Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD 1:2 objektív, Sony fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD 1:2 objektív, Sony fényképezőgépekhez

94 900 Ft
Tamron
F053SF

Típus: Fix-objektív
Szerkezet: 8 csoport, 9 tag
Szűrőmenet mérete: 67 mm

  • Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD 1:2 objektív, Sony fényképezőgépekhez

     

    A 35 mm-es gyújtótávolság ideális a mindennapi használatra, mert úgy nyújt a szokásosnál nagyobb látószöget, hogy közben természetes marad a kép perspektívája. Tökéletes választás a hétköznapi fotózáshoz, tág kivágású, a környezetet is megmutató portréfotókhoz, tájképekhez, ételfotókhoz, életképekhez.

    A nagy, f/2.8 fényerő mellett jó makró képességet nyújt (1:2-es leképzés) emellett rendkívül kompakt és könnyű. Akár 0,15 méterre is megközelíthető vele a téma, így a kisebb motívumokhoz is használható. Az egészen közeli, kis méretű tárgyaktól kezdve a csendéleteken és családi pillanatképeken át a tájképekig mindent jól lehet vele fotózni. Az objektívet alacsony tömeg és a praktikusan kis méret jellemzi. A speciális optikai elemek, többek között az LD (alacsony diszperziójú) és a GM (aszférikus öntött üveg) tagok kompenzálják a leképzési hibákat. A Tamron legendás BBAR (szélessávú tükröződésmentesítő) bevonata minimalizálja a fényszóródást és a becsillanást a lencséken. Ezeken felül a fényképezőgépbe épített képjavítások is alkalmazhatók a magas felbontású képszenzorokban rejlő teljes potenciál kiaknázásához. A szennyeződésgátló felépítés és a frontlencse fluorbevonata ideális a kültéri fotózáshoz. A 35 mm-es fix gyújtótávolságú objektív ideális választás azoknak, akik egy igazán sokcélú, nagy fényerejű általános objektívvel bővítenék a felszerelésüket.

     

    A makro bajnok

    A 24 mm-es objektív közelpontja 0,12 m, az elérhető legnagyobb leképzési arány pedig 1:2. Ez azt jelenti, hogy még a kis méretű, közeli tárgyak is ki tudják tölteni a képmezőt. Így soha többé nem fog csalódni, hogy nem tudott elég közel menni a témához. A remek makró képességnek köszönhetően drámai perspektívából készítheti el felvételeit, amelyeken a közeli motívumok nagyobbnak, a távoliak pedig kisebbnek tűnnek. A nagy fényerő egyedülálló képek készítését teszi lehetővé, hangulatos háttérelmosással.
    Könnyű és kompakt felépítés
    Az objektívet kifejezetten a tükör nélküli kamerákhoz fejlesztették ki. Hosszúsága mindössze 64 mm, így jól kézre áll és könnyen használható. Az élességállítás közben nem változik a külső méret, így a felhasználók egészen közel mehetnek a témához, nem kell attól tartani, hogy fókuszáláskor az hozzáér a frontlencséhez. Akár több objektívet is magával vihet, mégsem lesz túlságosan nagy és nehéz a felszerelése!

     

    Magnézium-fluorid bevonat a frontlencsén

    A frontlencse magnézium-fluorid bevonatot kapott. Ez védi a lencsét, víz- és zsírtaszító hatású, és megkönnyíti, az esetleges szennyeződések eltávolítását.

    A magnézium-fluorid bevonatú jobboldali lencsét hiába próbáltuk összekenni egy olajalapú festéket tartalmazó filctollal. A bevonat nélküli lencsére rajzolni is lehet.

     

    Ellenáll az elemeknek

    A cseppálló felépítés megvédi az optika belsejét az időjárás viszontagságaitól, és kényelmes útitárssá teszi az objektívet merészebb utazásokhoz is.

     

    Sokoldalú és érdekes Tamron objektívek Sony E-bajonetthez

    A Tamron a 20 mm-es objektív mellett továbbiakat is kínál a Sony E-bajonettes kamerákhoz. 24 és 35 mm-es f/2.8-as fixeket és többféle zoomobjektívet is. A tükör nélküli kamerákhoz tervezett objektívek közös tulajdonsága a kompakt és könnyű kialakítás. Még a teljes objektívkészlet is könnyen szállítható együtt, továbbá kényelmes, hogy a sorozat összes tagjának egyforma (67 mm-es) a szűrőmenete, így egyetlen UV- és polarizációs szűrőkészlet is elegendő hozzájuk.

  • Kompatibilitás:Sony E
    Típus:Fix objektív
    Gyújtótávolság:35 mm
    Maximális rekesz:f/2,8
    Minimális rekesz:f/22
    Felépítés:9 lencsetag / 8 csoport
    Látószög:63° 26'
    Minimum fókusztávolság:0,15 m
    Íriszlamellák száma:7
    Szűrő méret:67 mm
    Átmérő:73 mm
    Hosszúság:64 mm
    Tömeg:210 g
    Garancia:1 év
  • Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD 1:2 objektív, Sony fényképezőgépekhez

    Használati útmutató

    Garancia

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS