Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO objektív - Tennofoto.hu

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO objektív

449 900 Ft
Olympus
OLYNHO048

Maximális rekesznyílás a legjobb felbontás érdekében
Nagy pontosságú, gyors AF
Szemet gyönyörködtető bokeh

 • Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO objektív


  Az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO (50mm*) eddig nem látott felbontást és sebességet biztosít. A speciális kialakítású objektívvel készített képek meghökkentő minőségűek, és a teljes kép tűéles lesz. Lényegében az összes optikai torzítást megszünteti, és a maximális rekesznyílás mellett is problémamentes fotózás érdekében csökkenti a kellemetlen hatásokat. A kompakt fókuszálási rendszernek köszönhetően az AF hihetetlenül precízen működik, ezáltal kiválóan alkalmas szinte teljesen körkörös, természetes színhatású bokeh felvételek készítésére, akár éjszaka is.

  Lélegzetelállító képminőség
  A legnagyobb rekeszértéknél, minden képen, széltől-szélig elképesztő részletgazdagság: az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO a speciális lencsetagok és kifinomult technológia által pazar felvételek készítését teszi elérhetővé. A kromatikus aberráció és így az elszíneződés kiküszöbölésével tiszta, tűéles, mindig is vágyott minőségű felvételek örökíthetők meg.

  Precíz és gyors autofókusz
  Az M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm 1:1.2 PRO kompakt kiviteléhez a élességállítás rendszere is hozzájárul - mely minden eddiginél gyorsabb és precízebb: az MSC mechanizmus által a belső fókuszrendszer mindössze egy lencsetag mozgatásával dolgozik.

  Kiváló képminőség minden helyzetben
  Az M.ZUIKO Pro objektívek használatakor egyáltalán nem kell aggódnunk a por és vízcseppek miatt. A különleges Z Coating Nano bevonat pedig a becsillanás és a szellemképek hatásos csökkentésével biztosít tiszta és éles képeket.

 • Kompatibilitás:Olympus
  Gyújtótávolság:25 mm
  Maximális rekesz:f/1,2
  Minimális rekesz:f/16
  Felépítés:19 lencsetag/ 14 csoport
  Látószög:47°
  Minimum fókusztávolság:0,3 m
  Nagyítás:0,11x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:62 mm
  Átmérő:70 mm
  Hosszúság:87 mm
  Tömeg:410 g
  Garancia:2 év
  • Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 25mm F1.2 PRO objektív
  • Használati útmutató
  • Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS