkot kipróbálás céljából, és meglepően jól szerepelt. Az egésznapos járkálás után egy D800-al a nyakamban életemben először nem fájt a nyakam, a vállam és a hátam.

    A Carry Speed eltér a hagyományos hevederektől, hiszen tartalmaz egy gyorscseretalpat, és ezen keresztül lehet felhelyezni a fényképezőgépre a vállszíjat. Ez a gyorscseretalp kompatibilis egyes Manfrotto állványokkal, így lehetővé teszi a még egyszerűbb és gyorsabb használatot. A heveder csatlakozik a gömbfejhez, és ezáltal még egyszerűbb a használata, mint egy hagyományos vállszíjnak.

    Azt is megállapították, hogy ez a gömbfej funkció biztonságosabbá teszi a vállszíjat. Egy másik nagyon jó funkció a neoprén vállvédő, amely húzódik (nyúlik), és így nem vágja a vállam és a nyakam.

    Én úgy gondolom, hogy az ár/érték aránya nagyon jó. Nekem ennyi pénzt megér az, hogy munka közben jól, és kényelmesen érezzem magam minden nap egy D800-al a nyakamban.

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS