Sony Cyber-shot DSC-RX10 digitális fényképezőgép - Tennofoto.hu

Sony Cyber-shot DSC-RX10 digitális fényképezőgép

Sony
DSCRX10.CE3

RX10 fényképezőgép 24–200 mm-es F2,8 objektívvel
Gyors fókuszállás tökéletes felvételekhez, minden távolságból Rögzítsen lenyűgözően részletgazdag képeket a 24-200 mm-es F2,8 Carl Zeiss® objektív használatával

Jelenleg nem kapható!
  • Sony DSC-RX10 digitális fényképezőgép - Kiváló optikai teljesítmény kis méretben


    Az élet új megvilágításba kerül
    A DSC-RX10 készülékkel új színben látja a világot. A nagy fényerejővel és blendével rendelkező teleobjektív, a rendkívüli érzékenységű képszenzor, és más briliáns funkciók életre keltik alkotóvágyát.
     

    Új generációs képfeldolgozó processzor
    Az új BIONZ X™ képfeldolgozó processzor olyan képminőséget kínál, amelyet csak a tökéletesen összehangolt ház- és objektívkialakítás tesz lehetővé. A valós idejű képfeldolgozás hűen adja vissza a textúrákat és részleteket, pontosan úgy, ahogy a szemével is látja.

    Ragadja meg a részleteket a 20,2 megapixeles, hátsó megvilágítású Exmor R® szenzorral.
    8,3x ZEISS objektívek F2.8-as blendével a teljes fókusztartományban.
     

     

     

    Tulajdonságok


     

    • 1.0 típusú 20,2 MP-es Exmor R® CMOS-képérzékelő
      A masszív 20,2 MP-es 1.0 típusú Exmor R® CMOS-érzékelő Ultra HD minőségben rögzíti a képeket, teljesen kihasználva a fényképezőgép éles Carl Zeiss® objektívjének előnyeit. A nagyobb méretű érzékelő több fényt képes rögzíteni, így csökkentett zajszintű és egyenletes, részletgazdag képeket készít gyenge megvilágítás esetén is.
       
    • Carl Zeiss Vario-Sonnar® objektív
      Az F2,8 Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T* objektív széles blendével rendelkezik, ami több fényt enged be. Az egyedi, többrétegű T* bevonatnak köszönhetően éles, valósághű színű képeket készíthet – becsillanás vagy szellemkép nélkül. A nagy blende segítségével szabályozhatja továbbá az előtér és a háttér elmosódottságának szintjét, így még több kreativitást vihet a képeibe.
       
    • BIONZ X processzor
      A fényképezőgép BIONZ X képfeldolgozó processzora a CMOS-érzékelőből érkező információk nagy sebességű, nagy precizitású feldolgozását teszi lehetővé. A képfeldolgozó processzor lehetővé teszi a széles ISO-tartományt (akár ISO 25600) a lenyűgöző részletgazdagságért és a legmagasabb érzékenységi szintért.
       
    • Full HD 1080/60p videó
      A fényképezőgép nagy felbontású érzékelője és a 24p True Cinema képkockasebességű felvételkészítés révén átveheti a teljes kreatív irányítást a filmjei felett. Az AVCHD progresszív 2.0 és 60p felbontású rögzítést támogató felvételkészítéssel pedig rendkívül egyenletes és látványos Full HD videókat rögzíthet.
       

    • XGA OLED Tru-Finder™
      A 100%-os képlefedettség, nagy látószög (33,1˚) és magas betekintési távolság (23,3 mm) révén az OLED Tru-Finder™ képkeresővel megnézheti a valós idejű hatásokat még a kioldógomb megnyomása előtt. A nagy felbontású és nagy kontrasztú OLED-képkereső számos információt tud megjeleníteni – többek között az expozíciós értékeket, a fényerőt, a fehéregyensúlyt, a hisztogramot, a felvételkészítési információkat és az arcfelismerést.
       

    • Egyérintéses távvezérlés, egyérintéses megosztás
      Az egyérintéses távvezérlés funkció lehetőséget biztosít Önnek okostelefonjának vagy tabletjének digitális fényképezőgép képkeresőjeként vagy távvezérlőjeként történő használatához, az egyérintéses megosztás funkció által pedig átviheti fotóit és videóit készülékéről. A PlayMemories Mobile alkalmazás NFC-kompatibilis androidos okostelefonjára vagy tabletjére való telepítésével elkerülheti a bonyolult beállítási műveleteket, és egyszerűen, készülékének a fényképezőgéphez történő érintésével létrehozhatja a vezeték nélküli kapcsolatot. Most már okostelefonjáról is vezérelheti fényképezőgépét, hogy egy korábban megközelíthetetlen helyről készíthessen fényképet, vagy egyszerűen csak Ön is benne legyen egy saját maga készített csoportképben. Azonnali átvitel okostelefonjára SNS megosztás által. Nincs NFC-funkció? Nem gond. A készülékek párosítását manuálisan is elvégezheti.
       

    • Speciális aszferikus (AA) objektívtechnológia
      Az AA-objektívtechnológia maximális hordozhatóságot biztosít a képalkotó képesség feláldozása nélkül. Az objektív négy aszferikus és egy ED-lencsetagot kombinálva kiemelkedő pontosságú felvételeket és lenyűgöző képalkotást biztosít a DSLR-objektívek jellemzően nehézkes kivitele nélkül.
       

    • Direct Drive SSM
      A Direct Drive SSM (szuperszonikus élességállítás) rendszer minimálisra csökkenti az objektív által fókuszálás során megtett távolságot. Ezzel lerövidíti a teljes fókuszálási időt, és egyenletes, gyors automatikus fókuszálást biztosít a teleobjektív teljes zoomtartományán.
       

    • Támogatás: Capture One Express (Sony)
      A precíz színvisszaadást és lenyűgöző részletgazdagságot nyújtó Capture One Express (Sony) a világ egyik legjobb RAW-konvertere. Rugalmas digitálisállomány-kezelés, a szükséges beállítóeszközök széles választéka, és gyors érzékeny teljesítmény egyetlen, testre szabható és integrált megoldásban. * A Capture One megoldások megvásárlásával, használatával és támogatásával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a Phase One vállalathoz.
       


    Hivatalos terméktájékoztató


    Sony súgóútmutató

  • Garancia:1 év
    Típus:Kompakt
    Jellemzők:BiONZ X processzor; pásztázó panoráma; Wi-Fi NFC-vel; arcfelismerés; optikai stabilizátor; dönthető kijelző
    LCD:3,0"
    Pixelszám:20 megapixel
    Iso értékek:auto; 125-12800
    Képstabilizátor:optikai stabilizátor
    Beépített vaku:van
    Vaku opciók:automata; derítés; lassú szinkron; második redőny; vakutiltás; vörösszem-hatás csökkentő
    Külső vakupapucs:nincs
    Digitális zoom:2x
    Manuális fókusz:van
    Autófókusz:kontraszt alapú autofókusz rendszer; arcfelismeréssel; 25 pontos
    Makró:5 cm
    Kereső:EVF
    Fehéregyensúly:auto; manuális; finomhangolható; kézi színhőmérséklet állítás; 9 előre beállított
    Szenzor típusa:Exmor R CMOS
    Zársebesség-tartomány:1/3200 - 30 másodperc
    Expozíciókompenzáció:±3EV 1/3 lépésközzel
    Fénymérés:több zónás; átlag; középre súlyozott; szpot
    Rekesz-elõválasztás:van
    Zársebesség-előválasztás:van
    Önkioldó:2 másodperc; 10 másodperc
    Belső memória:nincs
    Memóriakártya foglalat:SD; SDHC; SDXC; Memory Stick (Pro HG) Duo
    Burkolat anyaga:aluminium
    Tömörítetlen formátum:RAW
    Energiaforrás:NP-FW50 Li-ion
    Videokimenet:van
    USB:van
    • Sony DSC-RX10 digitális fényképezőgép
    • Akkumulátorkészlet (NP-FW50)
    • Hálózati adapter (AC-UB10)
    • Micro USB-kábel
    • Vállszíj
    • Objektívsapka
    • Védősapka csatlakozóaljzathoz
    • Napellenző
    • Nézőkesapka
    • Használati útmutató
    • Garancia
       

     

  • Új értékelés

Összehasonlítás:
0 db termék
Összes törlése
ÖSSZEHASONLÍTÁS