Sigma 70 mm F2.8 (A) DG Art Macro objektív Canon fényképezőgépekhez - Tennofoto.hu

Sigma 70 mm F2.8 (A) DG Art Macro objektív Canon fényképezőgépekhez

189 900 Ft
Sigma
271954

Jellemzők:
-Lenyűgöző felbontás és tisztaság a lélegzetelállító vizuális élményhez — egy tűéles makró objektív csatlakozik az Art sorozathoz
-Az optikai teljesítményt előtérbe helyező dizájn
-Focus-by-wire (elektromos vezérlésű élességállítás) rendszer a kényelmes és precíz élességállítás érdekében
-Kompatibilis a teljes képkocka méretű, E bajonettes Sony fényképezőgépekkel
-Kompatibilis a Canon objektív korrekciós funkciójával

 • SIGMA MACRO 70 mm F2.8 EX DG - Az Art sorozat régen várt első makró objektívje - A legendásan éles makró objektív utódja

   


  Az utóbbi években a makró objektívek többsége belső élességállítású lett, hogy az automatikus élességállítás a lehető leggyorsabb lehessen. Ezzel szemben a SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO | Art objektív az optikai teljesítményt helyezi előtérbe, teljesítve az Art sorozat vevőinek a képminőséggel kapcsolatos elvárásait. A közepes telefotó tartományban olyan lenyűgöző felbontást és hihetetlen képtisztaságot nyújt, ami túlszárnyalja a makró objektívekkel szemben támasztott elvárásokat. A mag nélküli DC motor tovább növeli a képminőséget, míg az optimalizált algoritmus segít a különösen finom automatikus élességállítást a nehezebb, nagy teljesítményű objektívben. A fotózás szerelmesei felidézhetik a legendásan éles SIGMA MACRO 70mm F2.8 EX DG makró objektívet, és élvezhetik annak előnyeit egy frissített formában, kiemelkedő Art minőségben.

   

  Az Art termékvonal biztosítja a nagyfokú művészeti önkifejezés lehetőségét

  A SIGMA az objektívjeit három különböző termékvonalba sorolja; Contemporary („kortárs”), Art („művészet”) és Sports („sportok”). A kifinomult optikai teljesítményre és bőséges kifejezőerőre kihegyezett tervezésnek köszönhetően az Art sorozat objektívjei nagyfokú művészi szabadságot nyújtanak. A legmagasabb igényeket is kielégítő megdöbbentő rajzolatnak köszönhetően tökéletes tájképekhez, portrékhoz, pillanatfelvételekhez, közeli témákhoz és a mindennapok eseményeinek megörökítéséhez. Olyan fotózásokhoz tervezve, amelyek felszabadítják a fotósban művészt. A SIGMA Art objektívek erős szövetségesek a fotózás minden válfajában, így egyaránt megállják a helyüket a stúdióban, kültéren épületfotóknál, csillagos égbolt fotózásánál és még egy sor egyéb szituációban.

   

  Az optikai teljesítményt előtérbe helyező dizájn -Maximális teljesítmény minden tématávolságnál

  A minden tárgytávolságnál elérhető maximális teljesítmény érdekében ez az objektív egy két lencsecsoportból álló, kinyúló és lebegő fókusz mechanizmussal rendelkezik. Ez a konfiguráció minimalizálja az aberrációt, hogy minden távolságból optimális eredményt nyújtson. Az axiális kromatikus aberráció minimalizálása érdekében az optikai rendszer két FLD üveg lencsetagot, két SLD üveg lencsetagot és egy-egy részleges szórású illetve magas törési mutatójú lencsetagot tartalmaz. Ezeken felül két aszférikus lencsetag segít növelni a felbontást közeli témák esetén. Ez az optikai rendszer lehetővé teszi a fókúszban tűéles, a fókuszon kívüli területeken színes csíkozástól mentes bokeh-jú képek készítését.

   

  Exkluzív, alacsony szórású üveg

  Az üvegen áthaladó fény törésének mértéke függ a fény hullámhosszától. Ennek a ténynek tudható be, hogy a különböző színek nem ugyanabban a pontban lesznek élesek. Az eredmény a kromatikus aberráció és a színes szegélyek, amiket főleg teleobjektíveknél lehet megfigyelni. A kromatikus aberráció jelentős része eltüntethető egy nagy fénytörésű konvex, és egy kis fénytörésű konkáv lencsetag kombinálásával. Ennek ellenére valamennyi kromatikus képhiba maradhat, amit „másodlagos spektrumként” emlegetünk. A hagyományos objektíveknél komoly gondként jelentkező másodlagos spektrumot a SIGMA objektívekben akár három különböző alacsony szórású üvegből készült lencsetag is csökkentheti: ELD (Extraordinary Low Dispersion - extra alacsony szórású), SLD (Special Low Dispersion - speciálisan alacsony szórású) és FLD (“F” Low Dispersion - „F” alacsony szórású). Az FLD lencsetag ultra-alacsony szóródás mellett rendelkezik nagy fényáteresztő képességgel, ami a fluorit szokatlanul alacsony szórásával párosul. Az ilyen jellegű, egyedülállóan alacsony szórású lencsetagok felhasználásával készülő SIGMA objektívek kromatikus hibáktól mentes, kiemelkedő rajzolatot biztosítanak.

   

  A becsillanás és a szellemkép minimalizálására tervezve

  A SIGMA a tervezési folyamat elejétől kezdve folyamatosan mérte a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy a végeredmény egy olyan optikai felépítés lehessen, ami megbirkózik a nehezebb megvilágítási szituációkkal is, mint amilyen például az ellenfény. A prototípus fázisban a SIGMA nem csak szimulációk során, de konkrét fotós kísérletekkel többféle szempont szerint is megvizsgálta a becsillanásokat és a szellemképképződést, hogy megállípíthassa és kiküszöbölhesse azok képződésének forrását. Ezek mellett a SIGMA Super Multi-Layer Coating segít tovább csökkenteni a tükröződéseket és a szellemképképződést, hogy a képek még ellenfényben is élesek és kontrasztosak maradhassanak.

   

  Focus-by-wire rendszer a kényelmes - és precíz élességállítás érdekében

  A focus-by-wire (elektromos vezérlésű élességállítás) rendszer megszünteti a közvetlen mechanikus kapcsolatot az élességállító gyűrű és az élesség meghajtási rendszer között. aA SIGMA legfrissebb algoritmusai által hajtott, frissen fejlesztett egyenáramú motor optimális sebességgel és alacsony zajszinttel állítja az élességet. A manuális élességállítás az automatikus élességállítás során is folyamatosan elérhető, lehetővé téve a fotós számára, hogy a gyűrű egyszerű elforgatásával igazíthasson az élességen. Ezen felül az élességállító gyűrű nagy fordulási szögének köszönhetően kiemelkedően precíz élességállításra nyílik lehetőség, ami nélkülözhetetlen a hatékony makró fotózásnál.

   

   Gyors AF állandó manuális élességállítással

  Az állandóan elérhető manuális élességállítás lehetővé teszi, hogy az objektívet az élességállító gyűrű elfordításával egyszerűen kézi élességállításra kapcsolja.

  Megjegyzés: Az állandó manuális élességállítás elérhetősége függ a bajonett típusától is.

   

  Por és fröccsenő víz ellen védett bajonett

  A bajonett gumi szigeteléssel※ lett ellátva, ami védi a fényképezőgépet és az objektívet a portól és a vízcseppektől.

  * A SIGMA bajonett kivételével

   

  Lekerekített diafragma

  A 9 lamellás lekerekített diafragma vonzó elmosást kínál a kép élességi síkján kívüli részén.

   

  Nagy precizitású, erős réz bajonett

  A sárgaréz bajonett ötvözi a nagy precizitást az erős kialakítással. A kezelt felület és a megnövelt erősség hozzájárul az objektív kivételes tartósságához.

   

  Kompatibilis a teljes képkocka méretű, E bajonettes Sony fényképezőgépekkel

  A Sony E bajonettes tükör nélküli fényképezőgépekkel kompatibilis változat az SLR-ekével azonos optikai rendszert tartalmaz. Nincs szükség a SIGMA MOUNT CONVERTER MC-11 adapterre, mivel az objektív ugyanazokat a konverziókat elvégzi, mint az adapter, ideértve a fényképezőgépen belüli képstabilizálást és aberráció korrekciót is. Ezen felül az objektív kompatibilis a Sony Continuous AF rendszerével, ami a MOUNT CONVERTER MC-11 adapteren keresztül nem volt elérhető. A SIGMA az Art sorozathoz jelenleg elérhető minden full-frame-re tervezett objektívjéből szeretne Sony E bajonettel kompatibilis verziót is kínálni a jövőben a 14 mm-től a 135 mm-ig.

  Megjegyzés: Ez a termék a Sony Corporation által egy licenc szerződés keretében biztosított, az E bajonettet leíró specifikáció alapján lett tervezve, gyártva és értékesítve.

   

  Kompatibilis az ELECTRONIC FLASH MACRO EM-140 DG vakuval (adapter szükséges)

  A SIGMA 70 mm F2.8 DG MACRO | Art a 65 mm-es MACRO FLASH ADAPTER használatával kompatibilis az ELECTRONIC FLASH MACRO EM-140 DG makró vakuval (mindkét kiegészítő külön szerezhető be). A 72 mm-es szűrőmenetnek köszönhetően egy 72 mm-es adapterrel az EM-140 DG makró vakutól eltérő körvakuk is használhatóvá válnak. 

   

  Kompatibilis az MC-11 bajonett konverterrel

  A Mount Converter MC-11 (bajonett konverter) lehetővé teszi, hogy a SIGMA SA és SIGMA EOS (Canon kompatibilis) bajonettes objektíveket a Sony E bajonettes fényképezőgépeken használhassa. Élvezze az ultratele objektívek világát a Sony E bajonettes fényképezőgépeken is.

   

  A SIGMA USB DOCK lehetővé teszi a paraméterek rugalmas állítását - SIGMA USB DOCK a SIGMA GLOBAL VISION objektívekhez (opcionális)

  Az opcionális SIGMA USB DOCK segítségével frissítheti az objektív belső szoftverét (firmware), beállíthatja a fókuszt, és egyéb paramétereket is módosíthat. Egyszerűen csatlakoztassa az objektívet a SIGMA USB DOCK-hoz, majd a dokkolót a számítógéphez, és a SIGMA Optimization Pro szoftver segítségével végezze el a szükséges módosításokat és beállításokat.

   

  Ennek az objektívnek a csatlakozása a bajonett konverziós szolgáltatás keretében lecserélhető (külön díj ellenében)
  Használja tovább a kedvenc objektívjeit más rendszerű fényképezőgép vázon is.

  Az évek során a SIGMA a cserélhető objektívek egy nagyon széles skáláját alakította ki. Kihasználva az egyedülálló know-how-t és az erőforrásokat, bemutatjuk az új bajonettcsere szolgáltatásunkat, ami több más objektív mellett elérhető a SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art objektívhez is. A SIGMA kicseréli a csatlakozó bajonettet és a kapcsolódó belső alkatrészeket, hogy a kedvenc objektívjeit egy másik fényképezőgépvázzal is tovább használhassa. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően hosszú ideig használhatja majd kedvenc objektívjeit függetlenül a fényképezőgépen lévő csatlakozó típusától.

  Megjegyzés: A SIGMA bajonettcsere szolgáltatása eltér a hagyományos javításoktól és terméktámogatástól, így ezt a szolgáltatást a helyi SIGMA képviseletek és fotós szervizek nem biztosítják. A szolgáltatás igénybevételéhez vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a SIGMA-val.

   

  Az új SIGMA GLOBAL VISION termékek új szintet állítanak fel a képminőség terén

  Kiértékelés a SIGMA saját MTF rendszere alapján: A1

  Az objektív teljesítményét Modulation Transfer Function (MTF) mérési rendszer szerint végeztük hagyományos szenzorok felhasználásával. Ehhez kifejlesztettük a saját MTF mérési rendszerünket (A1)*, amihez 46 megapixeles Foveon képszenzort használtunk. Így még a korábban kimutathatatlan nagy frekvenciás részletek is a minőségbiztosításunk látókörébe kerültek. Szállítás előtt minden SIGMA 135mm F1.8 DG HSM | Art objektívet az A1 rendszer segítségével ellenőrzünk.

  * A1: Aizu 1

   

  46 megapixeles Foveon képszenzor

  A 46 effektív megapixeles (4800 × 3200 × 3 réteg) és a 44 rögzített megapixeles (4704 × 3136 × 3 réteg) 23,5 × 15,7mm APS-C X3 képszenzor minden egyes képponton rögzíti mindhárom alapszín (RGB) adatait, biztosítva, hogy minden képponton teljes színinformáció álljon rendelkezésre. Az egymás tetejére tett fényérzékeny rétegek a különböző hullámhosszú fénysugarak szilicium rétegekben való különböző mértékű elnyelődését felhasználva pontosabban reprodukálják a színeket, és élesebb, részletgazdagabb képet eredményeznek, mint a hagyományos szenzorok. Mivel a rendszer nem generál moirét, aluláteresztő szűrő használata nem szükséges. Így a 46 megapixeles APS-C X3 képszenzor által rögzített fények és színek három dimenzós hatást keltenek.

   

  Ultra magas precizitás és minőség Japánból.

  Néhány apró kivételtől eltekintve a Sigma összes terméke, ideértve a lencséket és az alkatrészeket is, egyetlen integrált gyártói rendszerben készül Japánban. Ma azon nagyon kevés cég egyike vagyunk, amelynek termékei valóban Japánban készülnek. Úgy gondoljuk, hogy a termékeinket átitatja hazánk esszenciája, a tiszta levegő és víz illetve a keményen dolgozó emberek elhivatottsága. Büszkék vagyunk a SIGMA termékek hiteles minőségére, ami a tökéletes szakértelem és az intelligens, korszerű technológia házasításának eredménye. Kifinomult termékeink profik és lelkes amatőrök tömegeit győzték már meg maguknak a világ minden táján, mert a gyártást a valódi szaktudásra, a szenvedélyre és a szakembereink büszkeségére építettük.

 • Kompatibilitás:Canon EF
  Típus:Makró objektív
  Gyújtótávolság:70 mm
  Maximális rekesz:f/2,8
  Minimális rekesz:f/22
  Felépítés:13 lencsetag / 10 csoport
  Látószög:34,3°
  Minimum fókusztávolság:0,258 m
  Nagyítás:1,0x
  Íriszlamellák száma:9
  Szűrő méret:49 mm
  Átmérő:70,8 ㎜
  Hosszúság:105,8 mm
  Tömeg:515 g
  Garancia:3 év
 • Sigma 70 mm F2.8 (A) DG Art Macro objektív Canon fényképezőgépekhez

  Használati útmutató 

  Garancia

   

 • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS